Essie – I’m addicted & Roarrrrange

Voor de gene die mij al wat langer volgen weten dat Essie mijn favoriete merk nagellak is. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Nagels lakken is niet mijn favoriete bezigheid maar het lakken met Essie maakt het wel een stuk leuker en fijner.

Deze 2 opvallende kleuren behoren toe tot de nieuwste kleuren van Essie.

Roarrrrange & I’m addicted. Een knal oranje kleur speciaal voor het WK, de naam vind ik er ook erg toepasselijk voor. En I’m addicted en diep blauwe kleur die me meteen doet denken aan het zwembad.

Ik draag van beide lakjes 2 lagen

Roarrrrange – Wat een prachtige oranje kleur. Alhoewel het een typische oranje kleur voor het WK is vind ik de kleur ook erg mooi voor in de Herfst. De lak zou net iets mooier zijn met een laagje extra.


I’m addicted – Een blauwe aqua kleur die prachtig dekt met 2 lagen. Dit is nou precies waarom ik zo van Essie hou.

Deze 2 kleuren zijn echt weer een aanwinst voor mijn Essie collectie. Ze lakken fijn, dekken snel, drogen snel en blijven lang zitten. Alles wat een nagellak zou moeten hebben.

De Nagellakken zijn te koop bij DA & Etos en kosten 9,99 per stuk.

Wat vind jij van de kleuren?

Liefs,
Priscilla


Vergeet je niet mee te doen met de win actie? Je kan namelijk een beauty pakket winnen! Klik hier om mee te doen.

Comments

  1. says

    Prachtige lakjes, ik ben sinds kort helemaal gek op essie, ik vond het altijd al fijne lakjes maar nu heb ik het gevoel dat ik de hele collectie wil kopen. I’m addicted is mijn favoriet, echt prachtig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *