Essie – butler please & recessionista

IMG_8939

Onlangs zag ik een geweldige actie voorbij komen op cosmeticadeals.nl. Je kon namelijk 3 Essie lakjes kopen voor 10 euro. De kleuren bleven een verassing en ik als Essie liefhebber kon dit natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan.

IMG_8941

Er werden 3 willekeurige lakjes naar mij opgestuurd wat ik enorm spannend vond. Ik heb momenteel 42 Essie lakjes dus de kans zou groot zijn dat ik ze al zou hebben. Toen het pakketje op de deurmat viel scheurde ik het direct open en gelukkig zaten er 2 nagellakjes bij die ik nog niet heb, yes! Butler please en recessionista zijn de mooie kleuren die ik toe kan voegen aan mijn Essie stash. Helaas had ik het 3e lakje, leading lady al wel.

IMG_8943

Recessionista is een hele mooie bordeaux rode kleur. Zelf doet de kleur me erg denken aan bahama mama  ( die ik al heb ) maar dan net iets donkerder.

IMG_8925

De kleur is enorm mooi en stijlvol. Op mijn nagels is de kleur nog een stuk donkerder dan dat het er in eerste instantie uit ziet in het flesje. Ik ben gek op de kleur en zeker in deze tijd van het jaar zal ik de nagellak veel gaan dragen. Ik draag hier overigens 2 laagjes op mijn nagels voor de perfecte dekking.

IMG_8944

Butler please is een blauwe kleur waar je echt van moet houden. Ik vind de kleur mooi maar weet niet of ik deze vaak zal gaan dragen.

IMG_8934

Wow, het eerste woord dat ik me kan bedenken is heftig. De kleur knalt letterlijk van mijn nagels af. Ook met deze lak heb ik 2 laagjes aangebracht voor de perfecte dekking. Ik weet niet of ik de nagellak hierna nog een keer zal gaan dragen maar het is leuk om deze toe te voegen aan mijn stash!

IMG_8954

Nog even een geheugen opfrisser om te laten zien waarom ik zo gek ben op Essie. Ik ben zo dol op de kwastjes, ze zijn lang en breed. Het is enorm fijn om je nagels te lakken met dit soort kwastjes. Daarnaast blijft de nagellak zeker 4 tot 5 dagen mooi zitten op je nagels, heel handig als je niet iedere dag je nagels kunt lakken. Daarnaast drogen de lakjes enorm snel op, nog een plus punt!

IMG_8956

Ik ben weer 2 leuke kleurtjes rijker. Recessionista is mijn favoriet. Butler please zal ik waarschijnlijk weinig tot niet gaan dragen. Maar hey, ik heb nu 44 Essie lakjes! 🙂

Helaas zijn butler please en recessionista beide limited editions en zitten deze dus niet in het vaste assortiment maar ik heb even wat rond gezocht op het internet en op deze site zijn ze nog te koop. Ik kan je verklappen dat ze hier maar 6,14 kosten.

Wat vind jij van de kleuren?

 

P.S het 3e lakje; leading lady verloot ik op mijn Instagram account. Wil jij kans maken op het lakje dan zou ik zeker even kijken wat je er voor moet doen!

Comments

  1. says

    Wat een mooie kleurtjes! Ik vind die blauwe wel net erg mooi! 🙂
    Zelf heb ik maar één Essie lakje en dat is Toggle To The Top, eentje die erg lijkt op Leading Lady! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.