About last week #88. Een pijnlijke behandeling bij de tandarts en knuffelen met paarden en geitjes.

1

Goedemorgen! Leuk dat je weer mee kijkt naar mijn about last week. Afgelopen week onderging ik een pijnlijke behandeling bij de tandarts, knuffelde wij met een hoop dieren, werd ik weer verrast met een aantal prachtige perspakketjes en genoten wij nog even van de zon.

 

Maandag

20171009_092657

Als moeder zijnde verzorg je niet alleen je kind, maar laat je je ook volledig onder plakken met stickers. Zo begint mijn ochtend, haha. Ach, beter op mij dan dat ik ze weer van de grond en de kasten kan afkrabben.

20171009_1322260

Door het niet zo lekkere weer van vandaag, zijn wij gewoon thuis. Tussendoor gaan wij nog even naar buiten en halen we nog een paar kleine boodschappen. Binnen spelen wij samen, werk ik ondertussen nog aan Belle Vie Fashion en rommel ik wat in huis.

20171009_172206

De dag vliegt voorbij en als avondeten maak ik spinazie met aardappelen, ei en vissticks. Na het avondeten werk ik nog even een uurtje aan Belle Vie Fashion en kijken wij de nieuwe aflevering van Penoza.

Dinsdag

20171010_123446

Nou, dat was een iets andere ochtend dan gepland. Sofie besloot om half 5 vanochtend al de dag te beginnen, dus ze lag ook alweer op tijd in bed voor haar middagslaapje. Toen zij sliep ben ik ook even gaan liggen. Toen ze eenmaal weer wakker werd gingen wij even naar de stad om wat te lunchen met mijn moeder. Ik ging bij de Hema voor een broodje met kruidenkaas. Mijn hemel, wat doen ze er altijd veel beleg op.

20171010_155442

Daarna gaan wij weer lekker naar huis en spelen we samen binnen. Jammer genoeg was het geen weer om buiten te spelen, maar gelukkig hebben we ondanks het slechte weer nog wel even een frisse neus kunnen halen. Ik vind het belangrijk dat Sofie iedere dag even buiten komt en nog fijner is het als ze dan ook nog even naar de speeltuin kan. Dit was zo’n beetje onze dag verder. Niets bijzonders, lekker rustig aan.

Woensdag

20171011_103020

Woensdag, tijd voor muziekles. Dat was weer even haasten deze ochtend, maar we hebben het wederom weer gered. Het is zo leuk om te zien hoe Sofie het steeds leuker begint te vinden. Vandaag mocht ze onder andere op de blokfluit fluiten. Wat een succes!

20171011_115036

Als we weer thuis zijn gaat Sofie op bed en kruip ik achter mijn laptop. Maar wel heel rustig aan, want ik heb sinds een aantal dagen kiespijn en het wordt met de dag erger. Althans, ik denk dat het geen kiespijn is, maar een ontsteking in mijn tandvlees…

20171011_142000

In de middag duiken wij even de speeltuin in. Het was droog (wel koud), maar goed te doen. Dit ding is favoriet. Ik word er al misselijk van door er alleen al naar te kijken.

20171011_175414

Aan het einde van de middag werden er nog 2 perspakketjes bezorgd! Een nieuwe limited edition lijn van Etos (super lekker) en een nieuwe mannengeur van Guess. De geur valt goed in de smaak bij manlief! De rest van de avond deed ik lekker rustig aan. De pijn in mijn mond wordt steeds erger.. morgen moet ik naar de tandarts.

Donderdag

20171012_095404

Oke, ik moest er nu echt aan geloven. Inmiddels was onze slaapkamer 1 grote puinhoop geworden met onder andere dozen. Ik moest hier echt iets aan doen. Ik zocht alle dozen uit, sorteerde de perspakketjes en ruimde alles op. Ik ben ruim 2 uur bezig geweest, maar het is weer netjes.

20171012_131223

In de middag brachten wij Sofie naar mijn moeder en gingen wij daarna door naar de tandarts. Oei ik was zo bang. Uiteindelijk heb ik een hele lange en zware behandeling gehad. Er zat een flinke ontsteking in mijn kies onder een vulling en dat is zich gaan uitten op mijn tandvlees. De vulling is verwijdert, de kies schoongemaakt en vervolgens is er weer een nieuwe vulling gezet. Auch, dat was geen pretje maar hopelijk is het nu verholpen.

20171012_153548

Het was de bedoeling dat ik de rest van de middag aan Belle Vie Fashion zou werken aangezien Sofie bij mijn moeder was, maar dat kwam er niet van. Ik ben mijn bed in gedoken met heel veel pijn. De pakketbezorger kwam nog wel even met een prachtig perspakket van Bourjois. Ziet het er niet prachtig uit? Hier komt heel snel een review van online!

20171012_153829

En nog een Zara bestelling voor Sofie. Ik wilde een rokje bestellen voor haar verjaardag, maar dat werd natuurlijk weer meer dan alleen een rokje. Oeps :). In de avond kroop ik lekker op de bank onder mijn dekentje en keken wij Expeditie Robinson.

Vrijdag

20171013_133342

Gelukkig heb ik redelijk goed kunnen slapen met een hoop pijnstilling, thank god! Vandaag zou ik eigenlijk naar ballorig gaan met een vriendin en onze dochters, maar doordat ik nog best wat pijn had wilde ik het even iets rustiger aan doen. Ze kwamen gezellig naar ons toe. We maakte een heerlijke wandeling naar de paarden en de meiden speelden heel lief met elkaar. Zo leuk om te zien hoe gezellig ze het met elkaar hebben aangezien wij mama’s ook al een heel leuk verleden samen hebben. Volgende keer gaan we wel naar ballorig!

img-20171013-wa0033

Selfie! Aan het einde van de middag kwam manlief lekker thuis en luidde wij het weekend in met een foto! Sofie vindt de selfie stand ineens interessant. Het resultaat, een leuke foto.

Zaterdag

img-20171014-wa0015

Onze zaterdag besteden wij in het Amsterdamse bos samen met opa en oma. We gingen als eerste naar de geitenboerderij. Super leuk al die dieren, maar Sofie vond ze wel een beetje eng haha.

20171014_140048

Daarna maakte we een flinke wandeling door het bos en sloten wij de middag af met een heerlijke pannenkoek. Dat was een gezellige dag en Sofie heeft ook flink genoten van alle aandacht. Eenmaal thuis  speelde we nog even en was het alweer snel tijd voor het avondeten. Omdat de pannenkoeken wat zwaar vielen aten we simpel een soepje. In de avond plofte we lekker lui op de bank.

Zondag

20171015_140954

Wat een heerlijk weer! Wij beginnen de ochtend met de boodschappen en in de middag rijden wij naar het tuincentrum. Wij eten een ijsje in het zonnetje en maken een fijne wandeling door het tuincentrum. De kerstspullen werden langzaamaan weer neergezet. Toch wel weer erg gezellig! We kijken nog even bij de konijntjes en gaan dan weer naar huis. Thuis spelen we nog even lekker buiten en toen was het weekend alweer voorbij.

Fijne nieuwe week allemaal. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

 1. says

  Wat vervelend dat jij zoveel pijn had!
  Ik hoop dat het nu beter met jer gaat.
  Leuk om naar het tuincentrum geweest ter zijn want velen hebben nu een kerstmarkt geropendf.
  Zulk prachtig weer…..

  Xoxo

 2. says

  Die behandeling bij de tandarts klinkt inderdaad niet echt als een pretje! Wat balen dat je zo’n behandeling moest ondergaan. Gelukkig heb je daarnaast nog wat leuke dingen kunnen doen. Zo leuk dat de kerstversiering alweer in de winkels ligt!

 3. says

  Aauw, je tandartsbehandeling klinkt heel pijnlijk. Hopelijk is het nu helemaal verholpen en is de pijn weg! Vind het zo leuk dat jullie er altijd wel met zijn drietjes op uitgaan. Die selfie is ook super leuk!

 4. says

  Een tandarts bezoekje is altijd naar en heftig als er daadwerkelijk ook iets moet gebeuren, jak, maar de leuke pakketjes maakt het weer goed. En uiteindelijk ene leuke week zo te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *