About last week #69. We moeten weer verder..

4

Afgelopen week had ik veel ups en downs. Ik vind het moeilijk en oneerlijk om door te moeten gaan, maar doe alles op mijn eigen tempo. Gelukkig had ik wat afleiding en was ik veel bij mijn lieve moeder. Kijk je mee naar mijn about last week?

Maandag

20170529_133551

Goedemorgen! Alhoewel het voor mij niet helemaal goed voelt, beginnen wij weer een ‘normale’ week. Sicco is weer voor het eerst aan het werk en dat betekent dat ik weer thuis ben met Sofie. Ik vind het spannend, eng, maar ook oneerlijk dat het leven gewoon weer verder gaat. Het voelt alsof de wereld om mij heen te snel door gaat, terwijl ik nog stil sta. Ik probeerde mijn gedachten zo veel mogelijk te verzetten en al mijn kracht en energie te spenderen met Sofie. Het was ontzettend benauwd dus de ochtend wisselde wij af door steeds even naar buiten te gaan en dan weer even binnen. Krijten is altijd een goed idee!

20170529_125313

En wij eten ijsjes om het een beetje koel te houden, voor zover dat kan.

20170529_175854

Rond een uur of 3 gaan we naar mijn moeder en gaan we samen even de stad in om wat boodschappen te doen. We zouden eigenlijk patat eten uit de airfryer, maar op de een of andere manier werden de patatjes niet gaar. Uiteindelijk bestelde we dus een pizza. Na het eten gingen wij weer naar huis, sprong ik even onder de douche en belandde ik uitgeput op de bank.

Dinsdag

20170530_074536

Na een drukke speelochtend met Sofie, zat ik rond 11 uur in de trein voor een event in Amsterdam. Ik heb even getwijfeld om te gaan, maar wat afleiding is nooit verkeerd. Ik vond het spannend om weer even alleen te reizen aangezien ik heel veel nadenk als ik alleen ben. Gelukkig ging het goed!

20170530_125310

20170530_125529

Het event stond in het teken van prachtige merken en nieuwe lanceringen. De showroom was prachtig aangekleed en er stonden overal gezonde hapjes en drankjes.

20170530_125702

Ik maakte onder andere kennis met het nagellak merk Faby. Ik heb er veel over gelezen en gehoord en was dan ook erg benieuwd. Na een korte uitleg over het merk en de lakjes werd ik voorzien van een manicure en kreeg ik nog een paar mooie lakjes mee om zelf te testen. Hier zal dan ook nog een review van online komen binnenkort! Mijn eerste indruk is positief.

20170530_133132

20170530_133546

Nast de merken Weleda, Starskin en Morrocanoil was Mac Cosmetics er ook. Een van mijn favoriete merken zoals velen van jullie wel weten. Er stonden een paar prachtige collecties waar ik helemaal verliefd op bed geworden. Ze zijn inmiddels al te koop. Dus mocht je iets willen scoren dan moet je snel zijn!

20170530_124449

Na met alle prachtige merken bijgekletst te hebben gingen wij weer naar huis. Ik was -zoals bijna altijd- weer gezellig met lieve Leonie en een selfie kon uiteraard niet ontbreken. Ik vond het fijn om er samen uit te zijn, weer even bezig te zijn met beauty. Maar het kostte mij ook veel energie en ik was dan ook blij dat ik weer lekker naar huis kon.

20170530_181557

Eenmaal terug in Lelystad haalde Sicco, Sofie en mijn moeder mij op van het station en aten wij bij mijn moeder. Na het eten gingen wij weer lekker naar huis en lag er nog een geweldig perspakketje van Lovea op mij te wachten. De rest van de avond lag ik lekker op de bank.

Woensdag

20170531_091246

Ik ga deze ochtend al vroeg de deur uit met Sofie om eerst wat te ontbijten bij de Hema met mijn moeder en vervolgens met haar mee te gaan voor een controle in het ziekenhuis. Ik geloof dat dit na weken mijn eerste ontbijt is. Oeps! Lekker was het wel.

20170531_160708

In de middag gaan wij weer naar huis, doet Sofie nog even een dutje en werk ik wat achter mijn laptop. Aan het einde van de middag komt Sicco thuis en gingen wij even opzoek naar een nieuwe bank. We hebben hem gevonden -staat overigens niet op de foto- en hebben hem diezelfde avond nog besteld. Eindelijk een nieuwe bank!

Donderdag

20170601_101512

Ik begin de ochtend met wat schoonmaakklusjes in huis en maak daarna een lange wandeling met Sofie. Ook gaan wij nog even samen langs de supermarkt voor wat hoognodige boodschappen. Onder andere wasmiddel en wasverzachter.

20170601_150331

Na Sofie haar middagslaapje pakken we de bus naar het station om vervolgens naar mijn moeder te gaan en daar lekker te eten. Onderweg halen wij nog even een ijsje. Lekker dat ze het vond!

Vrijdag

20170602_081232

Het is echt bizar hoe snel Sofie haar woordenschat is gegroeid de afgelopen 3 weken. Vrijwel alles zegt ze na of weet ze zelf te benoemen. We oefenen deze ochtend daarom ook de wat moeilijke dieren. Kameleon, kaketoe, luiaard.. Geweldig wat ze ervan maakt!

20170602_153705

En in de middag gaan wij wederom weer lekker naar mijn moeder. Ik vind het gewoon heel fijn om zoveel bij haar te zijn in deze tijd en zij zelf ook. Sofie mocht lekker in haar badje spelen, maar werd zo enthousiast dat ze met kleding en al erin dook. Prima!

20170602_170656

Als avondeten eten wij gemarineerde kip met patat en een salade. Na het eten gingen wij weer lekker naar huis.

Zaterdag

20170603_144838

We waren al vroeg op pad voor een ritje naar de babywinkels. Wij hebben vanaf Sofie haar geboorte een Stokke kinderwagen, maar vinden het nu wat onhandig worden. Tijd voor een nieuwe buggy! We hebben er uiteindelijk een kunnen vinden. Daarna gingen wij nog wat lunchen met mijn moeder. Oeps, nu lijkt het alsof ik iedere dag patat eet maar dat is dus echt niet zo. Het ging mij voornamelijk om de overheerlijke sandwich. Verder hebben wij niets bijzonders gedaan. We waren gewoon fijn bij mijn moeder.

Zondag

img-20170604-wa0016

De meiden kwamen een paar dagen geleden met het briljante idee om samen naar de sauna te gaan. Ik twijfelde even, maar  heb ik er toch voor gekozen om mee te gaan. Het was heerlijk. Lekker ontspannen en heel veel bijkletsen met elkaar.

20170604_181716

En we sloten de gezellige dag nog spontaan af met sushi. Hier hebben wij ook nog een aantal uur met elkaar zitten kletsen. Rond half 9 was ik weer lekker thuis. Heel moe, flink verbrand, maar ik heb een hele fijne dag gehad met de meiden.

Fijne nieuwe week allemaal. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

RelatedPost

Comments

 1. says

  Fijn dat je weer de dingen in het dagelijks leven probeert op te pakken.
  Zo schattig om te zien dat jullie dochter geniet in het badje.
  Fijn dat je een dagjes naar een wellnessoord was geweest.
  Ben erg benieuwd naar jullie nieuwe bankstel.

  Xoxo

 2. says

  Wat ontzettend knap dat je ondanks alles de draad weer een beetje probeert op te pakken. Juist nu is afleiding ook zo belangrijk, bijvoorbeeld in de vorm van zo’n gezellig vriendinnenuitje of een blogevent. Ik wens je heel veel sterkte in deze lastige tijd!

 3. elise says

  Ik kan me voorstellen dat het leven zo ontzettend oneerlijk voelt, iedereen lijkt maar daar te gaan en je wilt eigenlijk niet. Je wilt niet meedoen maar moet wel. Ik heb echt respect voor je dat je je dingen zo snel weer oppakt want ik zou het je niet nadoen. Probeer echt aan jezelf en aan je gezin en je moeder te denken. Ook al voelt het goed om even wat afleiding te hebben, dat snap ik ook heel goed, maar doe wat jij aankan en goed voor je voelt.

  • Priscilla says

   Wat een bijzonder lieve reactie! Als ik nu terug kijk op mijn week vraag ik me ook echt af hoe ik zoveel heb kunnen doen. Maar ik heb natuurlijk ook nog Sofie en voor haar wil ik het allemaal zo normaal mogelijk houden. Deze week neem ik denk ik even een stapje terug. Bedankt voor je lieve reactie!

 4. says

  Ik vond het heel gezellig om je twee keer gezien te hebben afgelopen week. Wat wordt Sofie al een grote meid zeg, de tijd gaat zo snel! Ik ben trouwens ook super benieuwd naar jullie nieuwe bank, tegen die tijd maar eens uitproberen haha ?

 5. says

  Oh Pris… je had mij al gewaarschuwd gisteren, maar ik heb nu echt trek gekregen van al die food foto’s haha! Super fijn dat jullie zo veel steun aan elkaar hebben en veel bij elkaar zijn. Ik vind het heel knap van je dat je toch alle leuke dingetjes ook oppakt.

 6. Marloes says

  Zo knap dat je ondanks alles toch ook leuke dingen doet. Alleen maar goed <3
  Het was weer heerlijk en gezellig in de Zwaluwhoeve!
  Ben trouwens erg benieuwd naar jullie nieuwe bank, nu maar hopen dat Lilo er af blijft deze keer 😛

 7. says

  Ik vind het zo onwijs dapper dat je in de ochtend uit bed kunt komen en zelfs op pad gaat om afleiding te zoeken. Ik heb er veel bewondering voor en wens jou veel liefde en kracht toe!

  • Priscilla says

   Heel erg lief van je Linda! Ik denk dat ik deze week even een stapje terug neem, maar uiteraard gaat mijn zorg voor Sofie ook nog door. Dat is wat mij een beetje op de been houdt, denk ik.

 8. says

  Het lijkt mij heel pittig om door te gaan met leven, terwijl je wereld juist stil staat. Ik vind het knap en heb er bewondering voor. Fijn dat jullie veel bij je moeder zijn en dat je toch wat fijne dingen hebt gedaan: het persevent, de sauna en sushi met de meiden. Sterke meid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.