About last week #211. Een goed begin van 2020..

New Project (13)

Goedemorgen, leuk dat je weer meekijkt naar een nieuwe about last week. Afgelopen week waren wij voornamelijk thuis omdat Sofie weer zo ziek werd, maar sloten wij de week ook leuk af met een nieuwe auto!

Maandag

20200106_091037

Goedemorgen! De vakantie is weer voorbij en de school begint weer. Nadat ik Sofie naar school heb gebracht, moeten wij met dit kleine vrolijke meisje naar het consultatiebureau. Noé krijgt vandaag haar eerste prikjes. Ik keek er enorm tegenop, maar ze heeft het zó goed gedaan! Verder knuffelen wij lekker thuis, want ze heeft toch wel iets verhoging. Na school stort Sofie ook helemaal in en valt zelfs op de bank in slaap. Iets wat nooit voorkomt. Deze dag is toch iets te zwaar geweest nadat ze het weekend zo ziek is geweest.

Dinsdag

20200107_123308

Precies waar ik al een beetje bang voor was, Sofie staat weer op met koorts. Ondanks dat ze weer beter was, was een hele dag school toch even net te veel. Ze blijft vandaag dan ook lekker thuis. Noé is ook niet helemaal fit door haar prikjes. Mijn moeder komt gezellig bij ons lunchen en daarna ga ik even wandelen met Noé terwijl mijn moeder thuis bij Sofie is. Onze dag bestaat uit knuffelen, korte slaapjes en samen spelen.

20200107_165008

En dan gooien we er ook maar gelijk even een gezonde maaltijd in. Dat kunnen wij allemaal wel gebruiken!

Woensdag

20200108_131952

Sofie staat met wat lichte verhoging op en voelt zich iets beter, maar blijft toch nog lekker een dagje thuis. Even rustig aan doen en de tijd nemen om weer helemaal beter te worden. In de middag vervelen wij ons een beetje (ja, echt!), dus besluiten wij even naar de stad te wandelen. Een frisse neus doet gelukkig altijd wonderen. We lunchen wat met mijn moeder en Sofie wordt weer verwend door oma. Daarna gaan wij weer snel naar huis om thuis vervolgens weer lekker te chillen.

20200108_163921

En we knutselen. Het was mijn idee om een sneeuwpop te maken, maar uiteindelijk werden het ijsjes. Moet kunnen!

Donderdag

20200109_085434

Gelukkig gaat het weer een stuk beter met Sofie en kan zij naar school. Ik knal gelijk achter mijn laptop om te werken aan Belle Vie Fashion. Dat heb ik de afgelopen dagen niet kunnen doen, dus ik heb een hoop werk. Ik laat haar overigens alleen de ochtend naar school gaan. In de middag blijft ze lekker thuis bij mij. Een hele dag naar school vind ik iets te snel nadat ze ziek is geweest. Verder rommel ik in huis, zoek ik de kledingkasten uit de de rest van mijn aandacht gaat naar de meisjes.

Vrijdag

20200110_082928

Zo dat was een hectische ochtend, maar we redden het allemaal. Op vrijdag mogen papa’s en mama’s altijd iets langer blijven op school om mee te spelen, dus dat doe ik ook. We stempelen een heleboel namen.

20200110_110135

Als ik thuis ben duik ik snel achter mijn laptop en daarna ga ik aan de slag met de keukenkastjes. Dit kastje stond op ontploffen, dus dat moest hoognodig worden uitgezocht.

20200110_113134

Kijk dat is een stuk beter! Die voor en na foto’s vind ik altijd fascinerend.

20200110_141223

In de middag is het grootste meisje weer lekker thuis en maken wij een lange wandeling met een stuk door het bos. Noé had vandaag niet zo’n zin om te slapen, dus een wandeling is dan altijd fijn. We halen onderweg nog even boodschappen en zijn daarna gewoon weer lekker thuis.

Zaterdag

20200111_124043

Vandaag is een lekker, rustig dagje. Sofie is zwemmen met papa en ik ga gezellig wat lunchen met mijn moeder. Die tosti’s bij de Tosticlub zijn hemels!

20200111_173406

Manlief gaat een avondje op stap met vrienden, dus ik ben alleen met de meisjes. Sofie en ik eten poffertjes en kijken de film van Mees Kees. Als zij op bed ligt kijk ik de 12 van Oldenheim af!

Zondag

nieuwe auto

Wij slapen een beetje uit en beginnen vervolgens onze zondagochtend met het doen van de boodschappen. En we maken gelijk een foto van de nieuwe auto, wat ik vergeten was. Manlief is er maanden mee bezig geweest. Een kindje erbij, betekent dat er ook meer ruimte nodig is in de auto. We wilden graag een mooie auto, maar met voldoende ruimte. Uiteindelijk is het deze geworden! Ik zit weer goed met warme billetjes, haha. In de middag komt mijn vriendin gezellig op de thee met haar dochter en de meisjes spelen de hele middag gezellig met elkaar. Daarna gaan wij nog even op visite bij mijn broertje en schoonzusje en in de avond ploffen wij lekker op de bank.

Fijne nieuwe week allemaal! Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

  1. says

    Beterschap met Sofie! Verder klinkt het als een geslaagde week. Heerlijk om je kastjes opgeruimd te zien haha, ik maak ook altijd zulke voor- en na foto’s als ik ga opruimen. Zo satisfying. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *