About last week #90. Datenight en naar Woezel en Pip.

4

Goedemorgen! Leuk dat je weer mee kijkt naar een nieuwe about last week. Nummer 90 alweer! Afgelopen week was Sofie nog een klein beetje ziek, maar gelukkig sloten wij de week af met leuke uitjes. Zo gingen wij bijvoorbeeld naar de theatervoorstelling van Woezel en Pip.

Maandag

20171023_085815

Goedemorgen! Wij hebben gelukkig een goede nacht met veel slaap achter de rug, enkel een vroege ochtend haha. Daardoor ligt Sofie eerder op bed en heb ik even de tijd om wat aan het huis te doen. Dat is er afgelopen week namelijk niet van gekomen. Oh, en ik was een berg met vieze was weg. Dat was al helemaal nodig!

20171023_124745

Het was eigenlijk de bedoeling dat we na haar slaapje even naar de stad zouden gaan, maar helaas werd ze weer wakker met koorts. Och, ik ben er nu wel een beetje klaar mee. Niet alleen omdat ik het ontzettend vervelend vind voor Sofie, maar ook omdat ik al ruim een week binnen zit. De muren komen inmiddels op me af. Omdat wij nu dus niet de deur uit kunnen, komt mijn moeder even naar ons toe. Kijk nou, arm moppie!

20171023_141149

Aan het einde van de middag gaat het gelukkig iets beter en besluit ik toch even een rondje buiten te lopen. Ik kleed ons goed aan. Frisse lucht is soms ook wel even fijn. We wandelen een rondje door de wijk en halen even een bosje bloemen. Fijn wat meer kleur in huis.

20171023_171124

De rest van de middag doen we wederom wee rustig aan en als avondeten maak ik verse pasta met een salade. Lekker! In de avond werk ik nog even een uurtje aan Belle Vie Fashion en beland ik uiteindelijk lekker op de bank met een kop thee.

Dinsdag

20171024_120424

De koorts is gelukkig al gezakt, maar de verhoging blijft nog aanwezig. Aangezien we een druk weekend in het vooruitzicht hebben, besluit ik nog maar even een dagje thuis te blijven met Sofie. Mijn moeder komt gezellig even langs en we spelen met de klei.

20171024_121033

Mijn moeder is zo lief om thuis even bij Sofie te blijven zodat ik de deur uit kan. Daar ben ik heel blij mee, want na een week binnen te hebben gezeten komen de muren nu echt letterlijk om mij af. Het regent, maar dat maakt mij niks uit.

20171024_123549

Ik ga even de stad in en pas een hoop leuke kleding bij de H&M. Nog leuker, ik heb inmiddels al een kledingmaat kleiner! Ik koop onder andere het shirt vooraan en nog een ander blouseje. Ook ga ik nog even langs Kruidvat om alvast van Sinterklaas cadeautjes in te slaan en daarna ga ik weer naar huis. Thuis spelen we nog samen en is de dag eigenlijk zo al weer voorbij.

Woensdag

20171025_132921

Hehe, eindelijk durf ik te zeggen dat dit lieve kleine meisje weer aan de betere hand is. Op nog wat gehang na is ze weer beter. Normaal is de woensdag muzieklesdag, maar door de vakantie verviel de les van vandaag. In de ochtend zijn we samen lekker thuis en in de middag gaan wij tussen de regenbuien door even naar de speeltuin. De glijbaan was zijknat, maar deze slimme mama had een sjaal bij zich. Waar dat al wel niet voor kan dienen, haha.

20171025_141638

Na de speeltuin wandelen we nog even naar de winkel en halen wij een paar kleine boodschappen. Eenmaal terug thuis besluit ik met Sofie pepernoten te bakken. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

20171025_143530

En het eindresultaat. Zo slecht zien ze er nog niet eens uit. Qua smaak vind ik ze trouwens wel wat tegenvallen, maar Sofie vond ze gelukkig erg lekker. Daar doen we het voor!

20171025_163818

Ondertussen komt de pakketjesman nog langs met dit perspakket vol vitamines. Dat komt goed van pas!!!!

20171025_172723

Als avondeten maak ik weer even gezond spinazie, met ei en vissticks. Niet heel speciaal, maar wel voedzaam en lekker. In de avond werk ik wederom weer een uurtje aan Belle Vie Fashion en plof ik daarna lekker op de bank.

Donderdag

20171026_084230

Vandaag waren we al vroeg uit de veren, want de nieuwe wasmachine werd tussen 8 en 10 bezorgd. Uiteindelijk stond hij om half 9 aangesloten en wel op z’n plek. Wow, ik ben er zo blij mee. Het is trouwens een cadeautje van mijn moeder, zo lief!! Onze oude wasmachine ging al heel wat jaren mee, maar de laatste tijd werkte het niet meer naar behoren. Er kwamen nare luchtjes uit en dat ding maakte een herrie. Daarnaast past er in deze trommel ook meer was. Ideaal.

20171026_121921

Ik lunch vandaag nog even iets strenger dan normaal want vanavond gaan manlief en ik samen uiteten.

20171026_131509

De rest van de dag tutten we lekker binnen samen. Ondanks dat de koorts nu weg is, is ze wel stront verkouden geworden en dat zorgt ervoor dat ze weer niet fit is en erg hangerig. We spelen onder andere met de klei.

20171026_171635

Aan het einde van de middag komt mijn moeder gezellig bij Sofie eten en gaan manlief en ik samen uiteten. Dat was lang geleden! We gingen weer voor sushi en het smaakte erg goed. Daarnaast vond ik het erg fijn om weer even samen te zijn. Rond 7 uur waren wij weer thuis. Dat doen we eigenlijk altijd expres omdat we het fijn vinden om Sofie zelf lekker naar bed te brengen. Pfoe wat zat ik vol zeg. Met een kop thee plofte ik op de bank en keken wij Expeditie Robinson.

Vrijdag

img-20171027-wa0021

Na een rustige ochtend thuis (lees werken aan Belle Vie Fashion en schoonmaken), was het in de middag eindelijk tijd voor Woezel en Pip. We gingen gezellig met mijn moeder naar de theatervoorstelling.

20171027_141746

Ik had het niet verwacht, maar wat heeft Sofie het goed volgehouden voor een bijna 2-jarige. Ze keek haar ogen uit en klapte enthousiast mee met alle liedjes. Het was enorm leuk gespeeld en ze herkende alle personages. De voorstelling duurde een uur, maar die hebben we makkelijk helemaal uit kunnen zitten. Het was zo leuk! Voor herhaling vatbaar 🙂

20171027_162256

Na de voorstelling haalde we nog even wat boodschappen en gingen wij weer lekker naar huis. Thuis lag er een prachtig perspakket van The Body Shop op mij te wachten. WAUW, ik was echt even sprakeloos. Ik hou nog even geheim wat er precies allemaal in zit, want dit ga ik nog laten zien in een apart artikel. In de avond had ik het rijk voor mij alleen. Sofie lag lekker op bed en manlief was op pad. Ik werkte voornamelijk aan Belle Vie Fashion en keek The Voice of Holland.

Zaterdag

img-20171028-wa0020

Wat een heerlijke zaterdag. Na een rustige ochtend thuis, gingen wij in de middag met vrienden en de kinderen naar Avontura in Dronten. De meiden speelde heel lief samen en de papa’s konden ook even gek doen. Oh, de mama’s trouwens ook. Zie je mij liggen tussen alle ballen? Het was heel erg gezellig zo samen, maar na 3 uur gespeeld te hebben waren we allemaal bekaf en gingen wij weer naar huis. Thuis deden we rustig aan en spendeerde ik de avond op de bank voor de tv.

Zondag

20171029_130910

Dit moet een zondag zijn en eigenlijk ook wel een hele fijne! We doen de boodschappen en lunchen in de stad. Daarna halen we alle versiering voor Sofie haar verjaardag en winkelen we nog wat. Thuis spelen we samen en de dag is eigenlijk zo weer om.

Fijne nieuwe week allemaal. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

 1. says

  Wat naar om te horen dat Sofie zich een paar dagen zo ziek voelde. Gelukkig gaat het nu ietsje beter! Leuk om te horen dat de voorstelling van Woezel en Pip echt een succes was en dat je ook een fijne datenight hebt gehad met je man. Ik ben trouwens erg benieuwd naar de inhoud van het pakketje van The Body Shop 🙂

 2. says

  Haha ik zag je eerst helemaal niet liggen in de ballenbak! Fijn dat Sofie zich weer wat beter voelt, lijkt me heel vervelend om te zien als je kind zo ziek is! Wat lief van je mama dat jullie een wasmachine hebben gekregen, ik heb ook sinds 2 weken een nieuwe en bizar hoe blij je met zoiets kunt zijn haha!

 3. Marloes says

  Zo fijn dat Sofie eindelijk weer opknapt, zo sneu als ze zich zo naar voelt!
  Oh en hoe knap dat ze zich tijdens de voorstelling zo goed hield.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *