About last week #71. Veel bij mijn moeder en pannenkoeken eten bij Hans & Grietje.

5

Afgelopen week was een hele warme week die wij vooral spendeerde bij mijn moeder in de tuin. We lunchte (iets te) vaak in de stad, gingen pannenkoeken eten bij Hans en Grietje en waren met Vaderdag met de familie samen. Kijk je mee naar mijn about last week?

Maandag

20170612_095437

Goedemorgen! Sofie sliep lekker uit, dus kon ik ook wat langer blijven liggen. Soms is dat wel even fijn. Wij beginnen de ochtend met een wandeling naar de supermarkt. We halen wat kleine boodschappen en brengen een aantal pakketjes weg. We waren net op tijd weer binnen, want het begon te regen.

20170612_105941

Ik neem gelijk wat nieuwe bloemen mee. Even wat kleur in huis! Na het fruit gaat Sofie weer naar bed en maak ik wat schoon in huis, doe ik de was en werk ik aan Belle Vie Fashion.

20170612_143135

Na Sofie haar slaapje gaan we weer naar mijn moeder en lunchen we bij de Hema. We halen nog wat boodschappen en gaan dan met mijn moeder mee naar huis.

20170612_172257

Als avondeten maak ik een bloemkoolstamppot met een slavink. Ziet er niet heel smakelijk uit zo op de foto, maar lekker is het wel. Na het avondeten gaan we weer naar huis, spring ik nog even onder een warme douche en plof ik op de bank met een nieuwe aflevering van The Blacklist.

Dinsdag

20170613_093457

Dat was een flinke spooknacht. We beginnen de ochtend lekker rustig en ik was weer een berg met vies wasgoed weg.

20170613_121214

En Sofie en ik hadden nog even een heel grappig momentje met elkaar, die ik graag met jullie deel. Ik wilde een selfie maken aangezien ik een nieuwe lipstick droeg ende kleur wilde delen met de meiden. Sofie zag wat ik aan het doen was, kwam naast mij zitten en poseerde precies hetzelfde als ik. Hoofd schuin en lachen. Ik heb zo moeten lachen. Geweldig kind!

20170613_134902

Na Sofie haar middagslaapje gingen wij even met mijn moeder naar Almere. We wilde beide even naar de Primark voor wat basic shirtjes. We startte onze shopsessie met een broodje.

20170613_141348

Het was heerlijk rustig in de Primark dus wij konden rustig overal kijken. Sofie keek haar ogen uit en uiteindelijk ben ik goed geslaagd. Drie blousejes, schoenen, sokjes en van de Zara nog een broek. Daarna gaan wij weer lekker naar huis en blijft mijn moeder bij ons eten.

20170613_1814120

En na het eten maken wij nog even een wandeling naar de paarden. Sofie kijkt altijd haar ogen uit en het was nog heerlijk weer. Ik ben zo dol op deze twee.

Woensdag

20170614_122525

Mijn dag begon goed -voor zover dat kan-, want mijn Zara bestelling werd bezorgd. Geen kleding voor mij, maar voor Sofie. Ik bestelde een aantal geweldige items. 1 setje voor de zomer en de rest voor het najaar.

20170614_134246

Ja ik weet het, weer eten buiten de deur.. Na Sofie haar middagslaapje ging ik uiteraard weer naar mijn moeder en omdat het zulk lekker weer was belandde we op het terras. Ik vind het prima en zolang we dit kunnen blijven doen wil ik het ook absoluut blijven doen.

20170614_140459

En Sofie werd nog verwent met een ijsje door een van de medewerksters. Die vriendelijke lach en die mooie blauwe ogen zijn natuurlijk ook niet te weerstaan, haha. Daarna gingen we met mijn moeder mee naar huis, speelde we in de tuin met water en gingen wij na het avondeten weer naar huis.

Donderdag

20170615_083526

Wij beginnen de ochtend met heel veel kusjes en knuffels. Sofie en Lilo zijn dol op elkaar en dat is ook goed te zien op deze foto. Oh en ik had een flinke klus om Sofie haar haren in model te krijgen. Wat een ontploffing, haha.

20170615_121501

Terwijl Sofie haar middagdutje doet werk ik even fijn aan Belle Vie fashion. De laatste tijd gaat het slapen weer goed, dus ik heb dan mooi even de tijd om vooruit te werken. Ondertussen komt de postbezorger nog met een leuke pakketje van MUA. Ik ben super benieuwd naar deze producten en zal ze snel gaan testen.

20170615_172032

In de middag gaan wij weer naar mijn moeder, waar mijn oma ook is. Zij komt een paar dagen logeren bij mijn moeder. We relaxen de gehele middag lekker in de tuin, spelen met Sofie en eten nasi. Na het avondeten gaan wij weer lekker naar huis en kijken wij de laatste 2 afleveringen van The Blacklist. Oh wat hou ik van deze serie!

Vrijdag

20170616_111312

Ik werk de hele ochtend even fijn aan Belle Vie Fashion en ondertussen doe ik ook nog het huishouden. Soms vraag ik mezelf wel eens af hoe ik het toch allemaal voor elkaar krijg.

20170616_135647

Na Sofie haar slaapje gaan we weer naar mijn moeder en duiken we even de stad in. Mijn oma was er ook nog steeds. Sofie mocht iets uitzoeken in de speelgoedwinkel. Hier was ze druk aan het onderhandelen met haar omi. Daarna gingen wij met mijn moeder mee naar huis en na het avondeten weer lekker naar huis.

Zaterdag

20170617_132019

Na een rustige ochtend thuis, lunchte wij bij Hans en Grietje. Het pannenkoekenhuis in Zeewolde. De pannenkoeken smaakte heerlijk!

img-20170617-wa0015

En daarna doken we nog even de grote speeltuin in. Het was heerlijk weer en er waren ontzettend veel andere kinderen. Sofie genoot volop en wij ook.

img-20170617-wa0005

Deze momenten zijn nu zo waardevol en zeldzaam. Maar het is goed om naast alle verdriet toch even er uit te zijn met z’n drietjes.

Zondag

20170618_163922

Zondag zijn wij de hele ochtend lekker thuis met zijn drietjes en geeft Sofie haar cadeautje aan papa voor vaderdag. In de middag gaan wij weer naar mijn moeder waar de rest van de familie ook komt. Aangezien het vandaag Vaderdag is en mijn liefvader dinsdag jarig zou zijn, vonden wij het erg moeilijk om deze dag door te komen. Om ons te steunen kwam de familie bij ons, super lief! We genoten van het zonnetje in de tuin en ondanks alle verdriet, hadden we het toch even fijn met elkaar. Na het avondeten gingen wij weer naar huis en dook ik na het schrijven van mijn about last week uitgeput op de bank.

Fijne nieuwe week allemaal. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

 1. says

  Wat heb je een fijne dingen gedaan en die selfie met Sophie is geweldig. Lief dat jullie familie je kwam steunen gisteren. Dit zal je ook absoluut nodig hebben, ook voor morgen. Sterkte meid!

 2. Marloes says

  Heelrijk weekje. Fijn dat je moeder zoveel steun aan jou heeft, super! <3
  En de selfies met Sofie zijn echt té cute
  x

 3. Petra says

  Wat mooi dat jullie elkaar zo goed steunen en wat is Sophie toch een schatje zeg
  Heel veel sterkte morgen
  In gedachten bij jullie xxx

 4. Iris Veldman says

  Je selfie met Sophie is super leuk!
  Wens jullie echt veel sterkte en kracht toe de komende tijd.
  Je bent een super lieve, mooie mama

 5. says

  Hey meis, mijn gedachten gingen gisteren wel naar jouw en je familie. Zo kort geleden allemaal en juist dit soort dagen en verjaardagen maken het extra moeilijk. Wat word Sofie al groot zeg en wat een prachtige lach heeft ze met stralende ogen. Toch heel fijn dat je/jullie ook genieten van de kleine en mooie dingen. Je bent een sterke vrouw!

 6. Sandra says

  Wat fijn dat je veel bij je moeder kan zijn. Gister was ook mijn eerste vaderdag zonder mijn vader. Toevallig was zijn steen net die dag ervoor geplaatst en hebben we hem een bloemetje gebracht. Blijft lastig zulke dagen ook sterkte morgen! Dikke knuffel voor jullie!

 7. says

  Haha ik moest best lachen om dat pistool op de pannekoek. Leuke foto’s heb je gemaakt en allemaal lekker eten! Die stampot lijkt mij wel wat. Even het recept bij jou bedelen! Wat voor sausje ligt erbij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *