About last week #46. Een verjaardag, fietsen en leuke pakketjes.

4

Of het aan het weer ligt, geen idee, maar de laatste weken voel ik me ontzettend moe en futloos. Dat is ook wel een beetje te merken aan mijn week. Gelukkig heb ik nog wel veel leuke dingen om te laten zien! Kijk je mee naar mijn about last week?

Maandag

20161121_102337

Kleine donder die momenteel zelf alles wil doen. Ook het zelfstandig eten van fruit, met een vorkje. Ze is inmiddels zo ver dat ze weet dat als het bakje leeg is het plaatje tevoorschijn komt. Dat slimme heeft ze natuurlijk van haar mama, haha.

20161121_103200

Deze heerlijke douchegels kreeg ik afgelopen zondag nog van Marloes. Ze nam ze voor mij mee uit Duitsland. Super lief en lekker!

20161121_171202

De dag vloog eigenlijk voorbij met van alles en nog wat. We maakte een kleine wandeling, we speelde veel samen en ik deed het huishouden. Als avondeten aten we mijn zelfgemaakte Roti, yum! In de avond keken wij nog een nieuwe aflevering van The Blacklist, zo spannend!

Dinsdag

20161122_173523

Weer een zelfde dag als gisteren. Lekker samen en alle aandacht naar Sofie. Moet kunnen zulke rustige dagen. We aten hutspot met veel worst en spekjes en in de avond keken we de laatste aflevering van Making a Murder. Heb jij het gezien? Ik heb er echt gemixte gevoelens over..

Woensdag

20161123_124918

Sofie was een dagje op pad met haar oma waardoor ik alle tijd had om vooruit te werken voor Belle Vie Fashion. Daarnaast deed ik het huishouden en maakte ik heel veel productfoto’s. Er komt zoveel leuks aan!

20161123_153131

De pakketbezorger kwam ook nog met wat pakketjes, onder andere dit setje van Rimmel. Vanaf december zijn er 2 Rimmel beautybags verkijgbaar bij Kruidvat voor €14,95. Dit is een van de setjes. Een make-up tasje, de nieuwe mascara en een oogpotlood. Wellicht een leuke tip voor de feestdagen! Het andere setje bevat ook een make-up tasje, een lipstick, een mascara en een nagellak.

Donderdag

20161124_113558

We begonnen de ochtend met een wandeling. Het was behoorlijk fris, maar een frisse neus halen was wel even fijn.

20161124_120943

Ik haalde gelijk nog even wat boodschappen in huis en een lekkere lunch. Sofie is dol op de kaasstengels van de Albert Heijn.

20161124_122844

Ik zag deze mooie bloemen ook staan bij de Albert Heijn en vond ze te leuk om te laten staan. De rest van de dag waren we weer samen lekker warm binnen. In de avond keken we weer Expeditie Robinson en lag ik daarna lekker op tijd in mijn bed.

Vrijdag

20161125_141250

Zoals gebruikelijk de laatste weken gingen Sofie en ik even de stad in met mijn moeder. We aten eerst een broodje bij La Place en struinde daarna alle winkels af. De Black Friday sale vond ik behoorlijk tegenvallen dus hier heb ik niet echt gebruik van kunnen maken. Wel plaatste ik een heerlijke bestelling bij The Body Shop met 40% korting.

20161125_141304

Selfie! 🙂

20161125_150218

Bij de Etos spotte ik deze prachtige make-up collectie voor de feestdagen. Veel was al weg, maar de verpakkingen zijn zo mooi! Ik laat jullie er snel meer van zien! Na het winkelen gingen wij mee naar mijn moeder haar huis, daar aten we nog mee en na het eten gingen wij weer lekker naar huis. Eenmaal thuis keken we nog een film en ging ik weer op tijd mijn bed in. De laatste weken ben ik zo snel moe, zal het aan het weer liggen?

Zaterdag

20161126_142115

Bij de Intratuin spotte wij een Olaf! Eindelijk is de winkel winters ingericht, maar nog steeds niet om te zeggen van WAUW. Jammer! Na de Intratuin gingen wij ook nog even langs de Leenbakker waar wij een nieuwe lamp kochten voor in de woonkamer. Lekker dagje zo met z’n drietjes.

20161126_1557440

Aan het einde van de middag was het nog licht buiten en scheen het zonnetje dus besloten wij even een rondje om te doen met Sofie haar nieuwe fiets. Mijn ouders waren ook mee, wat een feest! Sofie vond het geweldig!

20161126_1621020

Kijk, L’Oréal weet precies op het juiste moment het juiste op te sturen! Ik kreeg een paar heerlijke, nieuwe masker van Garnier! Super lekker, bedankt L’Oréal! (Sofie gunde mij trouwens geen mooie foto haha).

20161126_190214

Tadaa, je moet even goed zoeken, maar als je goed kijkt zie je de nieuwe lamp hangen! Het ziet er nu nog wat saai uit, maar we gaan binnenkort de muren schilderen en dan zal het allemaal veel mooier staan. In de avond keken we 2 nieuwe afleveringen van het nieuwe seizoen van Nieuwe Buren, maar we weten nog niet zo goed wat we ervan moeten vinden.

Zondag

20161127_125559

We begonnen de ochtend met de boodschappen en aan het einde van de ochtend gingen wij naar de verjaardag van Sicco zijn broer en vriendin. Sofie speelde lief samen met haar neefje. Eenmaal thuis ben ik even op bed gaan liggen. Ik was zo moe, futloos en had barstende koppijn, maar na even gelegen te hebben voelde ik mij nog steeds niet beter. Na het avondeten ben ik nog even in bad geweest en lag ik weer op tijd onder de wol. Hopelijk voel ik me snel weer wat energieker.

Fijne nieuwe week allemaal. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

 1. says

  Dat klinkt als een fijn weekje! Heerlijk zulke rustige dagen af en toe! Ik ben benieuwd naar alle pakketjes en naar je bestelling bij The Body Shop. Zelf heb ik die aanbieding bij TBS uiteindelijk met veel moeite weerstaan 😉

 2. says

  Wat een gezellige foto’s! Ik krijg er winterkriebels van! De lamp is erg leuk! Grappig trouwens, dat jullie Intratuin nog niet helemaal in kerst/wintersfeer is. Die van ons is echt een blingbling glitter en sterrenparadijs, haha!

 3. says

  Wat vervelend dat je zo futloos bent! Hopelijk voel je je snel weer wat beter! Ik vind Intratuin ook tegenvallen dit jaar. Mijn ouders tipte me over een hysterisch tuincentrum in Almere. Daar maar eens heen.

 4. says

  Een fijn weekje! Het was voor het eerst dat ik nu met Black Friday de aanbiedingen in de gaten hield, maar dat was dus eigenlijk alleen online :). Ik heb goede bestellingen gedaan bij Stradivarius (voor mezelf) en bij Zara en C&A voor de kids. Nu hopen dat alles goed zit! Vervelend dat je niet lekker bent meis, hopelijk knap je gauw weer op :).

 5. says

  Ik kreeg die maskers ook! Complete verrassing! Wat heeft Sofie toch een lekker bekkie, wat een mooi kindje. En ik krijg altijd honger van jouw foto’s, wij eten ook wraps toevallig. Ik moet nu ook eigenlijk de keuken in, maar blogs lezen is zo verslavend. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *