Dove Purely Pampering zoete douche crème met pioenroos

2016-07-12 14.54.15

Dove Purely Pampering bestaat uit producten die je huid voeden en van je doucheritueel een echt verwen moment maken. Onlangs voegde Dove een nieuwe geur toe aan de bestaande collectie, met pioenroos. Hmm, laten pioenrozen nou net mijn favoriete bloemen zijn! Niet alleen om de looks, maar ook om de warme geur..

2016-07-12 14.31.41

De douchegels van Dove, wie kent ze niet? Mocht je ze zelf niet hebben, dan heb je ze wellicht wel eens voorbij zien komen bij je moeder. Ik ben er gek op en wissel dan ook erg graag af met de geuren. Wat betreft de verpakking, is het gewoon dezelfde herkenbare verpakking als de oudere geuren. Enkel de naam, de kleur en de details op de verpakking zijn anders, maar uiteraard passend bij de geur.

dove 1

Ook deze nieuwe douche crème is verrijkt met de exclusieve Nutrium Moisture technologie. Deze formule met hydraterende en voedende ingrediënten helpt de natuurlijke balans van je huid te behouden en zorgt ervoor dat je huid tijdens het douchen wordt gevoed. Dove belooft dat je huid al na èèn keer douchen zachter aanvoelt.

2016-07-12 14.32.24

De geur is echt fantastisch. Vrouwelijk, warm, maar toch ook weer erg fris. Er zit geen overheersende bloemengeur aan en de douche crème ruikt ook niet oudbollig, gewoon precies goed.

dove 2

De substantie is vol en heeft een fijne crème textuur. Dove geeft als tip een royale hoeveelheid van de douche crème aan te brengen op je hand of shower puff voor een rijke schuimlaag en verfijnde bloemengeur. Nu ben ik persoonlijk zelf al een voorstander van een shower puff dus ik heb het uiteraard ook even uitgeprobeerd. Er ontstaat inderdaad na het toevoegen van warm water een lekkere, crèmige schuimlaag.

2016-07-12 14.33.29

Naast de lekkere geur is het natuurlijk ook erg belangrijk om te weten of de douche crème verzorgend is voor de huid. Dove belooft zelf al dat je huid zachter wordt na gebruik en hiervan is niets gelogen. Na 1 keer gebruiken merk ik al duidelijk verschil. Mijn huid voelt lekker zacht aan, de douche crème werkt niet uitdrogend en laat geen trekkerig gevoel achter. Oh en ook nog goed om te weten, de geur werkt ontspannend en zorgt voor een relaxed gevoel.

De Dove Purely Pampering zoete douche crème is verkrijgbaar in 2 maten 200 ml €3,79 en 400 ml €6,99 en is te koop bij de drogisterij.

Ben jij ook zo dol op pioenrozen? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

RelatedPost

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *