About last week #82. Naar het zwembad en datenight met manlief.

4

Goedemorgen! Wat een heerlijke week hebben wij achter de rug. Om optimaal te kunnen genieten van het lekkere weer, gingen wij een dagje naar het zwembad. Verder schilderde wij de gang af en hadden manlief en ik een datenight. Kijk je mee naar mijn about last week?

Maandag

20170828_075811

Goedemorgen! Eindelijk is de eerste muur helemaal klaar. Dus nadat manlief de kapstok weer op had gehangen kon ik alle jassen weer opruimen. Ik maakte gelijk de trap en onder de trap schoon. Helaas komt de kleur niet helemaal goed over, maar het is groen/grijs. Heel mooi!

20170828_083538

Sofie leert momenteel alles heel snel en ik merk ook echt dat ze het leuk vindt. Ik pak de vingerverf erbij en zo leren wij gelijk de kleuren. Inmiddels weet ze rood, groen en blauw al te herkennen. Ik vind het zo fijn om haar zoveel zelf te kunnen leren.

20170828_144400

In de middag pakken wij de bus naar de stad, halen wij boodschappen en gaan wij met mijn moeder mee naar huis. We genieten de hele middag in de tuin van het lekkere weer. En ik geniet ook van mijn verse ananas. Jongens, ik ben zo gezond bezig! Na het avondeten gaan wij weer naar huis, verven wij de laatste muren de juiste kleur en kijken wij de seizoensfinale van Game of Thrones! OMG!!!!

Dinsdag

img-20170829-hhdd

Wat een heerlijk weer! En aangezien ik Nederland inmiddels al een beetje ken, wilde wij heel graag optimaal genieten van deze dag en het weer. We besloten in de middag samen met mijn moeder naar het zwembad in Emmeloord te rijden. Het zwembad heeft een heel groot buitenzwembad en je kunt er lekker spelen en zonnen in het gras.

img-20170829-wa0013

Wat hebben we genoten van deze dag! Het weer was perfect en Sofie vermaakte zich heel goed in het zwembad en met de andere kinderen. Rond half 4 gingen wij weer richting huis, aten wij bij mijn moeder en na het avondeten gingen wij weer naar huis. Minder leuk is dat mijn rug wel compleet verband was. AU!

Woensdag

20170830_082019

Jeetje, wat een verschil qua weer met gister. Ik begin de ochtend met mijn favoriete thee, want dat past wel bij dit hondenweer. De rest van de ochtend werk ik aan Belle Vie Fashion en was ik een berg met vieze was weg.

20170830_145421

In de middag gaan wij even naar de stad voor een aantal boodschappen en komt mijn moeder met ons mee naar huis. Eenmaal thuis scheuren wij gekleurd papier in kleine stukjes en mag Sofie hiermee knutselen. Zo knap dat ze alles begrijpt. We maken er samen een mooi kunstwerk van.

20170830_171131

Als avondeten maak ik andijviestamppot. Ik wilde eigenlijk hutspot maken aangezien dat wel paste bij het weer, maar helaas werd dat nog niet verkocht in de supermarkt. Gelukkig viel dit ook erg goed in de smaak.

20170830_172504

En er kwamen nog 2 leuke perspakketjes binnen! Lakjes van Sally Hansen en een nieuwe lipbalm van EOS. De reviews komen uiteraard snel online! De rest van de avond keken wij lekker tv onder een dekentje op de bank.

Donderdag

20170831_131826

Sofie en ik zijn de ochtend weer lekker samen thuis. We spelen samen en ondertussen ga ik verder met de was en ruim ik op in huis. In de middag ga ik naar de stad en laat ik eindelijk weer mijn wenkbrauwen harsen bij de Douglas. Dat was weer hoog nodig! De rest van de middag zijn we bij mijn moeder, eten we bij haar en gaan wij na het avondeten weer naar huis. In de avond werk ik nog even aan Belle Vie Fashion en kijken wij ondertussen ook nog voetbal. Verder kan ik niks spannends maken van deze dag.

Vrijdag

20170901_121819

Smile! Wij hebben een heerlijke ochtend thuis samen. We doen de pop in bad, maken een heleboel puzzels en tussendoor rommel ik ook nog in huis. Na haar slaapje maken wij ons klaar voor de dag en maken wij nog even een foto samen.

20170901_131725

In de middag pakken wij de bus naar de stad en lunchen wij gezellig wat bij de Hema met een vriendin en haar dochtertje. We hebben heel lang bij zitten kletsen en Sofie was onder de indruk van de kleine baby. Na ruim 2 uur te hebben bij gekletst gaan wij naar mijn moeder haar huis. Daar blijven wij eten (kip kerrie) en na het avondeten gaan wij weer naar huis. We zijn beide zo moe dat we al om kwart over 8 in bed liggen.

Zaterdag

20170902_122940

Wat een heerlijk weer! Daar maken wij nog even flink gebruik van met z’n drietjes en wandelen een groot stuk naar de paarden. Gelukkig wonen wij in een prachtige omgeving met veel groen, dus er is veel te zien.

20170902_162958

Na Sofie haar slaapje brengen we haar naar mijn moeder, want ze gaat daar een nachtje logeren. De laatste keer was alweer in maart. Manlief en ik doken Almere in en shopte wat items voor Sofie. Niks voor onszelf, haha.

20170902_170456

Alleen maar liefde! <3

20170902_172720

En wij sluiten onze dag af met sushi. Zo lekker! Daarna gingen wij weer lekker naar huis en keken wij een aantal afleveringen van Shooter.

Zondag

20170903_134411

En dan verwacht je natuurlijk dat we lekker uitslapen deze zondag morgen. Maar nee hoor, om 8 uur was ik alweer klaar wakker. Na wat gerommeld te hebben in huis en de boodschappen gedaan te hebben, gaan wij weer naar mijn moeder en besluiten wij om samen naar de kinderboerderij te gaan. Daarna gaan wij nog even spelen in ballorig en zo was de dag alweer om! In de avond kijken wij nog Penoza V en liggen wij heerlijk op tijd in bed.

Fijne nieuwe week allemaal. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

 1. says

  Leuk om te zien wat jullie zoal gedaan hadden de afgelopen week.
  Fijn dat jullie dochter lekker de kleuren snel herkent en weet hoe ze moet knutselen.
  Wat een prachtige kleur is de gang geworden.

  Xoxo

 2. says

  De kleur op de muur is echt mooi! Is het zwembad in Emmeloord een beetje een aanrader? Die date night herinnert me eraan dat het hier alweer veel te lang geleden is, haha. Snel maar weer eens doen!

  • Priscilla says

   Ja absoluut! Een mooi binnenzwembad en nog een groot buitenzwembad met een groot grasveld. Heerlijk voor de warme dagen, maar ook als het regent. Beter dan ons zwembad, haha!

 3. says

  Fijne week zo. Gek he, die heerlijke dinsdag en dat vieze weer op woensdag? Jammer ook! En dat thuiskomen met alleen maar kleding voor de kinderen ken ik ook 🙂 t Is ook allemaal zo leuk!

 4. says

  Wat een lekkere week! OMG die seizoensfinale van GOT!!! (raak er niet over uitgepraat!) Haha zo herkenbaar ook dat het weer de ene keer zo lekker is en de andere keer lijkt het wel herfst, fijn dat jullie nog lekker van de zon hebben kunnen genieten.

 5. says

  Heerlijke week zo te zien! Gelukkig hebben jullie kunnen genieten van het weer, want volgens mij gaat het vanaf nu alleen bergafwaarts. Die eos lipbalm heb ik ook ontvangen. Heeft een mooie glans 😉 en de lakjes van Sally Hansen zien er ook mooi uit. Ben benieuwd naar de review ervan!

 6. says

  Wat een hele hoop fijne en leuke foto’s! Ik krijg spontaan zin in stamppot haha, zit echt al met mijn hoofd in de herfst/winter. Ik vind je make-up trouwens echt super mooi gedaan op de foto samen met Sofie!

 7. says

  Deze week klinkt zo fijn! Heerlijk genoten en leuk om te lezen voor ons! Ik wil ook weer eens mijn wenkbrauwen laten doen bij Benefit. Het is nodig, ahum. De saampie met Sofie is schattig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *