About last week #78. Heel veel verjaardagen en uiteten.

4

Goedemorgen! Leuk dat je weer mee kijkt naar mijn About last week. Afgelopen week was een wek vol verjaardagen, eindelijk is onze voortuin klaar (inclusief nieuw hekje) en gingen wij lekker uit eten.

Maandag

20170731_090915

Helaas zijn Sofie en ik nog steeds niet beter. Gelukkig wel koortsvrij, dus wij blijven vandaag lekker nog een dagje binnen. We lezen heel veel boekjes, kijken filmpjes, spelen samen en natuurlijk kan knuffelen niet ontbreken.

20170731_164125

In de middag komt mijn moeder naar ons toe en wordt er een pakketje van de Zara bezorgd. Ineens heeft Sofie weer een enorme groeispurt gehad dus wij hadden nieuwe schoenen nodig. En van het een kwam natuurlijk het ander..

20170731_172355

Als avondeten maak ik een bloemkool stamppotje met een slavink. Ik heb weinig eetlust dus eet bijna niets. Na het eten stap ik onder een warme douche en plof ik lekker met een dekentje op de bank.

Dinsdag

20170801_131220

Yay! Wij voelen ons weer een stuk beter en om even de deur uit te zijn gaan wij samen met mijn moeder naar Almere. Oeps, ik kwam weer met een aantal kledingitems bij de kassa. Ach, ik verkocht een hoop op United Wardrobe dus het mag!

20170801_180959

De rest van de middag spelen wij nog lekker in de tuin en na het avondeten gaan wij nog even naar de speeltuin. Wat een heerlijk weer was het nog! Sofie vind alles steeds interessanter en wordt met de dag ondernemender. Super leuk om te zien!

img-20170801-wa0022

En eindelijk, eindelijk kan ik dan zeggen dat onze voortuin ook klaar is! De tegels lagen er vorige week al in, maar het hekje moest nog geplaatst worden. Dit heeft onze buurman vandaag voor ons gedaan, super lief! Nog even aankleden met een leuk bankje en plantenbakken en dan is het helemaal klaar. Wij zijn er zo blij mee, wat een ruimte. Nadat Sofie lekker op bed lag plofte wij op de bank met een nieuwe aflevering van Game Of Thrones.

Woensdag

20170802_084132

Wat een vreselijke nacht. Niet omdat Sofie wakker was, maar omdat ik me enorm ziek voelde. Mijn keel deed ontzettend veel pijn waardoor ik niet kon slikken en steeds een stik gevoel had en ik had koorts. Uiteindelijk sliep ik rond 2 uur en werd ik ieder uur weer wakker. Wij beginnen de ochtend dus lekker rustig aan en maken een mooie kleurplaat voor oma (mijn moeder) die vandaag jarig is.

20170802_1348530

Gelukkig voelde ik me in de middag iets beter en kon mijn afspraak bij de kapper doorgaan. Ik had namelijk een afspraak om mijn haren permanent te laten stijlen. Ook wel een omgekeerde permanent. Mijn moeder en ik deden dit jaren geleden al, maar helaas werd het bijna nergens meer gedaan. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Voordat ik moeder werd stijlde ik bijna dagelijks mijn haren, maar nu gun ik mezelf die tijd niet meer. Ideaal dit!

20170802_170239

Na de kapper gingen wij nog even met mijn moeder naar huis en daarna gingen wij lekker uiteten voor haar verjaardag. Ook mijn oma was gezellig mee. Nadat wij onze buikjes vol hadden gegeten gingen wij weer naar huis en plofte wij op de bank.

Donderdag

20170803_113249

Na een rustig ochtendje thuis, plaats ik mezelf achter mijn laptop als Sofie eenmaal op bed ligt. Ik werk aan Belle Vie Fashion onder het genot van een kop thee en een broodje. Ik heb nog een hoop mooie producten liggen om te reviewen dus daarmee ging ik aan de slag.

20170803_135417

Na Sofie haar slaapje wandelen we samen naar de supermarkt om wat boodschappen te halen. Als wij weer terug komen ligt deze uitnodiging op mij te wachten. Een uitnodiging voor een pers event van een merk wat binnenkort nieuw is in Nederland. Ik ben zo benieuwd!

20170803_145913

Ik maakte cakebeslag en nadat de cakejes enige tijd in de oven hadden gezeten, gingen wij ze samen versieren. Sofie vond het geweldig en pakte 1 voor 1 een klein snoepje om het cakeje te versieren.

20170803_150650

En dit is het eindresultaat! Ze smaakte gelukkig ook erg lekker.

20170803_181445

Na het avondeten gingen wij nog even naar de speeltuin met z’n drietjes. Maar jeetje, wat een wind! Nadat Sofie lekker op bed lag keken wij nog wat tv en lag ik weer op tijd in bed. Ik ben nog steeds niet helemaal fit.

Vrijdag

Ik heb vandaag helaas geen foto’s gemaakt. Ik was behoorlijk ziek, moe en barstte van de hoofdpijn. Ook Sofie was nog erg snotterig en wilde niet slapen. Gelukkig kwam manlief op tijd thuis zodat ik nog even op bed kon liggen. Geen interessante dag dus!

Zaterdag

finn

Na een chill ochtendje thuis, gingen wij in de middag naar het eerste verjaardagsfeestje van Finn. (Het zoontje van vriendinnetje Marloes). Leonie en haar vriend waren er ook gezellig! Kijk hem genieten, lekkerding!

20170805_182216

Op de terugweg reden wij met z’n drietjes langs de MacDonalds. Aangezien het een flinke rit was, besloten wij onderweg om hier lekker te gaan eten. Rond half 8 waren wij thuis, ging Sofie meteen naar bed en keken wij nog een film.

Zondag

20170806_084921

Wij waren al lekker op tijd beneden en speelde met Sofie haar nieuwe treinbaan. Papa en mama zette het in elkaar en ondertussen speelde Sofie ermee. Super leuk!

20170806_112639

Met de lunch waren wij bij mijn vader en liefmoeder nog voor mijn vader zijn verjaardag. We gingen ook nog even naar de speeltuin en daarna reden wij weer naar huis. Eenmaal terug deden haalde wij mijn moeder op, deden wij de boodschappen en aten wij nog bij mijn moeder. Verder hadden wij een rustige avond. Nog even genieten van de tijd samen aangezien manlief morgen wordt geopereerd.

Fijne nieuwe week allemaal. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

 1. says

  Balen dat jullie je niet zo lekker voelden deze week! Gelukkig heb je zo te zien wel nog een paar leuke dagen gehad. Ik ben benieuwd naar het resultaat van het permanente stijlen. Dat klinkt ideaal! Wat zijn de cakejes leuk geworden trouwens. Heerlijk om zoiets samen te doen!

 2. Marloes says

  Wat een fijn weekje heb je gehad!
  Jammer dat je je zo slecht voelde, hopelijk voel je je nu wat beter.
  Finn’s verjaardag was super gezellig, zo fijn dat jullie er waren! Nu hopen dat Finn snel kan lopen en lekker met Sofie kan spelen 😛
  Wens Sicco veel succes vandaag!
  x

 3. says

  Balen dat je je zo belabberd voelde joh! Succes voor Sicco vandaag, hopelijk valt het mee?
  Enne, vertel me even waar jullie hebben gegeten (die sushi!!!!), wow, haha. Daar wil ik ook heen!

 4. says

  Wat vervelend dat je je zo naar voelde zeg! Gelukkig gaat het nu weer wat beter met je. Dat sushi-buffet, omg! Dat ziet er zo lekker uit! Ik vond het gezellig om je afgelopen zaterdag weer gezien te hebben! 🙂

 5. says

  Als je 1 ding koopt koop je vaak wat meer haha. Die sushi ziet er lekker uit op de foto zeg. Wel vervelend dat jullie je niet goed voelde hopelijk is dat nu een stuk beter. Veel sterkte met je man bij de operatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *