Dr. Van Der Hoog | Purity & hypo sensitive

IMG_6737

Het blijft lastig om de perfecte producten te vinden voor je huid. Door de verschillende huidtypes matched niet ieder product met de huid en is het uitvogelen welke geschikt is voor die van jou. Ik mocht 3 producten uittesten van Dr. Van Der Hoog waarvan ik verwacht dat deze geschikt zijn voor mijn huid. Kijk je mee?

IMG_6764

Het reinigen van je gezicht is van essentieel belang voor het behouden van een stralende en jonge huid. Door je huid grondig te reinigen verwijder je vuil, overtollig talg en onzuiverheden. Dr. Van Der Hoog ontwikkelde een basislijn met reinigingsproducten, Purity. Deze lijn is geschikt voor ieder huidtype en heeft een breed aanbod met verschillende reinigingsproducten. Ik laat van deze lijn de oogreinigingsmilk en de 2-fasen oog-en lipreinigingslotion zien. Ook laat ik ook nog een skin prorection cream zien uit de Hypo Sensitive zien. Dit product is geschikt voor de overgevoelige huid.

IMG_6739

Dr. Van Der Hoog 2-fasen oog-en lipreinigigslotion €7,50

Voorheen gebruikte ik altijd dezelfde reiniger om mijn gehele make-up look te verwijderen. Sinds een aantal maanden gebruik ik hier aparte producten voor. De purity 2-fasen oog-en lipreinigingslotion is zoals de naam al zegt, geschikt voor het verwijderen van oog en lip make-up. De reiniger is zeepvrij en geschikt voor de alle huidtypen. De Aloë Vera dat verwerkt zit in de reiniger hydrateert de huid en de Panthenol werkt kalmerend. De meeste oog make-up reinigers werken uitdrogend bij mij, maar deze variant niet.

IMG_6756

Het gebruik is erg eenvoudig. Ik gebruik 1 wattenschijfje per oog en doe hierop een klein beetje van de reiniger. Let er wel op dat je voor gebruik de flacon goed schud, zodat de vloeistoffen goed door elkaar gemengd zijn. Vervolgens wrijf ik het wattenschijfje licht over mijn wimpers en lippen en wordt mijn make-up goed verwijdert. De reiniger is ook prima geschikt voor het verwijderen van waterproof make-up. De reiniger voelt niet irriterend of prikkend aan mijn ogen, fijn!

IMG_6767

Dr. Van Der Hoog Purity oogreinigingsmilk €7,50

Ook de oogreinigingsmilk is geschikt voor ieder huidtype en is geheel zeepvrij. De reiniger bevat amandelolie dat je huid beschermt tegen uitdroging, je huid verzorgt en verzacht. Ook bevat de reiniger allantoïne wat kalmerend werkt. De reiniger is dus ook geschikt voor de gevoelige huid rondom de ogen.

IMG_6760

De Purity oogreinigingsmilk is op meerdere manieren te gebruiken. Dr. Van Der Hoog raadt aan de reiniger te gebruiken als stap 1 van het verwijderen van oogmake-up. Je brengt de reiniger in de ochtend en avond aan op gesloten oogleden en masseert het zachtjes in en vervolgens verwijder je het voorzichtig met een wattenschijfje. Zelf vind ik het juist fijn om de oogreinigingsmilk als stap 2 te gebruiken bij het verwijderen van mijn oogmake-up. Ik gebruik eerst de 2-fasen reiniger en om mijn ogen nog schoner te krijgen en te verzorgen gebruik ik daarna nog de oogreinigingsmilk. Op deze manier zijn mijn wimpers geheel vrij van mascara en voelt mij huid rondom de ogen nog zachter aan. Deze combinatie werkt prima bij mijn huid.

IMG_6766

Dr. Van Der Hoog Hypo Sensitive skin protection cream SPF 15 €12,99

Speciaal voor mensen met een gevoelige huid heeft Dr. Van Der Hoog de Hypo Sensitive lijn ontwikkeld. Er zijn meerdere producten verkrijgbaar waarvan ik er een laat zien, de skin protection cream. Deze crème vormt een beschermlaagje voor op de huid. Heb jij snel last van een geïrriteerde huid, dan kan ik je deze crème zeker aanraden. De crème gebruik je onder of over je dagcrème. De crème bevat Aloë Vera wat de huid herstelt, shea butter wat de huid beschermt en verzacht en SPF 15 wat de huid beschermt tegen Uv-stralen. Verder is de skin protection cream geheel vrij van parfum, kleurstoffen en parabenen. De crème beschermt mijn huid nog meer en is niet voelbaar als extra laagje op mijn gezicht.

IMG_6751

Links de Purity oogreinigingsmilk & rechts de Hypo Sensitive skin protection cream SPF 15

Het zijn stuk voor stuk fijne producten en daarnaast zijn de prijzen ook nog eens fijn. Dr. Van Der Hoog is makkelijk verkrijgbaar, gewoon bij de drogisterij. Ik ben positief!

Wat voor huidtype heb jij? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

 

Comments

  1. says

    Het eerste product klinkt goed, fijn dat deze ook goed waterproof make-up verwijdert. Het tweede product, daar heb ik al veel goeds over gehoord. Ik zou deze ook liever als tweede stap in mijn reiniging gebruiken, in plaats van als eerste stap.

  2. says

    Ik heb ook twee producten van Dr. van der Hoog gebruikt, maar ik vond ze eigenlijk helemaal niet fijn! Zelfs niet voor mijn gevoelige huid waar ik twee producten van had. Zo jammer! Ik ben maar weer teruggegaan naar mijn vertrouwde Nivea producten. Die maakt mijn huid echt heerlijk zacht 🙂 Goede review!
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *