Dr.Hauschka nachtserum

IMG_20150416_114143

Het is inmiddels al weer een aantal maanden geleden dat ik Dr.Hauschka Valentijns event bij woonde. Ik verklapte toen al in mijn plog dat Dr.Hauschka een nieuw product introduceerde, die ik nog even geheim moest houden. Sindsdien heb ik het product iedere dag gebruikt en ik mag jullie er eindelijk alles over vertellen. Benieuwd? Kijk dan snel mee!

IMG_20150416_114049

We hebben bijna allemaal een standaard ritueel die we in de ochtend en in de avond uitvoeren, waarbij we ons gezicht reinigen en verzorgen. Het is ook erg belangrijk dit iedere dag met regelmaat uit te voeren. Dr.Hauschka bracht de stappen nog is onder de aandacht.

Dagverzorging;
1. Reinigen met een reinigingscreme of reinigingsmelk.
2. Versterken met een gezichtslotion.
3. Verzorgen met een dagcreme.

Nachtverzorging;
1. Reinigen met een reinigingscreme of reinigingsmelk.
2. Versterken met een gezichtslotion.
3. Verzorgen met een nachtserum.

In dit geval bespreek ik het nachtserum, want daar gaat het tenslotte om.

IMG_20150416_114118

Het nachtserum is de 3e en laatste stap bij de nachtverzorging. ’s Nachts hoeft de huid niet beschermd te worden tegen invloeden van buitenaf, maar wil het diep kunnen ademen en herstellen. Daarbij worden cellen vernieuwd en afvalstoffen uitgescheiden. Bij de derde stap voor de nachtverzorging draait het om vitaliseren. Het hydraterende Nacht Serum bevat geen olie en is net zo vitaal als water.

plaatje

Water (Aqua), Alcohol, Glycerin, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Chondrus Crispus Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf Extract, Hectorite, Pyrus Malus (Apple) Flower Extract, Fragrance (Parfum)*, Citronellol*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Sodium Chloride, Xanthan Gum.

In het nachtserum van Dr. Hauschka wordt een nieuw gewas gebruikt, de rozenappel. Annette Greco, Directeur
Plantaardige Ontwikkeling bij Dr. Hauschka verteld hierover:

“Voor de nieuwe productformule worden vers geoogste bloesems en
vruchten verwerkt door middel van een speciaal ontwikkelde methode. De rozenappels worden lokaal en op
biologische wijze geteeld. De heilzame samenstelling wordt verrijkt met plantaardige ingrediënten zoals
toverhazelaar. Deze voortreffelijke bestanddelen versterken de huid.”

IMG_20150416_114325

Het nachtserum is vloeibaar en doorzichtig, smeert makkelijk uit en heel belangrijk, hij trekt ontzettend snel in. De meeste mensen zullen moeten wennen aan de vetvrije formule en kunnen daarom last krijgen van een wat trekkerige huid. Het wennen zal gemiddeld 28 dagen duren, want dan vernieuwd de huid zich weer.

IMG_20150416_113036

Het nachtserum nodigt de huid uit tot nachtelijke activiteit. Het wordt snel opgenomen, houdt het vochtniveau van
de huid op peil en zorgt ervoor dat de huid zacht aanvoelt. De aromatische samenstelling helpt de huid tijdens de
nachtelijke rust om haar natuurlijk evenwicht te herstellen. De volle krachtvan de rozenappel in Dr. Hauschka’s
Nacht Serum verfrist, verkwikt en vitaliseert. Daarnaast heeft het nacht serum een ontzettende aangename geur, een geur die ik gewend ben bij de verzorgingsproducten van Dr.Hauschka.

Conclusie
Ik hou persoonlijk niet van vette producten op mijn huid. Een verzorgingsproduct moet van mij snel intrekken en ik wil er daarna niks meer van voelen, zeker niet in de nacht. Het nacht serum is daarom een uitkomst voor mijn huid. Mocht je dit product ook willen proberen, geef jezelf en je huid dat ook zeker 28 dagen de tijd om te laten wennen.

Het Dr.Hauschka nacht serum ligt vanaf 1 mei in de winkels en heeft een advies prijs van €30,95. Het nacht serum zal onder andere te koop zijn bij de Tuinen.

 

Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Hele fijne nachtserum, ik gebruik hem nu ook al wat meer als 28 dagen en ik merk zeker verschil, binnenkort zal je bij mij dus ook een review verwachten haha. Jij hebt trouwens een mooie review geschreven x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *