Essie – suite retreat & stones n’roses

IMG_9829

De Essie limited editions vliegen me om de oren. Na mijn wekelijkse rondje in de Etos kwam ik weer met een goed gevuld tasje buiten, met onder andere 2 Essie lakjes. Kijk je mee?

IMG_9830

Stones n’roses en suite retreat zijn twee kleuren die behoren tot de Essie resort collectie van 2015. De collectie bevat 4 nagellakjes, niet een hele grote collectie dus. Ik betrap me er zelf op dat ik vaak paarse en perzik kleurtjes op mijn nagels draag. Alhoewel ik al kleuren heb die op deze lijken nam ik ze toch mee.

IMG_9835

De kwastjes, wat zou ik hier nou nog over moeten vertellen. Pure perfectie die mijn hart iedere keer sneller laat kloppen. De kwastjes zijn lang en breed, precies goed!

IMG_9837

Suite retreat – De kleur neigt op de foto toch net iets meer naar blauw maar de kleur is toch ècht paars. Ik hou er van. Ik kan je verklappen dat ik hier maar 1 laagje draag en hij dekt volledig.

IMG_9846

Stones n’roses – Ik word helemaal vrolijk door dit perzik kleurtje. De kleur doet me een beetje denken aan Essie tart deco, hij is net iets lichter. Ik draag hier overigens 2 laagjes, wat ik normaal vind voor een nagellak.

IMG_9817

Ik ben weer ontzettend blij met mijn nieuwe aanwinsten. De nagellakjes passen bij ieder seizoen, dekken goed, lakken fijn, drogen snel op en blijven ongeveer 4 dagen mooi op je nagels zitten. En voor nu moet ik toch even een afspraak met mezelf gaan maken want mijn Essie verslaving wordt met de dag erger.

Essie Stones n’roses en suite retreat zijn te koop bij Etos en DA en kosten 9,99 per stuk.

Wat vind jij van de kleurtjes?

Mocht je benieuwd zijn naar mijn gehele Essie collectie, ik vulde de Essie TAG in.

 

RelatedPost

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.