Essie Surf’s up zomer 2015

2015-06-17 14.09.38

Het heeft even geduurd, maar ik heb eindelijk de lakjes uit de Essie Surf’s up zomercollectie kunnen bemachtigen. Ik koos de ultieme zomerkleuren, opvallend, zoet en vrolijk! Kijk je mee?

2015-06-17 14.31.30

Ik kon niet wachten op de collectie en wist meteen welke kleuren ik wilde scoren. Helaas lag iedere keer dat ik de winkel bezocht de collectie nog niet in het schap. Ontzettend balen, maar uiteindelijk heb ik ze kunnen bestellen bij themakeupspot. Gelukkig zijn zij wel ruim op tijd met het verkopen van ‘nieuwe’ producten.

2015-06-17 14.10.57

In de zomer horen we natuurlijke allemaal opvallende kleuren op onze nagels te dragen. Essie bracht 6 nieuwe zomerse tinten uit in de nieuwe collectie Surf’s up. De kleuren doen mij helemaal denken aan zon, zee, strand en heerlijke koude cocktails. Ik laat er vandaag 3 zien waaronder; pret-a-surfer blauw, Chillato lime groen en peach side babe perzik roze. Pas maar op, want de kleurtjes zijn zo zomers zoet dat de bijtjes nog net niet achter je aan vliegen.

 

Op iedere foto draag ik 2 laagjes nagellak..

IMG_1658

Essie pret-a-surfer is een van de opvallendste kleuren uit de collectie, waar je overigens ook van moet houden. Ik ben dol op gewaagde kleuren en blauw is altijd goed. 2 laagjes zijn voldoende voor de perfecte dekking, bij haast zou je zelfs 1 laagje kunnen gebruiken.

IMG_1661

Essie peach side babe. Geweldig zo’n zoetsappig lakje. Je zou er bijna je vingers bij aflikken. Perzik/roze is geschikt voor iedere gelegenheid en kan het hele seizoen door gedragen worden. Ook peach side babe dekt met 2 laagjes prima.

IMG_1674

Essie Chillato is toch wel het pronkstuk uit de collectie. Een gewelig, uniek zomers kleurtje. Lime groen ben ik overigens nooit eerder tegen gekomen, maar dit is mijn absolute favoriet!

2015-06-17 14.11.35

Wat mij betreft is Essie er weer helemaal in geslaagd de kleuren te laten passen bij het zonnige seizoen. Chillato is voor mij wel echt de uitblinker en zal meteen in mijn zomerlakjes bakje belanden! Daarnaast lakken de lakjes enorm fijn, drogen ze snel op, dekken ze volledig met 2 lagen en blijven ze ongeveer 4 tot 5 dagen mooi op mijn nagels zitten. Wie weet scoor ik ook nog wel de overige 3 lakjes!

De Essie Surf’s up collectie ligt vanaf nu in de winkels ( Etos, DA ) en kosten €9,99 per stuk.

Is Chillato voor jou ook de uitblinker? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat!

Liefs,

Priscilla

RelatedPost

Comments

 1. says

  Ohooh-ohhh ik wil peach side baby echt hebben (love peach) en Chillato lijkt mij ook echt prachtig. Ik vind de blauwe, pret-a-surfer wel minder – daarvan heb ik wel soortgelijke kleuren haha

 2. says

  Het lime groene lakje is inderdaad echt een pareltje! Ik weet nog niet of ik iets uit deze collectie ga kopen, maar ik ga er zeker naar kijken!

 3. says

  Waauuww wat mooi zeg!
  Ik heb zelf Chillato en daar ben ik erg blij mee.
  Ik vind t erg raar want meestal zijn in t buiteland dingen duurder maar bij de DI in luxemburg (t is een DA zegmaar) waren de Essie lakjes 10,99 en bij ons in de stad maar 8,99 dus t is veel duurder in t buiteland. 🙁

  Xxx Samantha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *