Daniel Wellington Classic Bracelet

img_8983-01

Daniel Wellington staat bekend om haar unieke en klassieke horloges, maar het merk brengt nu ook een lijn met prachtige armbanden uit. Ik ontving zo’n waanzinnig exemplaar en sta te popelen om deze aan jullie te laten zien. Kijk je mee?

img_8981-01

Als het aankomt op horloges, dan is Daniel Wellington wat mij betreft toch echt wel de winnaar. Zoiets als de Ferrari onder de auto’s. Ik heb meerdere exemplaren die ik dagelijks draag, dus de uitbreiding met een armbandenlijn vind ik ook écht een mooie toevoeging.

De Daniel Wellington Classic Bracelet is momenteel verkrijgbaar in 2 kleuren; Rose goud en zilver (roestvrijstaal). Ik ontving de prachtige kleur Rose goud. De armband komt in een prachtige, luxe geschenkverpakking wat het gelijk ook een uniek cadeau maakt om aan iemand te geven met de feestdagen. Of natuurlijk aan jezelf of een andere gelegenheid.

img_8996-01 img_8989-01

Klassieke schoonheid overschrijdt de grenzen van tijd en ruimte. Het is eeuwig. De nieuwe Classic Bracelet, geboren uit een liefde voor elegantie, verfijnde materialen en kwaliteit, is een subtiele bekrachtiging van de kernwaarden van Daniel Wellington.

De Classic Bracelet is Rose goud van kleur en heeft 2 witte lijnen. In het midden, aan de buitenkant staat heel subtiel het Daniel Wellington logo gegraveerd. Heel elegant, vrouwelijk en tijdloos. Het materiaal voelt heel stevig en is van roestvrijstaal.

img_8997-01

img_8991-01

De Classic Bracelet is verkrijgbaar in de maten S en M. Zelf draag ik een M en deze zit perfect om mijn ‘normale’ polsen. De armband heeft een opening waardoor je de armband schuinlangs heel gemakkelijk om je pols kunt om doen. Het stevig om de pols en het sluit mooi aan. De armband staat heel luxe om mijn arm en is uiteraard ook prachtig in combinatie met een horloge.

img_8981-01

Wauw, wat een beauty en wat een mooie toevoeging. Ik draag de armband bijna dagelijks en in combinatie met één van mijn horloges staat het ook erg mooi. De armband zit als gegoten!

De Daniel Wellington Classic Bracelet is online verkrijgbaar en kost €89,-. Wil jij graag een Daniel Wellington aankoop doen? Met de code ‘BELLEVIE’ krijg jij 15% korting op jouw aankoop.

Wat vind jij van de nieuwe Daniel Wellington Classic Bracelet?

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *