About last week #257. Naar de film en pakjesavond.

New Project (79)

Goedemorgen, leuk dat je weer mee kijkt naar een nieuwe about last week. Afgelopen week gingen wij naar de grote Sinterklaasfilm met Sofie en vierden wij pakjesavond.

Maandag

20201130_082835

Wij starten de week met een ochtend rennen en vliegen. Ik kreeg al op tijd een bericht van Sofie haar school dat de kachels het niet deden en dat alle kinderen een extra trui mee moesten nemen omdat de school erg koud was. Eenmaal aangekomen op school werd er toch besloten de kinderen thuis te houden tot 11 uur. Kwam mij echt even niet uit aangezien ik met Noé naar het consultatie bureau moet voor haar 14 maanden vaccinaties. het was even onhandig, maar we hebben het uiteindelijk gered gelukkig. Maar wat een vreselijke vrouw had ik bij het CB. Ik zal de details achterwege laten, maar dit had ik nog nooit meegemaakt. Om 11 uur breng ik Sofie weer snel naar school en probeer ik mijn to do lijstje van vandaag af te werken.

20201130_170741

De dag is veel te kort. Als avondeten maak ik een stamppot met bloemkool en kaas en natuurlijk gehaktballetjes. Ziet er niet uit zo, maar de kinderen smullen ervan.

Dinsdag

20201201_171435

Alhoewel Sofie gister uiteindelijk nog een paar uurtjes naar school mocht, is ze vandaag een hele dag thuis. De kachels zijn stuk op school en worden vandaag gemaakt. Sofie was er niet zo blij mee, maar het is niet anders. Wij zijn gewoon lekker een dagje thuis. Tussendoor maken wij nog even een wandeling en halen wij boodschappen. Aan het einde van de middag gaan wij naar vrienden op kraambezoek. En wij verzorgen het eten, lekker makkelijk haha.

Woensdag

20201202_141635

Sofie is weer een ochtend op school. Ik rommel in huis en nadat ik haar weer heb opgehaald brengen wij Noé naar oma en gaan wij met z’n drietjes naar de grote Sinterklaasfilm. Wat een vreselijk slechte film, maar Sofie heeft weer onwijs genoten.

20201202_155236

Kijk haar blije gezichtje maar! Wat een vies, grauw weer trouwens. Het maken van foto’s is hierdoor echt ontzettend lastig. Na de film halen wij Noé weer op die het gezellig heeft gehad bij oma en dan gaan wij weer lekker naar huis.

20201202_195756

En de meisjes mogen voor de laatste keer hun schoentje zetten. Zaterdag vieren wij pakjesavond en dan is het allemaal weer voorbij!

Donderdag

20201203_111002

Brr wat is het ineens koud. Maar dat weerhoud ons er niet van te gaan wandelen. Een frisse neus hebben wij beiden nodig. Ik ben de hele ochtend druk bezig in huis en net voor lunchtijd gaan wij even wandelen. Beide goed ingepakt en ook even de regenkap want het spettert.

20201203_122650

Verder maak ik geen foto’s meer vandaag want onze dag is eigenlijk niet heel bijzonder. Wel komt mijn Black Friday Zara bestelling nog binnen. Natuurlijk weer een doos vol kleding voor de meisjes. Hadden we het nodig? Nee. Is het leuk, ja!

Vrijdag

20201204_082706

Vandaag lever ik een pietje af op school voor het Sinterklaasfeest. Ze had er mega veel zin in en was al vroeg wakker. Deze foto maakte ik even snel door het raam. Zo jammer dat het door Corona nu heel anders wordt gevierd en dat wij als ouders er niet meer bij mogen zijn. Maar gelukkig heeft Sofie een fantastische ochtend gehad en ze heeft de leukste verhalen thuis verteld.

20201204_114002

Verder hebben wij een rustige middag thuis. Ik merk dat Sofie enorm moe is van alle drukte rondom Sinterklaas en steeds vroeg wakker zijn helpt natuurlijk ook niet mee. Wij kijken lekker een filmpje samen. Ook komt er nog een prachtig pakketje binnen met producten van merken waar ik het afgelopen jaar mee hebt samengewerkt. Dit vind ik zó leuk!

Zaterdag

IMG-20201205-WA0049

IMG-20201205-WA0060

Vandaag is het dan eindelijk zo ver! Wij vieren pakjesavond bij mijn broertje en schoonzusje. De meisjes zijn weer enorm verwend. Wij blijven gezellig eten en na het avondeten gaan wij weer naar huis. Wat een gezellige dag! Maar stiekem ben ik ook wel een beetje blij dat dit achter de rug is.

Zondag

20201206_122520

Vandaag hebben wij een lekkere chill dag. Wij ruimen alle sinterklaasversieringen weer op, er wordt volop gespeeld met het nieuwe speelgoed en wij gaan nog even naar het tuincentrum voor nog wat kerstversiering. Ik koop trouwens ook 2 nieuwe geurkaarsen, heerlijk!

Fijne nieuwe week allemaal. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

 1. Delilah says

  Alweer gezellig met het hele gezin naar het tuincentrum? Jullie zijn vrij van het aan de regels houden? Blijf zoveel mogelijk thuis en ga ALLEEN naar de winkel? Tsjongejonge..

  • Priscilla says

   Och jeetje, uit een hele leuke en gezellige week wordt precies dit korte moment gepikt. Een moment waarbij wij welgeteld 20 minuten (als het al niet korter is geweest) in het tuincentrum zijn geweest. Waarbij mijn kinderen netjes in een karretje zaten, wij een mondkapje droegen en op een tijdstip gaan waarbij het niet druk is. En mocht het wel druk zijn, dan rijden wij weer terug. Wat je overigens vaker hebt kunnen teruglezen in een About last week, dat is namelijk meerdere keren voorbij gekomen. Ik snap als geen ander dat wij ons allemaal aan de regels moeten houden en wij doen dat ook absoluut. Makkelijk oordelen zo vanaf een scherm gebaseerd op 1 foto en een klein stukje tekst. Niet doen, is niet nodig. Fijne dag!

  • Iris says

   Je hebt wel gelijk! Bijna elke week komt het uitje aan het tuincentrum weer voorbij.
   Besef wel dat je met een blog een voorbeeld functie hebt!

 2. Ilona says

  Ik moest heel hard lachen om je reactie op de sinterklaas film, ik vind ze ook altijd stuk voor stuk erg slecht haha.
  Leuke week!

 3. says

  Ik moest ook zo lachen om je reactie op de film, haha! Die zijn inderdaad vaak slecht. Maar wat een heerlijke tijd is Sinterklaas toch voor kinderen, ik genoot er ook zo van.
  En consultatiebureaus, ik vond het vaak geen feest om naartoe te gaan. Vaak keken ze je aan alsof je alles fout deed. Pffff..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *