Essence false lash effect mascara

 

IMG_20150513_124933

Nieuwe mascara’s ontdekken wordt langzamerhand een hobby.  Zal deze nieuwe budget mascara van Essence mijn wimpers een vals wimper effect geven? Lees snel verder..

IMG_20150513_123945

De Essence false lash effect mascara is de vernieuwing van de Essence volume mascara. Alhoewel ik daar geen groot fan van was ben ik extra benieuwd geworden naar de nieuwe variant. Aan de looks ligt het zeker niet. De verpakking van de mascara ziet er mega schattig uit met de mint groene bedrukkingen.

IMG_20150515_155437

Essence belooft dat de mascara een vals wimper effect bezorgd. Ik ben enorm benieuwd. Ik draag zelf geen nep wimpers ,maar een mascara die dat effect kan geven, doe maar! Het borsteltje is niet erg speciaal, mooi lang en smal en verder niets bijzonders.

IMG_0959

Zonder mascara. Zoals je kunt zien heb ik van mezelf korte wimpers.

IMG_0966

IMG_0970

Met mascara. Het is duidelijk dat mijn wimpers een stukje voller zijn geworden, maar qua lengte merk ik weinig verschil.

IMG_20150513_125001

De Essence false lash effect mascara geeft duidelijk meer volume en mijn wimpers zijn een stuk voller. Helaas merk ik weinig qua lengte. De mascara brengt niet heel gemakkelijk aan, mijn wimper plakken snel aan elkaar en je krijgt al snel een klonterig effect. Het borsteltje separeert de wimpers nauwelijks, je moet er even de tijd ervoor nemen. Wat betreft het effect, ik ben er niet helemaal van onderste boven. Ik zie niets terug van het valse wimper effect, erg jammer. Het is zeker niet mijn favoriete mascara, maar als jij iets langere wimpers hebt werkt het wellicht wel bij jou!

De Essence false lash effect mascara is te koop bij Kruidvat & Trekpleister en kost €3,39.

Wat vind jij van het effect? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat!

Comments

 1. Iris de Wolf says

  Hij geeft wel een mooi effect, maar inderdaad niet echt het false lash idee. Ik hoor van iedereen verschillende meningen erover denk inderdaad dat het aan de lengte van je wimpers ligt! Liefs xx

 2. says

  Wat jammer zeg dat deze niet goed volume geeft. Ik denk ook dat het per persoon ligt iedereen heeft weer andere wimpers. Zo had ik ook tijd geleden een review over een mascara waar eigenlijk iedereen positief over was maar ik niet.

 3. says

  Oh wat jammer dat hij niet zo tof aanbrengt, want ik vind het effect wel mooi! Ook al doet ie niet veel voor de lengte! Voor zo’n goedkope mascara vind ik het niet slecht. Liefs

 4. says

  Ik vind dit een hele fijne mascara. Zelf heb ik al vrij lange wimpers van mezelf, dus ik kan helaas ook niet zeggen of het qua lengte verschil maakt. Hij geeft in ieder geval wel een heel mooi effect aan je wimpers. liefs

 5. says

  Ik hoor sowieso niet veel positief over deze mascara! Ik vind het er bij jou op foto wel mooi uitzien! 🙂
  Maar voor zover ik kan horen, is de roze variant beter! 🙂

 6. says

  Wat jammer dat die een beetje tegenvalt. Ik vind het effect wel erg mooi en het lijkt me wel een fijne mascara, maar ik heb inderdaad meer positieve verhalen gehoord over de roze variant dan over deze ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *