Essie Winter 2017 Bring in The Bling

20171127_104536

Het is weer tijd voor de mooiste collectie van het jaar, de Essie wintercollectie 2017 Bring in The Bling. Met deze kleuren ben jij helemaal klaar voor de feestdagen en New Years Eve. Kijk je mee?

20171127_104603

20171127_104634

De Essie winter 2017 Bring in The Bling collectie bestaat uit 6 feestelijke kleuren; Suit & Tied, New Year, New Hue, On your Mistletoes, Be Cherry!, Social Lights en Ring in the Bling.

Wat mij betreft zijn de 6 kleuren perfect voor de feestdagen. Glitters, rood en afgewisseld met wat neutralere kleuren mocht je niet van opvallend houden. Daarnaast zijn de kleuren natuurlijk ook geschikt voor New Years Eve want dan mogen we uitpakken met onze glamour outfit.

20171127_104726

Inmiddels is het algemeen bekend dat ik dol ben op de Essie lakjes en al een flinke stash heb opgebouwd de afgelopen jaren. Niet alleen om de houdbaarheid, maar ook door het fijne kwastje. Ze zijn lang en breed wat het lakken van mijn nagels heel gemakkelijk maakt. Daarnaast drogen de nagellakken snel op en blijven ze zonder de Essie Gel Setter Top Coat gemiddeld 4 dagen mooi zitten.

2

Social-Lights is een mooie grijze kleur met een bijzondere glans erdoorheen. Het lakje heeft een soort parelmoer effect met een gouden shimmer. Erg mooi! Suit & Tied is een subtiele nude/perzik tint en is perfect wanneer je niet van opvallende kleuren houdt. Be Cherry! wordt beschreven als een rode tint, maar zelf vind ik het toch echt tegen het knalroze aan. Mooi en stijlvol is de kleur wel.

1

New Year, New Hue is een rood/paarse kleur. Niet heel speciaal (ik heb zelfs al een kleur die er verdacht veel op lijkt), maar wel erg mooi voor de feestdagen. On your Mistletoes is een groen/blauwe tint die ik zelf heel graag draag in deze tijd van het jaar. En als laatste de bijzondere Ring in the Bling. Een klassiek rode kleur met een blauwachtige shimmer erdoorheen.

20171127_104659

Ik vind dit oprecht een prachtige collectie, ik denk zelfs de allermooiste tot nu toe. De kleuren passen perfect bij de feestdagen en dit seizoen. Ik denk dat ik tijdens de feestdagen voor de kleuren Ring in the Bling en Social-Lights ga.

De Essie Winter 2017 Bring in the Bling collectie is onder andere verkrijgbaar bij Etos en kosten €9,99 per stuk.

Welke kleur draag jij tijdens de feestdagen?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *