Etos Botanical Boost Rosemary & Fig

img_3711

Speciaal voor dit (koude) seizoen lanceert Etos een limited edition Botanical Boost lijn Rosemary & Fig. Deze lijn is ideaal voor de bescherming van de huid tijdens de koudere dagen. Vandaag zal ik alles vertellen over deze nieuwe lijn. Kijk je mee?

De limited edition lijn Rosemary & Fig is zoals alle voorgaande lijnen wederom ontwikkeld in samenwerking met de Hortus Botanicus en bevat planten extracten van hoogwaardige kwaliteit.

De Rosemary & Fig lijn bestaat uit de volgende producten;

Etos Rosemary & Fig Shower Foam 200 ml €4,99
Etos Rosemary & Fig Massage Oil 150 ml €4,99
Etos Rosemary & Fig Scented Sticks 150 ml €7,99
Etos Rosemary & Fig Hand Cream 75 ml €3,49
Etos Rosemary & Fig Bath Fizzer 2 stuks €4,99
Etos Rosemary & Fig Scented Candle €6,99
Etos Rosemary & Fig Body Cream 200 ml €4,99

De producten die ik zal laten zien zijn de shower foam, scented candle en de massage olie.

Etos Rosemary & Fig Shower Foam 200 ml €4,99

img_3714

2

Ik blijf dol op shower foams, ze geven net even iets meer luxe aan mijn doucheroutine. De fles is vrij groot en heeft maar liefst een inhoud van 200 ml waar je flink mee vooruit kunt. De foam is een beetje scheerschuim achtig qua substantie, maar werkt wederom erg fijn. Mijn huid voelt na gebruik schoon, zacht en het allerbelangrijkste niet trekkerig aan. De geur is heel bijzonder en ook wel wat lastig te omschrijven. Het ruikt een tikkeltje zoet, met een warm groenig randje. De rozemarijn ruik je overduidelijk, maar de vijgen geven een zoete twist aan het geheel. Heel bijzonder, maar erg lekker.

Etos Rosemary & Fig Massage Oil 150 ml €4,99

img_3718

1

Wat betreft massage olie ben ik vrij kieskeurig. Als eerst moet een olie van mij lekker ruiken en daarnaast vind ik plaklaagjes vreselijk. Ik vind het erg belangrijk dat een massage olie gedurende massage goed wordt opgenomen door de huid. Gelukkig weet de Etos Rosemary & Fig aan mijn eisen te voldoen. De geur is namelijk erg lekker en de olie wordt goed opgenomen door mijn huid. De olie maakt mijn huid fluweelzacht en heeft tevens een hydraterende werking. Love it!

Etos Rosemary & Fig Scented Candle €6,99

img_3724

Naast de scented sticks is er dit jaar ook een scented candle verkrijgbaar in de limited edition collectie. De verpakking vind ik prachtig. Strak en het past bij deze tijd van het jaar! Toch had ik net even iets meer verwacht van de geur. De scented sticks geven een krachtige, aanwezige geur af (dat weet ik nog van vorig jaar), maar de kaars daarentegen is een stuk subtieler. Verwacht niet dat je gehele huis naar Rosemary & Fig gaat ruiken, puur een paar meters om de kaars heen. Desondanks is de geur wel erg lekker en warm.

img_3728

Het is denk ik vrij duidelijk dat ik dit weer een geslaagde lijn vind. Een complete lijn voor zowel het lichaam als in het huis. Daarnaast is het ook een geweldige cadeautip. Hoe leuk is het om deze producten aan iemand cadeau te doen? Zomaar of wellicht voor kerst. Maar wees wel snel, want bij een limited edition lijn geldt op is op.

De Etos Botanical Boots Rosemary & Fig lijn is vanaf nu verkrijgbaar bij Etos.

Wat vind jij van de geurcombinatie? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Aparte combinatie qua geuren maar dan ben ik wel extra benieuwd altijd om het te proberen. In de winter wordt mijn huid zooo droog, dus deze producten lijken me ideaal 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *