About last week #270. Een slaapkamermetamorfose.

New Project (99)

 

Goedemorgen, leuk dat je weer mee kijkt naar een nieuwe About last week. Afgelopen week mocht Sofie weer een hele week naar school en hebben wij onze slaapkamer een metamorfose gegeven.

Maandag

20210301_081557

Jaaaa, daar mag ze eindelijk weer hoor. Eindelijk weer naar school! En geen thuisschool meer, want beide juffen werken weer gewoon op school. Sofie blij, mama blij. Je kunt je wel voorstellen dat ik nu ik mijn handen wat meer vrij heb, veel meer gedaan krijg in huis. Ik doe dat dan ook. Ik was een berg met was weg, ruim de slaapkamers op en maak ondertussen nog een heerlijke wandeling met Noé.

20210301_153107

Als ze weer uit school is gaan wij nog even naar buiten met z’n drietjes, want het is nog heerlijk weer. Even een rondje om wandelen en onderweg gelijk de eendjes wat oud brood geven.

20210301_165538

Maandagavond is het altijd aardappelen, groenten en vlees dus nu ook! In de avond kijken wij de laatste aflevering van Temptation USA. Op tijd klaar om aan het nieuwe seizoen te beginnen!

Dinsdag

20210302_093217

Mag ik even zeggen dat ik geniet van het feit dat ik weer wat meer gedaan krijg in huis? Ik ben wederom de hele ochtend weer lekker aan het rommelen. De bedden worden allemaal verschoond en ik wandel weer een flink stuk met Noé. Op deze foto na maak ik verder geen foto’s meer vandaag. Sofie is erg moe als ze uit school komt, dus wij doen lekker rustig aan.

Woensdag

20210303_103343

Woensdag starten wij de dag met een flinke wandeling van een uur. Het is trouwens wel erg fris en mistig. Ik moet Noé trouwens altijd afleiden met iets van een koekje, want in de wagen zitten is geen succes meer nu ze zelf kan lopen. Maar zelf lopen gaat ook niet, want dat wordt wegrennen. Maar op deze manier komen we een heel eind haha.

20210303_164911

Als Sofie weer uit school is komt mijn moeder gezellig met ons lunchen en verder hebben wij een rustige middag. Ineens weer 5 dagen naar school moeten kost veel energie en dat snap ik wel! Als avondeten bestellen wij lekker iets van de snackbar. Daar hadden wij allemaal zin in.

Donderdag

20210304_094006

Vandaag neem ik eindelijk even een ochtend de tijd om achter mijn laptop te kruipen. Een ritme krijgen om weer artikelen te schrijven buiten de about last week om moet nog even komen, maar ik heb wel een hoop mails voor leuke samenwerkingen kunnen beantwoorden. Ik kan niet wachten om mij weer helemaal te richten op Belle Vie Fashion en zodra alles weer een beetje rustig is hier in huis, dan ga ik dat ook zeker doen!

20210304_152545

Verder maak ik nog een lekkere wandeling met Noé en halen wij boodschappen. Uit school komt er gezellig een vriendinnetje mee naar huis en aangezien ze heerlijk in de tuin spelen, heb ik alvast de tijd om te koken. Surinaamse nasi it is.

Vrijdag

20210305_150240

Vrijdagochtend ga ik samen met Noé naar mijn moeder koffie drinken en knuffelen met Rico. We maken daarna nog een wandeling en op de terugweg doen wij gelijk de boodschappen. Eenmaal thuis lunchen wij samen, gaat Noé naar bed en beland ik op de bank met Outlander. Ik ben verslaafd aan een nieuwe serie. Als school weer uit is spelen de meisjes samen. Dit vind ik zó leuk en ze zijn zo lief samen. Al kunnen ze ook behoorlijk kibbelen soms..

Zaterdag & Zondag

20210306_154746

Wij hebben een heerlijk en rustig weekend. Zaterdag staat in het teken van de slaapkamer. Zoals je een paar foto’s terug kon zien waren onze slaapkamer muren voorzien van een mooie, warme perzikroze tint. Maar hoe mooi ik de kleur ook vond, ik kon er toch niet aan wennen. Na wat speurwerk op het internet kwam ik uit bij de kleur Urban Taupe en hebben wij de kamer deze kleur gegeven. Wat een verschil! Maar ik ben er enorm blij mee. Verder maken wij een wandeling en kijken wij een film samen.

20210307_104007

En ook zondag hebben wij wederom weer een rustig dagje. De boodschappen worden gedaan en wij maken een wandeling in het natuurpark.

Fijne nieuwe week allemaal. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

 1. chucky1012 says

  Mooie foto’s.
  Hihihi…. dat de jongste door heeft dat ze lopen kan en wegrent….
  De natuur is prachtig.
  Fijn dat de oudste dochter weer volledig naar school gaat.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *