Essie taking center stage herfst 2015

2015-09-23 13.59.56

Wanneer er een nieuwe Essie collectie is, wil ik er altijd als een van de eerste bij zijn. Helaas heb ik dit geluk niet altijd, want de winkels bij mij in de buurt zijn vaak te laat met het aanvullen van nieuwe collecties. Uiteindelijk vond ik ze online en bestelde ik meteen 3 kleuren nagellak en het was nog best moeilijk om te kiezen voor welke ik zou gaan. Want de herfst is mijn favoriete seizoen en laat nou net al deze kleurtjes hierop geïnspireerd zijn.

2015-09-23 13.58.57

We weten bijna allemaal dat Essie een paar keer per jaar limited edition lakjes uitbrengt. Toch vind ik de limited editons rond de herfst altijd het leukste. Ook dit keer werd ik weer razend enthousiast bij het zien van het het persbericht, maar het duurde enorm lang tot ik de lakjes uiteindelijk in mijn armen kon sluiten. De Essie taking center stage collectie heeft 6 mooie kleuren, gebaseerd op de herfst, met zelfs 3 glitter lakjes die ook leuk kunnen zijn met de feestdagen! Yay, ik vind ze geweldig.

2015-09-23 14.02.42

Ik ging uiteindelijk voor 3 kleuren. In the lobby, Leggy legend en bell-bottom blues. 3 verschillende kleuren, maar oh zo mooi.

2015-09-23 14.01.46

Zoals altijd hebben de Essie lakjes fijne kwastjes. Mooi lang, breed en rond afgesneden. Dit is een van de redenen waarom ik het liefst mijn nagels alleen nog maar met Essie lak. Per flesje krijg je 13,5 ML inhoud, wat overigens vrij veel is, maar met een nagellak liefhebber als ik ben je er zo doorheen.

2015-09-23 14.04.46

Essie Leggy legend
Goud, Goud en nog eens goud. Het lakje heeft een prachtig glinster effect die in het echt nog mooier is. Alhoewel de meeste mensen dit lakje met de feestdagen zullen dragen, vind ik het ook de perfecte herfst kleur.

2015-09-23 14.05.38

Essie Bell-bottom blues
Donker blauw met een mooi glinster effect. Normaal zal ik niet heel snel voor blauw gaan maar de glitters maken het lakje wel erg speciaal.

2015-09-23 14.06.43

Essie In the lobby
Paars, rood? Ik ben er niet helemaal over uit. Laten we het houden op wijnrood. Dit lakje had misschien nog wel een laagje extra moeten hebben voor iets meer dekking, maar desondanks vind ik het een mooie kleur.

2015-09-23 14.00.54

Ik word helemaal happy van de taking center stage collectie. De kleuren zijn uniek en de glitters lakjes maken de collectie nog net even iets specialer. Overigens draag ik op iedere foto 2 laagjes nagellak en drogen ze enorm snel op. De nagellak blijft zeker 4 tot 5 dagen mooi op mijn nagels zitten. Ik vind het een bijzonder mooie collectie, en met deze lakjes heb ik nog meer zin in de herfst!

De Essie taking center stage collectie is onder andere te koop bij Etos en kosten €9,99 per stuk.

Zou jij gaan voor goud of donker blauw? Ik zou het lief vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

  1. Tamara says

    Ik wil ze alle zes bloos. Kruidvat had verleden weekend een actie lopen 1 lakje van essie kopen de tweede aan halve prijs ik met glimlach er naar toe … . Ze waren plots allemaal weg??? Zaterdag ga ik gaan zien als actie voorbij is staat het er vol van. Teleurgesteld natuurlijk en zo heb ik nog geen enkel kleurtje ervan.

  2. says

    Ik vind ‘in the lobby’ echt heel mooi maar misschien niet zo speciaal – ik zou dan eerder voor de brons-gouden kleur kiezen als ik voor ‘speciaal’ zou gaan. Maar stiekem zijn ze allemaal heel mooi.

  3. says

    Heerlijke collectie, maar In The Lobby springt er voor mij écht uit! I love rode nagellak, vooral een wat donkere kleur. Dekking had inderdaad iiiets beter gemogen, maar ach, dan maar een extra laagje hihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *