About last week #252. De eerste oliebol, zieke Noé en naar de kapper.

New Project (74)

Goedemorgen, leuk dat je weer mee kijkt naar een nieuwe about last week. Afgelopen week was lieve kleine Noé flink zien, maar gelukkig gaat het inmiddels weer helemaal goed. Wij maakten veel herfstwandelingen en ik ging eindelijk weer een keer naar de kapper.

Maandag

20201026_131248

Deze maandagochtend start ik lekker rustig op. Sofie heeft een studiedag, maar slaapt bij oma. Dus Noé en ik doen lekker rustig aan. Helaas is ze wel ziek, dus het is ook veel knuffelen. In de middag voor dat ik Sofie weer ophaal, ga ik nog even naar de zonnebank. Dat had ik écht even nodig en heerlijk dat het was!

20201026_171049

De middag zijn wij gewoon lekker thuis en als avondeten maak ik hutspot met natuurlijk een rookworst. Daar had ik zin in!

Dinsdag

20201027_094826

Helaas is Noé nog steeds ziek en Sofie is vandaag een dagje thuis. De juf is (ik gok verkouden) en er is geen vervanging. Wij zijn dus weer een dagje lekker thuis. Terwijl Noé slaapt en ik achter mijn laptop zit, is Sofie druk bezig met het schilderen van haar gips beeldjes.

20201027_142307

In de middag als Noé weer ligt te slapen (papa werkt thuis), ga ik met Sofie even naar de stad. Ik heb wat dingen nodig en ook moeten er boodschappen gehaald worden. Onderweg komen wij de oliebollen kraam tegen en daar kunnen wij uiteraard niet zomaar voorbij lopen. Eenmaal thuis eten wij ze lekker op, kijken wij een filmpje en is de dag alweer voorbij.

Woensdag

20201028_093907

Sofie kan gelukkig vandaag gewoon weer naar school. Noé is helaas nog steeds ziek en slaapt erg veel na een wat een onrustige nacht. Ik vind dat helemaal niks, zieke kindjes. Ik denk dat ik té overbezorgd ben. Voor de afleiding plaatst ik mezelf maar weer aan de keukentafel achter mijn laptop. Met natuurlijk een kop thee.

20201028_170836

In de middag na wat overleg met medemoeders, besluit ik toch weer de dokter te bellen. Gezien de onverklaarbare rode vlekjes, de koorts en het huilen wil ik heel graag een hersenvliesontsteking uitsluiten. De dokter neemt mij gelijk serieus en we moeten langskomen. Na heel wat controles is er gelukkigs niks ernstigs aan de hand. Noé heeft een flinke griep en een kinderziekte, welke gelukkig al bijna over is. Wat een geruststelling! Manlief is overigens ook verkouden, dus om corona uit te sluiten heeft hij zich ook nog laten testen en gelukkig is de uitslag negatief. Wat een dag! Maar ik ben blij dat het voor nu niks ernstigs is. Wij gaan de komende dagen extra veel knuffelen zodat Noé hopelijk snel weer helemaal de oude is. Gelukkig stond er vandaag op het menu een makkelijke ovenschotel. Dus ik zet dat snel in de oven zodat ik alle tijd voor de meisjes heb!

Donderdag

20201029_103707

Na een onrustige nacht besluit ik al vroeg een wandeling te maken met Noé. Aangezien we beiden al best lang binnen zitten, is een frisse neus ook wel even fijn. En je ziet het aan haar gezichtje, ze geniet. Ik pak haar lekker warm in en wij maken samen een lange wandeling.

20201029_152202

Het lijkt vandaag gelukkig beter te gaan, dus in plaats van veel hangen wilt ze tussendoor gelukkig ook nog even lekker spelen met grote zus.

20201029_170348

Als avondeten bestellen wij maar even wat makkelijks. Wok 2 go. Ook erg lekker voor een keer!

Vrijdag

20201030_090953

Mijn ochtend begint goed met een leuke Zara bestelling. Noé had een hoop Zara cadeaubonnen gekregen voor haar verjaardag en aangezien zij weer een groeispurt heeft gehad en nu officieel in maatje 86 zit, was nieuwe kleding ook wel nodig. De Zara blijft één van mijn favoriete winkels. Ik kan er eigenlijk altijd wel slagen, zeker dit seizoen.

20201030_160237

In de middag komt mijn moeder gezellig lunchen en verder is het eigenlijk de hele dag dit. Noé is gelukkig weer aan de betere hand en koortsvrij, maar haar energie is nog niet helemaal terug. Ze slaapt nog veel en hangt veel op mij, maar dat vind ik alleen maar fijn. Ik zit trouwens niet de hele dag in mijn joggingbroek hoor. Aan het einde van de middag vind ik het fijn om mijn spijkerbroek te verruilen voor een lekkere chill broek aangezien wij toch niet meer de deur uit gaan.

Zaterdag

20201031_095846

Eindelijk hebben wij een iets betere nacht achter de rug. Ook wel fijn! Ik begin mijn zaterdagochtend bij de kapper. Ik laat eindelijk mijn haar weer eens knippen na 100 jaar. Niets bijzonders hoor, gewoon even de punten. Maar ik heb zo een hekel aan de kapper. Ik heb er geen geduld voor en in de tussentijd dat ik daar nutteloos stil zit kan ik zoveel andere nuttige dingen doen. Maar goed, het is weer gedaan.

20201031_152430

20201031_154346

Verder hebben wij een fijne, rustige zaterdag. Aangezien het eindelijk weer eens droog is maken wij weer een wandeling. Er is nog genoeg moois te zien in de omgeving.

 

Zondag


Zondag is ook echt een zondag. Ik haal nog wat spullen voor Sofie haar verjaardagsfeestje voor aankomende week, wij halen boodschappen en wij maken nog een wandeling.

Fijne nieuwe week allemaal. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

  1. says

    Een klein kindje dat ziek is, ik herken het. Ik was ook altijd bezorgd en dat is juist goed, je weet maar nooit wat ze onder de leden hebben. Gelukkig gaat het weer beter!
    Enne… wat ziet die hutspot er zalig uit! Binnenkort ook maar weer eens eten, te lang geleden. (en zin in een oliebol haha!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *