About last week #53. Lilo vermist, prikjes en spelen in ballorig.

4

Afgelopen week was weer een fijne, rustige week. Het weer zat natuurlijk niet helemaal mee, dus wij waren veel thuis. Sofie kreeg haar voorlopig laatste prikjes en wij speelde in Ballorig. Oh en ik heb wat afgehuild want Lilo was vermist. Kijk je mee naar mijn about last week?

Maandag

20170109_082444

Goedemorgen! Dit geweldige stoeltje was een van de kraamcadeau’s die wij kregen. Ik besloot het stoeltje beneden neer te zetten en dat vond Sofie natuurlijk prachtig. Hij is nog iets te hoog dus wij bewaren hem nog even tot ze iets groter is. Maar ze begrijpt in ieder geval waar het voor dient.

20170109_111101

Eigenlijk ben ik de hele dag bezig geweest in huis en met Sofie. De berg was in de wasmand moest weer weg gewassen worden, de stofzuiger en de dweil kwamen weer tevoorschijn en ik speelde en knuffelde met Sofie. Heerlijk dagje zo!

20170109_170857

Lekker hutspot met worst als avondeten. In de avond moest Sicco nog even weg voor zijn werk dus belandde ik lekker op de bank met een grote mok thee, chocolade en mijn laptop.

Dinsdag

20170110_104921

Terwijl ik snel een paar mailtjes beantwoordde zat Sofie lief te spelen. Althans dat dacht ik. Ik keek 2 tellen niet en mevrouw trok alle (nep) bloemetjes uit het potje. Oh oh oh, boefje!

20170110_144959

Ik moest even thuis blijven omdat er een belangrijk pakketje bezorgd zou worden. De postbezorger verraste mij ook nog met deze heerlijke perspakketjes.

20170110_152501

Daarna gingen wij snel even naar buiten om een frisse neus te halen en om Lilo (de kat) te zoeken. Hij is sinds gisterochtend naar buiten gegaan maar niet meer terug gekomen. Niets voor hem, want zodra ik hem roep komt hij terug. Ik maakte mij zoveel zorgen dat ik hem buiten ben gaan zoeken, maar geen Lilo te bekennen.

20170110_174305

Doordat mijn hoofd overstroomde van de stress bestelde we even iets makkelijks te eten. De rest van de avond zochten wij, belde wij rond, maar nergens een Lilo.

Woensdag

20170111_112940

Sofie was al op tijd weg voor een gezellig dagje met mijn moeder en toen ik net onder de douche wilde stappen hoorde ik heel hard gejank voor het raam. Daar was die dan, lieve Lilo. Hij was totaal in de war, zocht het hele huis rond en moest even bijkomen. Mensen, ik ben zo blij dat hij terug is. Wat hou ik van dat beestje! Toch ben ik bang dat het weer een keer gaat gebeuren.

20170111_123415

Nadat ik flink met hem had geknuffeld dook ik achter mijn laptop met een broodje ei om artikelen te schrijven voor Belle Vie Fashion. Er komen veel leuke samenwerkingen en reviews aan! Ik ben door het dolle heen.

20170111_150932

Het lukte mij goed om wat artikelen vooruit te schrijven en ondertussen kwam de pakketjesman weer even langs. Dit keer met een heerlijke foaming cleanser van L’occitane. Deze heb ik al in gebruik en binnenkort kun je er een review van verwachten.

20170111_171418

Rond een uur of 5 kwamen Sicco en Sofie weer thuis en had ik ervoor gezorgd dat het avondeten klaar stond. Andijviestampot met een gehaktbal. Na het eten knuffelde en speelde wij nog even samen en dook ik daarna lekker op de bank met een serie.

Donderdag

20170112_162351

Donderdag hadden wij eigenlijk een vrij rustige dag thuis. Aan het einde van de middag moesten wij weer naar het consultatiebureau voor de voorlopig laatste prikjes. Gelukkig ging het weer goed en Sofie is nog steeds een lange, slanke dame. Oh en altijd leuk om te horen; ze loopt lekker voor op haar woordenschat :).

20170112_1830330

Eenmaal thuis aten wij ons avondeten en dook ik daarna even in een warm bad. Ik had flinke hoofdpijn, dat zal wel door de stress komen. Ik kijk meer tegen de prikjes op dan Sofie zelf.

Vrijdag

20170113_171201

Gek genoeg kan ik even geen foto’s vinden van deze dag op het avondeten na. Gelukkig reageerde Sofie lichamelijk goed op de prikjes en is de koorts ons dit keer bespaard gebleven. Enkel wat meer slaap, maar dat vind ik prima. We wandelde samen, haalde wat boodschappen en knutselden. Als avondeten aten wij pasta met een salade.

20170113_184606

Na het eten zocht ik al Sofie haar kleding vanaf de geboorte uit. Een deel berg ik op voor wellicht de toekomst, een deel verkoop ik en een deel geef ik weg aan een goed doel. Ik trok een rompertje aan bij Sofie haar pop, maar dat vond ze toch wel een beetje gek. Lief poppenmoedertje!

Zaterdag

20170114_104838

Dat was lang geleden, visfriet op zaterdag!

20170114_164208

Na Sofie haar middagslaapje gingen wij even naar de stad met z’n drietjes voor wat boodschappen. Deze limited edition shower foam kwam ik tegen bij de Hema dus die moest natuurlijk mee! Daarna gingen wij weer naar huis en kwamen mijn vader en liefmoeder gezellig op visite. We kletste lang en goed bij en ze speelde met Sofie. In de avond keken wij nog de film Central Intelligence. Super leuk, wij lachte ons af en toe rot!

Zondag

img-20170115-wa0026

Nee, geen luie zondag vandaag. Wij gingen lekker spelen in ballorig. Sofie vond het zo leuk! Haar enthousiasme was geweldig en de spelende kindjes om haar heen vond ze reuze interessant. Ze schudde zelfs heel hard NEE toen wij vroegen of ze mee naar huis ging. Een heerlijke geslaagde dag zo!

Fijne nieuwe week allemaal! Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

 1. says

  Ahhhhh wat naar dat Lilo een tijdje weg was, maar gelukkig is ze thuis. Fijn dat Sofie goed op de prikjes heeft gereageerd. Zo’n speelparadijs blijft leuk voor kleintjes hè :-)!

 2. says

  Ik kan me goed voorstellen dat het nogal schrikken was toen Lilo weg was. Ik zou ook erg in de stress zijn als onze katten er opeens niet meer waren. Gelukkig is hij toch nog teruggekomen! En wat fijn om te horen dat het zo goed gaat met Sofie en dat ze qua woordenschat zelfs voorloopt op andere kinderen van haar leeftijd. Altijd leuk om zoiets te horen te krijgen als moeder 🙂

 3. says

  Wat fijn dat Lilo ongedeerd weer terug is gekomen! Lijkt me echt verschrikkelijk, vooral omdat je niet weet hoe of wat. Hopelijk gebeurt het niet nog een keer! Die andijviestampot ziet er lekker uit zeg, met die bal hihi. Ik wens je weer een fijne, nieuwe week!

 4. says

  Wat fijn dat Lilo weer terug is! Ik kan mijn voorstellen dat je ontzettend onzeker bent als dat beestje wegblijft. Ook fijn dat Sofie geen last had van de prikjes, soms zijn ze daar zo naar en ziek van. Lekker weekje zo! En ik geniet altijd van je heerlijke avondeten-foto’s hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *