About last week #58. Weg zwijmelen bij Fifty Shades Darker, winkelen en sushi eten.

4

Afgelopen week ging ik eindelijk naar Fifty Shades Darker, ben ik lekker wezen winkelen met manlief en kreeg Sofie helaas weer op onverklaarbare wijze koorts. Kijk je mee naar mijn about last week?

Maandag

20170220_093701

Terwijl ik wacht tot Sofie weer slaapt doe ik de was. Sofie haar slaapkamer is naast het was gedeelte dus dat komt altijd mooi uit. Kan ik luisteren of ze gaat slapen en als ze mij nodig heeft ben ik er zo.

20170220_095329

Uiteindelijk valt ze in slaapt en verschoon ik het bed. Ik doe dit iedere week, maar kan zo genieten als we weer kunnen slapen onder schoon beddengoed. Als je goed kijkt hebben wij de nieuwe nachtkastjes al die stonden op mijn wishlist. Alle draden moeten nog weggewerkt worden en er moeten nog nachtlampjes aan de muur komen.

20170220_1517260

De rest van de dag waren we lekker samen binnen want het was helaas niet echt lekker weer. We speelden en knuffelde samen en we keken Woezel en Pip terwijl de prinses in haar nieuwe stoel zat.

20170220_170830

De dag vliegt voorbij en voor ik het wist zaten wij alweer aan het avondeten. Andijviestamppot met slavink.

20170220_173759

Na het avondeten duik ik in een warm bad met Lush en ga ik op tijd naar bed. Ik heb nog steeds een zeurderige hoofdpijn helaas.

Dinsdag

20170221_122217

Sofie is vandaag zoals gebruikelijk weer gezellig een dagje bij mijn moeder en ik zit eigenlijk de hele dag achter mijn laptop te werken. Ik heb enorm vooruit kunnen schrijven. Wat geeft dat een voldaan gevoel zeg! Nu moet ik het wel bij gaan houden. Ik lunch met een omelet en een redbull. Die heb ik echt nodig!

20170221_134830

Ik lak ook gelijk mijn nagels met deze prachtige nieuwe kleur van Artdeco. Er komt binnenkort een review van online met nog een aantal leuke producten.

20170221_164633

Aan het einde van de middag werd er nog een heerlijk pakket bezorgd met nieuwe handcrèmes van Kruidvat. Die ga ik uiteraard heerlijk testen dus hier kun je binnenkort ook een review van verwachten. De rest van de avond deden wij lekker relaxed en keken wij vier handen op een buik.

Woensdag

20170222_153422

Wij zijn vandaag lekker warm binnen, wat een vreselijk weer! Ik rommel wat in huis, speel met Sofie en aan het einde van de dag werden er nog pakketjes bezorgd. Een heerlijk pakketje van Kneipp en mijn nieuwe tas van Ted Baker. Hier komen nog reviews van online!

20170222_183530

In de avond ga ik met een vriendin eindelijk naar de film Fifty Shades Darker. Wij hebben genoten, maar op de een of andere manier had ik er stiekem toch iets meer van verwacht.

Donderdag

20170223_171810

Wat een vreselijk saaie dag. Manlief was ziek thuis en we zaten vast in huis door het weer. Het regende en stormde enorm hard. Op deze foto van het avondeten na maakte ik verder ook geen foto’s. In de avond keken wij Temptation Island en lagen wij op tijd in bed.

Vrijdag

20170224_133134

In tegenstelling tot gisteren, was het vandaag heerlijk weer. Daar moesten wij gebruik van maken dus we pakte samen de bus naar de stad. Hier lunchte wij wat met mijn moeder en we winkelde nog wat samen. Ik ging voor een clubsandwich en Sofie at gezellig met mij mee.

20170224_164659

Nieuwe schoenen voor Sofie. Zijn ze niet onwijs schattig? We bleven nog lekker eten bij mijn ouders en na het eten gingen wij weer naar huis, plofte wij op de bank met de serie Klem en lagen wij weer zoals altijd op tijd in bed.

Zaterdag

20170225_144022

We waren eerst de hele ochtend lekker thuis met z’n drieen en rond een uur of 2 gingen manlief en ik samen weg om te winkelen. Mijn ouders waren gezellig bij Sofie. We gingen onder andere opzoek naar een traphekje, waar we uiteindelijk ook voor zijn geslaagd. Toch wel handig voor boven.

20170225_154344

Daarna gingen we uiteraard ook nog even langs een aantal kledingwinkels. Ik kon het niet laten om dit jasje voor Sofie mee te nemen, maar gelukkig ben ik dit keer ook geslaagd voor mezelf. Ik kocht een broek en een blouse. Super blij mee!

20170225_171142

We sloten onze shopsessie af met sushi. Och zo lekker! Helaas kreeg Sofie weer op een onverklaarbare wijze koorts dus wij zijn snel naar huis gereden. Geen idee wat er steeds aan de hand is, maar leuk is het niet!

Zondag

Helaas heb ik vandaag geen foto’s gemaakt. Er stond een verjaardag op de planning van ons nichtje, maar helaas was de koorts van Sofie nog steeds niet gezakt. Aan het einde van de dag zat ze ook op 40 graden koorts. De dag bestond voornamelijk uit heel veel knuffelen en rustig aan doen. Hopelijk gaat het snel weer beter!

Fijne nieuwe week allemaal! Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

RelatedPost

Comments

 1. says

  Arme Sofie met de griep! En hoofdpijn is ook niet bepaald een pretje! Hopelijk gaat het snel iets beter met jullie allebei. Die schoentjes voor Sofie zijn zó leuk!

 2. says

  Wat vervelend en ook zielig om je meisje zo ziek te zien 🙁 Lijkt me naar! Gaat het inmiddels alweer wat beter? Ik hoor trouwens zoveel mensen over hoofdpijn, net als ikzelf trouwens. Niet fijn! Dat het maar snel lente wordt 🙂 Kunnen we weer lekker de deur uit.

 3. says

  Ik kan ook zo genieten van een schoon, fris dekbed. De serie Klem is goed, hè? Spannend, maar ook een tikkeltje humor. Met name wanneer de twee zusjes met elkaar in de clinch liggen, haha!

 4. says

  Wat een fijne weekje heb je gehad meid.
  Ja inderdaad ik heb der eigenlijk ook iets meer van verwacht van Fifty Shades Darker.
  Ik persoonlijk vind de boeken nog steeds beter 🙂

 5. says

  Wat een heerlijke foto’s. Hoewel ik net heb gegeten krijg ik toch ene beetje trek van je dairy. Die lekkere sushi, yummmm! Ah, en die converse zijn zo schattig. Ik had ’t toevallig vandaag nog met m’n moeder over leuke schoenen voor baby’s / kleine kindjes… en dat terwijl ik zelf niet eens moeder ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.