About last week #110. Een hele rustige week.

4

Goedemorgen. Leuk dat je weer mee kijkt naar een nieuwe about last week. Afgelopen week hadden wij een hele rustige week, voornamelijk thuis. Sofie mocht weer spelen op de peuterspeelzaal en wij gingen weer naar dansles. 

Maandag

20180312_083257

Goedemorgen! Het is weer tijd voor de peuterspeelzaal. Weer wat verdriet, maar gelukkig hield de juf mij goed op de hoogte. Ze heeft er uiteindelijk de hele ochtend gespeeld en het ging op en af. Ik vind het zo moeilijk.. Ik heb zelf veel ervaring met werken in de kinderopvang en ik weet dat dit natuurlijk wel over gaat. Maar je eigen kind is toch wel anders. Hopelijk gaat het snel beter.

20180312_141609

Als we weer thuis zijn eten we samen een broodje en gaat Sofie naar bed. Althans, slapen wilt ze niet wat ik ook wel snap door al die indrukken deze ochtend. We wandelen daarom even naar de supermarkt waar ze een mooie K3 placemat uitzoekt.

20180312_164132

Verder hebben wij een rustige middag. We kleien, knutselen en maken de moestuintjes. Dat vond ze weer heel interessant, al had ze verwacht dat er meteen tomaten aan zouden zitten. Haha. En ja, die pompoen moet ik nog even weghalen.

20180312_171100

Als avondeten maak ik pasta en uiteindelijk liggen wij allemaal heel vroeg op bed. Ik was kapot!

Dinsdag

20180313_145443

Zie je die vermoeidheid in mijn ogen? Dat verklapt een beetje mijn dag. Ik had slecht geslapen en mijn ochtend begon slecht want de wasmachine ging kapot. Daarnaast is deze lieve peuter een enorme terror op dit moment, dus ik heb wel eens een betere dag gehad. Echt zo’n dag die we maar snel weer moeten vergeten.

20180313_160435

Maar de pakketbezorger kwam mij nog even opvrolijken met een perspakketje vol met nieuwe producten van Rimmel. Hij zei ook heel enthousiast; hier ben ik weer!! Hier komt heel snel een review van online.

Woensdag

20180314_102121

Sofie is vandaag weer gezellig een dagje naar mijn moeder, dus dat betekend dat ik de hele dag voor mezelf heb. Ik begin de ochtend met schoonmaken en de was. Daarna duik ik lekker onder de douche met mijn nieuwe douchegel van The Body Shop. Oh mensen, deze geur ruikt zo lekker!

20180314_112107

Verder werk ik de rest van de dag aan Belle Vie Fashion. Ik maak productfoto’s, test producten, bewerk foto’s en schrijf artikelen. Aan het einde van de middag pikt manlief mij op, eten we bij mijn moeder en gaan wij na het avondeten weer naar huis.

Donderdag

20180315_140029

De ochtend begon weer fantastisch, niet dus! Aangezien onze wasmachine niks meer deed kwam er een monteur langs. Wij hebben er zelf beiden totaal geen verstand van en een wasmachine is natuurlijk hoog nodig aangezien de vuile was zich snel opstapelt. Het bleek dat er een string in de afvoer zat. En dat geintje kostte mij €107!!!! euro aangezien dit buiten de garantie valt. Duur geintje voor een string. Ik was flink over de zeik, maar voel me ook een beetje belazerd. Want nergens stond aangegeven dat dit buiten de garantie valt. Je kunt je vast wel voorstellen hoe ik mij deze ochtend voelde. Maar gelukkig was ik in de middag weer een stuk vrolijker door de zon, dus Sofie en ik maakte samen een wandeling naar de paarden.

20180315_180112

En Sofie was na het avondeten ook helemaal gelukkig. Manlief mocht namelijk een speelhuisje voor in de tuin bij iemand komen ophalen. Sofie is nu dolgelukkig met haar eigen huisje. In de avond keken wij weer Temptation Island. Ik blijf me verbazen dat stellen hier echt aan mee doen.

Vrijdag

20180316_102556

De vrijdagochtend staat weer in het teken van dansles. Ik mag nog steeds de zaal niet uit, maar ze doet wel heel enthousiast de hele les mee. Heerlijk om haar zo te zien genieten!

20180316_143409

Op de terugweg naar huis loop ik langs de Etos en besluit ik meteen iets moois te kopen van mijn cadeaukaart die ik had gekregen. Ik kocht een nieuw palette van Etos (heel mooi) en een primer en concealer van Loreal. De rest van de dag zijn wij lekker binnen. Brr wat was het koud!

Zaterdag

20180317_0926380

Onze zaterdagochtend is lekker lui. We blijven lekker lang in onze pyjama’s en spelen samen. Kijk deze 2 nou, zo lief!

20180317_172650

In de middag gaan wij even langs de Action en daarna naar mijn moeder om daar lekker pannenkoeken te eten. Ik moet ze trouwens wel zelf bakken, haha. Na het avondeten gaan wij weer lekker naar huis en ploffen we lui op de bank.

Zondag

20180318_1440050

Ondanks de kou hebben wij toch nog een heerlijke zondag. In de ochtend doen wij de boodschappen en in de middag gaan wij naar de Intratuin om bloemetjes en konijntjes te kijken. Daarna eten we nog lekker patatjes met z’n drieen en spelen we thuis nog samen. De zondag vloog weer voorbij!

Fijne nieuwe week allemaal! Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Comments

 1. says

  Wat vervelend van de wasmachine! Inderdaad echt stom dat dat buiten de garantie valt! Ik ben heel benieuwd naar dat Holographic Cheeks palette. Dat lijkt me prachtig. En wat een lieve foto van Sofie en de kat! Dikke vriendjes zo te zien 🙂

 2. Makeupmeisje says

  Ach hou op over wasmachines!
  Hier ook al een hele Tijs dat geneuzel!
  Mijn afvoer zat ook verstopt er zat
  Een bolletje haar in! We hebben hem een half jaar
  En toen het eruit was kregen wij ook ge horen valt buiten de garantie.
  Vervolgens hebben wij ook nog 5 dagen op de monteur mogen wachten kun je nagaan hoe mijn washok uitzag met 2 kleine kinderen? Haha

  Leuk foto overzicht ik kijk er altijd na uit
  Om ze te lezen!

  • Priscilla says

   Dat vind ik heel erg leuk om te lezen! 🙂
   Vreselijk hé, je moet het ook maar weten. Ik was vanaf nu alle kleine dingen in een waszak.

 3. says

  Ja het is helaas altijd zo dat je alleen garantie krijgt op technische mankementen en als er iets in de afvoer zit dan kan de fabriek kan dat niet worden verweten. Dat is echt logisch 🙂 neemt niet weg dat het wel kut is, maar je bent dan niet belazerd iig.

 4. says

  Ik ben heel erg benieuwd naar de nieuwe make up producten! Super vervelend die wasmachine.. De foto’s van je dochtertje tijdens het dansen, zo lief. Echt flashback naar mijn eigen kindertijd, haha.

 5. says

  Wat een rustige week maar wel een super leuke Plog 😀
  Haha wij hebben ook zo een vaste bezorgen van pakketjes.. Vooral omdat de buren elke dag pakketjes krijgen, zijn ze er niet: heb weer eens een pakketje voor de buurman.. hoeft niet eens meer te vragen of ik wel wil tekenen haha

  Wat balen zeg met jullie wasmachine! Is inderdaad een dure string geworden :O Gelukkig was het wel weer snel opgelost 🙂

 6. says

  Leuke foto’s weer. Dat speelhuisje is overigens echt van goede kwaliteit. Mijn dochter heeft ‘m ook gehad.
  Balen van de wasmachine, ik zou ook flink pissed zijn geweest

 7. says

  Wat balen van je wasmachine! Ik heb zelf eens een keer gehad dat de trommel niet meer draaide doordat er een speldje van mijn dochter in zat, maar bij ons waren ze toen heel coulant en hebben het kosteloos verwijdert. Had verwacht dat ze zoiets bij jou ook wel zouden vergoeden tijdens de garantie. Het is zoveel geld namelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *