EOS Limited Edition Kerst Lip Balms

20171205_145611

Wie mij inmiddels een beetje kent, weet dat ik dol ben op de Lip Balms van eos. Er zit standaard zo een rond balletje in mijn tas. Speciaal voor de feestdagen bracht eos een aantal cadeauverpakkingen uit en 2 geheel nieuwe ‘geuren’. Deze 2 nieuwe geuren zal ik vandaag laten zien. Kijk je mee?

20171205_145635

Wie kent ze inmiddels niet, de unieke ronde balletjes van eos. Ook deze balletjes zien er weer geweldig uit en hebben een swirl-achtige kleur op de verpakking. Extra leuk om cadeau te geven tijdens de feestdagen of uiteraard als cadeautje voor jezelf, want onze lippen hebben wat te verduren de koude wintermaanden. De nieuwe lippenbalsems zijn verkrijgbaar in 2 nieuwe geuren; Peppermint Cream (rood met wit) en Peppermint Mocha (blauw met bruin).

eos Visibly Soft Lip Balm Peppermint Cream 7 g €5,99

20171205_1456562

De eos Peppermint Cream Lip Balm ruikt heerlijk fris naar pepermunt. Eigenlijk precies zoals zo’n kerst snoepstokje met pepermunt. Heerlijk en heel fijn voor mijn droge lippen! De lip balm bevat onder andere rijke Shea boter en Jajoba-olie voor maximale verzorging. De boterachtige substantie biedt langdurige hydratatie en is dus perfect voor de koude winterdagen.

eos Visibly Soft Lip Balm Peppermint Mocha 7 g €5,99

20171205_1457473

De eos Peppermint Mocha Lip Balm ruikt naar pepermunt met een twist van mocha. Ook erg fris, maar de mocha geeft er een warmer randje aan. Erg lekker! Ook deze lip balm bevat de verzorgende ingrediënten Shea boter en Jajoba-olie. Door het warmere randje is deze geur mijn favoriet. Overigens laten beide lip balms geen kleur achter, maar wel een mooie natuurlijke glans.

20171205_145832

Hoe leuk zijn deze nieuwe eos lip balms? Naast dat ze een toffe verpakking hebben, zijn ze ook nog eens mega verzorgend en voorzien van een winterse geur. Let er wel op dat ze limited edition zijn, dus maar tijdelijk verkrijgbaar.

De eos Visibly Soft limited edition lip balms zijn exclusief verkrijgbaar bij Douglas.

Naar welke geur gaat jouw voorkeur uit?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Ik hou echt van de Eos lipbalms, ze zien er weer zo leuk uit met die streepjes! Helaas zijn ze in België iets lastiger te verkrijgen! Binnenkort nog eens naar Maastricht!

  2. says

    Ik vind eos altijd erg mooi design zijn altijd super en vind het einde ook wel leuk voordeel van die ronde balletjes is dat ze niet zo af kunnen breken als een stick

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *