About last week #248. Beginnen aan de nieuwe kamer van Sofie!

New Project (67)

Goedemorgen, leuk dat je mee kijkt naar een nieuwe about last week. Afgelopen week was een rustig weekje. We brachten weer een bezoekje aan de tandarts en begonnen aan Sofie haar nieuwe kamer.

Maandag

20200921_081840

Tijd om weer naar school te gaan. Sofie vond het behoorlijk spannend na wat er afgelopen week is gebeurt, maar eenmaal op school aangekomen had ze er weer zin in! Ik vond het zelf ook wel een beetje spannend, maar loslaten..

20200921_114911

Ik ben druk bezig in huis en tussendoor wandel ik een stuk met Noé en haal ik gelijk wat boodschappen bij de supermarkt. De dag vliegt voorbij en gelukkig is het goed gegaan op school. In de middag spelen we nog even in de tuin en proberen wij te genieten van de laatste zonnestralen.

Dinsdag

20200922_115635

Mijn dinsdagochtend ziet er weer een beetje hetzelfde uit als altijd. Ik doe de was en zoek dit keer het speelgoed van Sofie uit en ruim de kantoorruimte op. Alhoewel, kantoor hebben we verplaatst naar zolder het is nu eigenlijk een rommelhok haha. Als Noé weer wakker is wandelen wij even naar de stad. Ik heb dringend nieuw ondergoed nodig voor Sofie en ik kan eindelijk slagen. Bij de Xenos spot ik zoveel leuke decoratie. Sofie krijgt een nieuwe meidenkamer voor haar verjaardag, dus ik kon al flink wat inspiratie op doen.

20200922_171159

Verder genieten wij wederom weer van het zonnetje in de tuin. Sofie is helaas wel weer gevallen op school en de wond is weer een beetje open gegaan. Maar gelukkig valt het mee! Tijdens het koken spot ik allemaal kleine vlooien in de broccoli. Ik schrok me rot en kon zo mijn eten weggooien waardoor ik last minute pizza moest bestellen. Niet verkeerd, maar ik ben voorlopig even genezen van broccoli.

Woensdag

20200923_081819

Zo bracht ik mijn mooie meisje vandaag naar school. Maar rond kwart voor 11 werd ik gebeld door de juf of ik Sofie kon komen ophalen. Ze was flink overstuur omdat ze wéér was gevallen. Op weg naar de gymzaal struikelde ze over de tas van een klasgenootje. Ik ben gelijk naar school gegaan uiteraard. Gelukkig viel het mee en is alleen het wondje op haar knie open gegaan, het was meer de schrik. Maar jeetje, wat een pech steeds!

20200923_134704

Sofie heeft wel mazzel vandaag, want ze gaat met oma naar de bioscoop. Ik breng haar naar mijn moeder toe en haal gelijk even boodschappen. Bij de supermarkt meld ik toch even het verhaal over mijn broccoli en ik kreeg heel netjes een cadeaubon. Dat vond ik echt super netjes! Bij de Blokker koop ik nog 2 nieuwe kussentjes voor op de bank en daarna gaan Noé en ik weer naar huis. Rond etenstijd halen we Sofie weer op, die heeft het heel leuk gehad met oma!

Donderdag

20200924_125348

Vandaag ben ik weer druk bezig met van alles en nog wat. We halen Sofie iets eerder op van school omdat wij naar de tandarts moeten. Ik heb er zo’n hekel aan, maar met de meisjes gaat het tegenwoordig beter omdat ik me groot moet houden haha. Omdat wij vanwege corona nog niet meteen naar binnen mogen, wachten wij nog even in de auto. Dat vindt Noé helemaal geweldig zoals je ziet. Wij zijn overigens allemaal goedgekeurd, en ook Noé is voor de allereerste keer nagekeken.

20200924_164953

En dit weer vraagt om hutspot. Dus dat maak ik ook lekker!

Vrijdag

20200925_110613

Na een ochtendje school zijn we in de middag lekker thuis. Ik fiets nog even naar de stad met Sofie en scoor een nieuwe winterjas. Ook komt de allereerste adventkalender binnen en gelijk een hele mooi van The Body Shop. De unnoxing komt snel online! Verder ben ik een avondje alleen want manlief is naar de bioscoop. Ik kijk The Masked Singer, erg leuk weer!

 

20200926_151602

Vandaag beginnen wij aan de metamorfose van Sofie haar nieuwe kamer. Voor haar verjaardag krijgt ze een hele nieuwe kamer, dus de muren die roze zijn worden wit gemaakt. In de middag rijden wij naar vrienden en onderweg haal ik deze namen voor Noé nog op die ik heb laten maken. Super tof! Zoek even op Tukkerly 3D prints op Instagram of Facebook. Zij maakt prachtige dingen!

20200926_160715

Sofie en Noé worden verwent, want zij krijgen deze bestuurbare auto. Super lief en zoals je kunt zien vinden ze het helemaal geweldig!

20200926_174006

En wij blijven gezellig eten. Zelfgemaakte kipsalon, super lekker! Na het eten gaan wij weer naar huis, gaan de meisjes naar bed en belanden wij op de bank met Love Island.

Zondag

20200927_092649

Een rustige zondag hebben wij niet, want we gaan weer verder met Sofie haar kamer. De nieuwe kleur gaat erop. Ik laat nog niet te veel zien, want als haar kamer helemaal af is komt er een uitgebreide roomtour!

In de middag rijden wij naar de Ikea, maar eenmaal aangekomen keren wij gelijk weer om. Er staat een gigantische rij tot helemaal buiten, dus wij kiezen ervoor een ander moment te gaan. Wij wilden een nieuw bed en bureau halen voor Sofie, maar nu met corona vonden wij het niet prettig rond te lopen in de drukte.

Fijne nieuwe week allemaal. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

  1. Natascha - Beautyopinie says

    Ik vind jouw twee meiden altijd zo leuk om te zien/ te volgen. Vooral ook omdat er veel herkenbaar is 🙂 Ben benieuwd naar de kamer van Sofie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *