Opgemaakt augustus

2015-08-26 12.14.45

Ik geniet van het moment wanneer ik het tasje uit de kast tevoorschijn haal, waar ik al mijn opgemaakte producten in heb verzameld. Ik heb weer een berg verzameld. Zo maakte ik een parfum op (ja echt), een heerlijk haarmasker, maar ook een aantal producten die me eigenlijk erg tegen vielen. Kijk je mee naar mijn opgemaakte producten?

2015-08-26 12.15.57

Douchegel is een product dat je iedere maand terug kan zien komen tussen mijn opgemaakte producten. Zo maakte ik deze maand een heerlijke zoete douchegel van Balea op in de geur carambola en lambada. De douchegel was jammer genoeg een limited edition, want ik had de geur graag nog een keer willen kopen. Ook maakte ik nog een mini douchefoam op van Rituals in de geur Hammam Delight. Ik blijf de hammam geurtjes enorm lekker vinden en stiekem moet ik opletten dat Sicco niet alles opmaakt.

2015-08-26 12.17.23

Bij de Beautygloss party 2015 kregen we op het eind van de avond een goodiebag waar onder andere deze Get the volume Föhn spray van Andrélon in zat. Na het wassen van mijn haar en voor het föhnen gebruik ik altijd een föhn spray om mijn haar te beschermen tegen de hitte. Uiteraard kwam deze spray dan goed van pas, zeker omdat het ook meer volume zou creëren. Helaas is mijn ervaring iets anders dan wat ik er van verwacht had. De spray werkt goed tegen de warmte, maar van de volume zie ik weinig terug. Daarnaast verstuift de spray niet geleidelijk over mijn haren, maar komt er een rechte spray uit waardoor niet alleen mijn haren, maar ook mijn nek zeiknat worden. Om de substantie toch geleidelijk door mijn hele haar te krijgen moet ik dus de halve fles leef spuiten. Erg zuinig in gebruik is de spray daardoor niet en een natte nek vind ik ook niet erg fijn. Inmiddels heb ik een andere fijne föhn spray gevonden van Andrélon, deze verstuift wel gewoon goed!

2015-08-26 12.18.40

Nee, dit keer geen shampoo en conditioner, maar wel een heerlijk haarmasker van GUHL. 1 keer in de week gebruik ik in plaats van conditioner een masker om mijn haren even extra te verzorgen. Het rijke voeding masker van GUHL maakt mijn haren enorm zacht, uitkambaar en gezond. Daarnaast ruikt het masker erg lekker en hoef ik na gebruik mijn haren zeker 3 dagen niet te wassen. Het masker is enorm zuinig in gebruik. Ik heb erg dik haar en met de meeste haar producten moet ik veel product gebruiken voor een goede werking, maar met GUHL is dit nooit het geval. Ik heb nog een voorraad haarmaskers van andere merken, maar wanneer ik deze heb opgemaakt ben ik zeker van plan hem opnieuw te kopen.

2015-08-26 12.19.28

Een heerlijk verzorgend maskertje gebruik ik ook wekelijks, maar helaas pakte dit masker iets anders uit dan dat ik verwacht had. Dr van der hoog heeft naar mijn ervaring altijd fijne maskers, maar het glamorous goji quinoa masker was nieuw voor mij. Het masker heeft een hydraterende en diep reinigende werking en tegelijkertijd zit er ook een scrub in. 10 sec na het aanbrengen van dit masker stond mijn gezicht in de fik en was ik vuurrood. Ik had direct het gevoel dat ik het masker moest verwijderen, want mijn huid reageerde er absoluut niet goed op. Helaas heb ik nog een paar uur met een rood hoofd rond gelopen en trok het brandende gevoel pas weg na het verkoelen en verzorgen van mijn huid. Dit masker gebruik ik niet meer..

2015-08-26 12.18.00

De Garnier micellair reinigingswater is al een hele lange tijd mijn favoriet en blijf ik ook steeds opnieuw kopen. Ik verwijder hier altijd mijn foundation mee. Voor mijn oog make-up gebruik ik altijd iets anders. Mijn huid reageert hier goed op en dat kan ik momenteel wel gebruiken, zeker nu de hormonen nogal een eigen willetje hebben.

2015-08-26 12.20.13

Ik heb voorpagina nieuws voor de krant, want ik heb een parfum opgemaakt. Dit komt zo weinig voor omdat ik gewoon te veel heb, maar ik moest en zou er nu toch echt is eentje opmaken. La vie est belle van Lancome heb ik al een aantal jaren en er zat nog maar een klein laagje in. Ergens vind ik het zonde om een parfum op te maken, maar ’t weggooien omdat de geur niet meer lekker ruikt zou ik niet kunnen accepteren. Mijn doel voor augustus was het opmaken van deze parfum en dat is gelukt. Ergens vind ik het zo jammer, want nu kan ik niet meer genieten van de lekkere geur, maar ik ben wel trots op mezelf. De geur ga ik vast en zeker weer aanschaffen, maar voor nu heb ik nog genoeg andere lekkere parfums. Ook maakte ik nog een desinfectiegel op. Ik ben er momenteel aan verslaafd en zeker in openbare ruimtes heb ik al snel de neiging om mijn handen te ontsmetten. De desinfectiegels van Body luxuries zijn enorm fijn en hebben aangename geuren waarbij de alcohol geur niet meteen je hersenen in brandt. Ik maakte de geuren combinatie van kokos en limoen op, erg lekker!

2015-08-26 12.15.22

En als laatste natuurlijk weer mijn opgemaakte Yankee candles. Deze maand waren Berrylicious, Aloe water en Macintosh aan de beurt. Alle 3 de geuren waren enorm lekker, maar Aloe water blijft toch wel mijn favoriet.

Wat heb jij deze maand opgemaakt? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

 1. says

  Erg leuk om te zien wat je echt tot op de bodem hebt opgemaakt! Wel vervelend om te horen dat het masker je niet goed beviel, wat een bummer! Hopelijk is je huidje weer wat bijgetrokken. Het parfum La vie est Belle is zo lekker, ik kan me goed voorstellen dat je die op hebt gemaakt. Jum!

 2. says

  Ik vind het ook altijd leuk om aan het einde van de maand mijn mandje met opgemaakte producten tevoorschijn te halen. Dit keer heb ik juli en augustus gecombineerd dus heel veel producten. Ik maakte deze maand ook een parfum op.

 3. says

  Oe ik zie allemaal zomerse waxtarts! Super lekker. Ik moet ook mijn laatste restjes parfum eens opmaken, maar wat je zegt: dat vind ik altijd moeilijk want dat is hij écht op! Haha. Leuke producten!

 4. says

  Ik vind het ook altijd zo zonde om parfums helemaal op te maken, haha! Helaas zit er nu ook nog maar een klein laagje in m’n huidige parfum. Snel op zoek naar een nieuwe dus!

 5. says

  Wat een leuk artikel! Ik heb onlangs ook een parfum opgemaakt, dat blijft toch altijd speciaal he! 🙂
  Dat masker lijkt me echt verschrikkelijk, die wil ik dus nooit proberen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *