Essie Crack’a Colour Giftset

20170105_191937

Het is je vast niet ontgaan dat Essie onlangs weer een prachtige wintercollectie uitbracht. Dit keer zijn het niet alleen 6 full size nagellaken, maar is er ook een geweldig setje verkrijgbaar met hierin 3 van de 6 winterse kleuren. Ik zal alles vertellen over dit leuke setje, inclusief swatches! Kijk je mee?

img_0600

Door de verpakking is het eigenlijk een Christmass giftset, maar na de feestdagen is het setje net zo leuk om te geven, krijgen of hebben. De kleuren zijn immers geschikt voor de winter, dus kunnen nog een hele tijd gedragen worden. Het setje is in ieder geval een cadeautje om uit te pakken.

img_0602

Satin Sister – Getting Groovy – Party on a Platform

Het setje bevat de 3 populairste kleuren van de winter collectie. Rood, wat uiteraard niet te missen is in een winterse collectie, goud met glitters en een bijzondere blauwe kleur. Wat mij betreft de perfecte kleuren voor de koudere dagen. De lakjes hebben een inhoud van 5 ml wat minder is dan de normale lakjes. Toch kun je ondanks de inhoud enorm lang met de kleuren doen.

img_0609

Ondanks de kleinere flesjes zijn de kwastjes exact hetzelfde als bij de full size lakjes. Lang en breed, precies goed! Deze combinatie zorgt er nog steeds voor dat Essie mijn favoriete nagellak merk is. Door het kwastje heb je in een handomdraai mooie, strak gelakte nagels.

Op iedere foto draag ik 2 lagen nagellak

img_0613

Essie Getting Groovy

Of je dit lakje nou draagt tijdens feestmomenten of gewoon in de winter, het kan altijd. Het gouden glitter lakje dekt volledig met 2 dunne laagjes en laat een prachtige glans achter. Ik vind dit lakje echt een toevoeging aan de gehele Essie collectie. Net een tint die ik miste!

img_0620

Essie Party on a Platform

Klassiek rood is niet te missen in een winterse collectie. Toch zijn er al veel vergelijkbare kleuren -uiteraard met een andere naam- welke Essie al uitbracht in eerdere collecties. Ook dit lakje dekt perfect met 2 dunne laagjes.

img_0622

Essie Satin Sister

Deze blauwe kleur vind ik fantastisch en vooral vernieuwend. Ook dit lakje dekt perfect met 2 dunne laagjes. Let er wel op dat je een goede base coat gebruikt. De kleur trekt enorm snel je nagels in -wat bij mij natuurlijk weer het geval was-.

img_0626

Mocht je nu niet kunnen kiezen welke kleur je wilt hebben of vind je de full size flesjes te prijzig, dan kan ik je zeker dit giftsetje aanraden! De lakjes zijn geheel hetzelfde als de full size flesjes, enkel een tikje kleiner. De lakjes blijven zeker 4 dagen mooi zitten en met mijn gelieve Essie Gel Setter top coat kan ik er nog minimaal 4 dagen aanplakken.

Het Essie Crack’a Colour gifsetje is onder andere te koop voor €14,68 bij Bol.com.

Wat vind jij de mooiste kleur uit het giftsetje? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *