Een kijkje bij het Dr.Hauscka event

IMG_9237

Ik sprong een gat in de lucht toen ik een uitnodiging in mijn mailbox ontving voor het Dr.Hauschka event. Ik moest er een hele reis voor afleggen maar uiteindelijk was het het allemaal waard. Dit event stond in het teken van ontspannen, me-time en de onthulling van een nieuw product. Ik laat jullie mee genieten, kijk je mee?

IMG_9181

Ik moest een treinreis afleggen van bijna 2 uur! Het event begon om 6 uur dus avond eten zat er voor mij niet in waardoor ik thuis even snel wat gegeten had. Niet wetende dat we nog een heerlijke goed verzorgde maaltijd kregen. Ik maakte kennis met pompoen soep, erg lekker!

IMG_9188

Na wat geklets te hebben met mede bloggers ( hele leuke en lieve meiden ) werden we naar de zaal gebracht. Ieder kreeg een eigen plekje met spulletjes en producten. Stiekem snuffelde ik al rond tussen de producten.

IMG_9197

Er word ons een heleboel informatie verteld over de producten van Dr.Hauschka door middel van een leuke presentatie.

DSC_0356

Ik ging samen met Melissa, mijn lieve blogvriendinnetje.

IMG_9209

Al snel kregen we te horen dat wij onze make-up moesten verwijderen. Hier moesten we even om lachen, hoezo make-up eraf halen?

IMG_9215

Schrik niet, de foto is niet heel charmant maar een blote billen gezicht selfie kon natuurlijk niet ontbreken.

IMG_9214

Tijdens de presentatie mochten we de producten uitproberen. Hoe geweldig is dit, luisteren en tegelijkertijd een ontspannende me-time. Waren mijn schooldagen vroeger maar zo, deze combinatie is namelijk geen straf.

IMG_9226

Na ongeveer een uurtje hielden we even een pauze met hapjes en drankjes.

IMG_9250

Na de pauze werd het nieuwe product onthuld en de desbetreffende informatie over verteld. Ook konden we het product alvast uitproberen. Het product hou ik nog even geheim maar ik zal hier snel genoeg meer over vertellen. Ik kan je wel al verklappen dat ik hier erg enthousiast over ben. We kregen een leuke kaart die we mochten verzenden naar iemand naar keuze met het nieuwe product! Hoe leuk is dit verzonnen? Ik maak mijn mama blij, ik deel alles met haar.

IMG_9220

Na de presentatie gingen we nog even na kletsen en borrelen en vertrok ik weer naar huis. Ik moest nog een lange reis tegemoet gaan maar gelukkig kwam mijn lieve man me nu ophalen.

IMG_9259

Thuis bekeek ik nog mijn goed gevulde goodiebag met de heerlijke producten. Ik ben er enorm blij mee en Dr.Hauschka bedankt voor de leuke, goed verzorgde avond!

 

Ben jij al bekend met de producten van Dr.Hauschka?

 

Comments

 1. says

  Oh wauw, wat een prachtige en geweldige avond hebben jullie gehad, heel leuk om te zien! Ik was ook uitgenodigd, maar kon er helaas niet bij zijn, zo jammer want had jou graag een keer willen ontmoeten <3

 2. says

  Leuk dat jullie er ook waren en om in het echt gezien te hebben. Helaas heel vluchtig want moest gauw de trein halen ;-). De inhoud van de tas was inderdaad erg mooi!

 3. says

  Ziet er fantastisch uit, ik moet bekennen dat mijn schooldagen er soms zo uitzagen op de middelbare school. Als examen moest ik een gezichtsbehandeling doen en dus oefenen en werd er op mij geoefend, heeerlijk! Ben heel benieuwd naar de producten, ik wacht rustig op de heerlijke reviews 🙂

 4. Ashley says

  Super leuk en het ziet er erg ontspannen uit! Ik ben zelf nog niet bekend met het merk, maar word nu toch wel een beetje nieuwsgierig! En jullie meiden zien er prachtig uit zonder make-up! Liefs

 5. says

  Ziet er erg leuk uit! Ik heb zelf nog niet eerder producten gebruikt van het merk, maar na alle verhalen die ik erover heb gehoord ben ik toch wel erg benieuwd! Leuke foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *