About last week #89. Ziek, ziek en nog eens ziek..

4

Goedemorgen! Afgelopen week was me er eentje hoor. Ik begon de week met een flinke griep en toen ik me eindelijk iets beter voelde was arme Sofie aan de beurt. Verwacht geen leuke uitstapjes, maar puur een kijkje in mijn leven wanneer wij ziek zijn. Ook die weken horen er natuurlijk bij! Kijk je weer gezellig mee?

Maandag

20171016_090411

Goedemorgen! Alhoewel, eigenlijk was het niet een hele goede morgen. Ik voelde me gisteravond al niet helemaal fit, maar na een nacht met weinig slaap werd ik wakker met een griepje. Bah wat voelde ik mij beroerd. We deden lekker rustig aan samen.

20171016_101347

Als Sofie eenmaal op bed ligt doe ik even de was, maar dat is eigenlijk al te veel.

20171016_124655

Mijn moeder kwam in de middag Sofie ophalen zodat ik even op bed kon liggen. Super lief! Ik keek een film (the last song), maar het lukte me niet om even te gaan slapen. Aan het einde van de middag kwamen ze weer terug en bleef mijn moeder mee eten. Uiteindelijk lag ik weer vroeg in bed.

Dinsdag

20171017_172037

Mijn dag zag er exact hetzelfde uit als gisteren. Wederom weer ziek helaas. De ochtend ben ik met Sofie en in de middag komt mijn moeder haar weer ophalen zodat ik een beetje uit kan zieken. Ze zou vandaag sowieso al naar mijn moeder gaan zodat ik aan Belle Vie Fashion kon werken, maar dat kwam er helaas niet van. Ik lag de hele middag op bed en keek een film. Aan het einde van de middag ging manlief Sofie weer ophalen en had mijn moeder heerlijk Kofta voor ons gekookt. Super lekker en lief!

Woensdag

img-20171018-wa0004

Woensdag is muzieklesdag! Helaas was ik er niet bij, manlief ging gezellig met Sofie en ik kon wel even meegenieten door de foto’s. Ze had het weer flink naar haar zin. Dit keer was het thema eten en drinken en zongen ze liedjes en versjes rondom dit onderwerp en maakte ze muziek met pannen. Zo leuk!

20171018_120439

Als ze weer thuis zijn gaat Sofie op bed en probeer ik even te werken aan Belle Vie Fashion. Maar dat lukt niet. Ik ben zo verkouden dat ik er benauwd van ben, dus ik stoom, snuit mijn neus en stoom. Dat. de. hele. middag.

20171018_171631

En als avondeten doen wij maar even een keer makkelijk en ongezond. We halen Chinees. Ik eet een loempia en een beetje nasi. Hopelijk voel ik me morgen weer iets beter en fitter, want ik ben er helemaal klaar mee. Heel gek, maar omdat ik Sofie de afgelopen dagen minder heb gezien heb ik ook het gevoel alsof ik ontzettend veel mis. Dat wil ik niet!!

Donderdag

20171019_105238

Sorry, weer geen spannende dag. Je zou haast denken dat ik me op dag 4 wel een stuk beter zou voelen. Helaas, dat voelde ik me niet. Naast de fikse verkoudheid die ik heb, begon ik nu ook last te krijgen van mijn oren. Sofie is ook niet helemaal fit, dus wij doen lekker rustig aan. We spelen samen, tekenen en gaan samen in bad met alle badeendjes.

20171019_171832

Om toch even de deur nog uit te komen besluiten we te gaan eten bij mijn moeder. Zij heeft lekker bami voor ons gemaakt. Yummie, maar het was toch wel even iets te veel van het goede en gaan na het eten weer snel naar huis. In de avond lig ik weer lekker op de bank en kijken wij Expeditie Robinson.

Vrijdag

20171020_084052

Zo, dat is gelukkig al een iets betere ochtend. Ik word iets beter wakker. Nog niet fit, maar de verkoudheid komt wel wat meer los. We spelen lekker de hele ochtend samen.. Puzzelen en kleuren vormen oefenen.

20171020_121319

Als Sofie weer wakker is van haar middagdutje maken we samen even een wandeling en halen wij wat boodschappen bij de supermarkt. Fijn om weer even samen eruit te zijn, maar ik merk wel dat het veel energie kost.

20171020_124245

De buit van vandaag. Ingrediënten voor het avondeten en wasverzachter en luiers in de aanbieding. De rest van de middag doen we lekker rustig aan en kijken wij de film van Woezel en Pip. Manlief komt aan het einde van de middag thuis, maar ineens is Sofie enorm hangerig en ze voelt warm aan. Ze zat tegen de 40 graden koorts aan.. jeetje. Dat zat er natuurlijk wel een beetje aan te komen. Arm meisje!

Zaterdag

20171021_171442

Arme Sofie is flink ziek. Na een slapeloze nacht en hoge koorts doen wij vandaag heel rustig aan met z’n drietjes. Ze is wel eens ziek geweest, maar nooit zo heftig als nu. Echt, mijn moeder hart breekt in duizend stukjes. We knuffelen vandaag heel veel en al onze aandacht gaat alleen naar haar. Als avondeten maak ik verse groentesoep. Ze eet weinig tot niks en zo krijgt ze toch nog wat extra vocht binnen.

20171021_180721

In de avond ga ik nog even in bad om wat ontspanning te zoeken, voor zover dat kan. Echt, je kind ziek zien is het allerergste wat er is. Daarna kijken we samen nog wat tv en gaan wij op tijd naar bed.

Zondag

20171022_104116

Gelukkig hadden we een iets betere nacht achter de rug en is Sofie haar koorts weer iets lager. Ondanks dat doen wij vandaag nog heel rustig aan zodat zij alle rust krijgt om weer beter te worden. Op de boodschappen na, doen wij vandaag verder niks bijzonder. We spelen lekker binnen, kijken zwartepiet filmpjes (erg populair hier) en komen tot rust in de hoop dat we nu een betere week krijgen. Excuses voor de weinig foto’s, maar beter iets dan niets :).

Fijne nieuwe week allemaal. Ik zou het lief vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

  1. says

    Wat goed van je dat je ook zo’n weekoverzicht plaats waarin er niets bijzonders gebeurd. Weer eens wat anders dan die blogs vol drukke weken en bijzondere uitstapjes die je overal ziet

  2. says

    He bah griepjes zijn nooit leuk! Gelukkig kreeg je de mogelijkheid om een beetje bij te komen. Zelf was ik vorige week ook ziek thuis met een griepje, ik was helaas aangestoken door mijn wederhelft.

  3. says

    Zo vervelend dat je zo ziek was, en daarna ook nog Sofie 🙁 Lijkt me idd erg zielig om je kleine meisje zo ziek te zien. Jullie allemaal opgeknapt weer? Laten we het hopen! Ik krijg nu ook zin in chinees trouwens, hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *