Etos Color Care lipsticks

20161006_115500

Onlangs heeft Etos het assortiment van de Color Care lipsticks uitgebreid met 5 nieuwe kleuren. 3 nude tinten en 2 trendkleuren waarvan 1 van de lipsticks zelfs de naam ‘Kylie’s Fav’ heeft gekregen. Dat belooft wat! Ik laat je vandaag 3 van de 5 nieuwe lipsticks zien. Kijk je mee?

20161006_115247

 

Zwarte hulzen, die we inmiddels allemaal al wel kennen. De lipsticks hebben qua uiterlijk een tijd geleden al een metamorfose gekregen. Een grote vooruitgang al zeg ik het zelf. Ik blijf het vernieuwde Etos logo ontzettend tof en strak vinden en deze staat natuurlijk gedrukt op de huls.

etos

Er zijn in totaal 5 nieuwe kleuren, waarvan 3 nude tinten en 2 trendkleuren. De lipsticks hebben de namen Desert Rose, Kylie’s Fav, Rebel, Pretty Liar en 50 shades of nude gekregen. Spannende en uitdagende namen dacht ik zo, maar wel passend bij de kleuren!

20161006_115312

20161006_115359

Desert Rose – Kylie’s Fav – Rebel

3 totaal verschillende kleuren, maar apart van elkaar erg mooi en uniek. De eerste en tweede kleur zien er op de foto iets feller uit dan in werkelijkheid, maar op de foto van de swatch komen de kleuren goed tot hun recht. De derde kleur -Rebel- ziet er mysterieus uit en in eerste instantie donker bruin/rood.

img_9452

De kleuren verassen mij enorm! Rebel is precies het tegenovergestelde van wat ik had verwacht van de kleur. In eerste instantie verwacht je een donker bruine tint, maar wanneer ik de lipstick aanbreng ontstaat er een donkere paarse kleur. De lipsticks voelen heel zacht en romig aan en glijden als het ware over mijn pols heen.

img_9464

Desert Rose
Zoals ik al zei ziet de kleur er op de foto iets feller uit dan in werkelijkheid. Op deze foto is de kleur precies zoals die in werkelijkheid is. Een licht roze, neutrale kleur. Er zitten overigens kleine glittertjes in de lipstick verwerkt, maar -gelukkig- is hier weinig van terug te zien op mijn lippen. De lipstick is perfect voor iedere gelegenheid!

img_9465

Kylie’s Fav
Een fantastische bruine nude kleur. In bepaald licht herken ik zelfs nog een beetje oranje in de lipstick. Erg mooi en ook geschikt voor alledaags gebruik.

img_9467

Rebel
‘Heftig’ is het eerste wat er in mij opkwam bij het zien van de kleur. Donker paars, erg gewaagd, maar super passend bij het herfst seizoen. Ja, je moet het durven om deze kleur te dragen maar hij is wel ontzettend gaaf!

20161006_115500

De kleuren vind ik echt een schot in de roos en perfect voor deze tijd van het jaar! De kleuren zijn enorm intens en voelen zacht en romig aan op mijn lippen. Wat ik wel merk, is dat de lipsticks minder lang blijven zitten dan een gemiddelde lipstick door het romige effect. 2 tot 3 uurtjes houden ze het vol en dan moet ik de kleur toch echt wel even bijwerken. Maar voor de prijs weerhoudt mij het er niet van ze te dragen, de lipsticks kosten namelijk maar €3,99 per stuk!

De nieuwe Etos Color Care lipsticks zijn al te koop bij Etos en kosten €3,99 per stuk.

Wat is jouw favoriete kleur? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Kylie’s Fav vind ik een hele mooie tint! Deze staat je ook goed, meid. Afgelopen week was ik bij Etos om een tint te kopen (ehh, ik weet eventjes niet meer welke naam), maar die was helaas uitverkocht 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *