Shoplog DM & INGLOT

Hier is die dan eindelijk! Mijn shoplog met de geshopte spulletjes van de DM en INGLOT. Er was erg veel vraag naar. Ik zou zeggen pak een kopje thee, zak lekker onderuit en have fun met het bekijken van de shoplog!


 

Ik had mezelf nog zo voorgenomen geen douchegel mee te nemen puur omdat ik er nog ongelooflijk veel heb liggen. Toch kon ik het niet weerstaan en nam er 3 mee. Ze kosten dan ook nog geen 1 euro per stuk.  

 Ik wilde altijd al is de scheerschuim proberen van Balea. Ik nam 2 soorten mee, een scheergel en een scheerschuim. Ook nam ik scheermesjes mee van Venus.


 
De balea wasgel voor het gezicht is bij mij en bij heel veel andere meiden een groot favoriet. Ik gebruik het altijd onder de douche en het wassen van mijn gezicht zit nu standaard in mij douche routine. Ik nam nog een masker mee en gezicht reiniging doekjes. Ook deze vind ik erg fijn in gebruik.

Deze keer nam ik iets meer make-up mee. Aller eerst 2 essie lakjes, deze kosten in Duitsland namelijk maar 7.95. Ook nam ik een lakje van Essence mee van de limited edition die niet te koop is in Nederland. Verder nam ik nog 5 lakjes van P2 mee en 2 grote oogpotloden. De concealer bovenaan is mijn favoriet maar helaas niet meer te koop in Nederland. Ik sprong een gat in de lucht toen ik zag dat ze deze nog wel verkochten bij de DM.

De balea lippenbalsem trok meteen mijn aandacht, mm appel kaneel. Ik nam een foundation mee van p2 en 2 lipsticks. De blush van Essence is ook van de limited edition die niet te koop is in Nederland. Ik kan je al verklappen dat ik deze dubbel heb gekocht voor een winactie. Ook nam ik nog een face trio mee van P2.

Ook heb ik een hoop mini’s mee genomen van Balea en Alverde. Zo kan ik alles lekker proberen.

Ik ben gek op treaclemoon en vooral op de warm cinnamon nights geur! Ik nam hiervan 2 mini douchegellen mee en 2 mini bodylotions. Ik vind de verpakkingen zo leuk. Ook nam ik een grote flacon mee met de geur those lemonade days.

Als laatste nam ik nog wattenschijven mee en een deodorant van Balea.

En mijn laatste aankoop was bij de INGLOT winkel. Ik nam een prachtige blush mee. Hier komt nog een review van!


Dit waren al mijn aankopen! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien/lezen.

Ben jij wel is bij de DM geweest, zo ja wat is jouw favoriet?

Comments

  1. says

    Ik ben ook dol op producten van Balea, zeker omdat ze zo spotgoedkoop zijn! Jammer dat ik die appel kaneel lipbalm zelf niet gezien heb de laatste keer, want ik hou zo van die geuren! 🙂
    Als ik in Duitsland kom moet ik gewoon bij de DM geweest zijn en ook van P2 komt er altijd wel iets in mijn mandje terecht. Vorige keer kocht ik ook Cinnamon Nights, één douchegel en één lotion! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *