Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger

img_0158

Speciaal voor de koude wintermaanden breidt Etos haar welbekende Botanical Boost concept uit met een limited edition lijn, Orange Blossom & Ginger. De Oranje bloesem en gember zullen zorgen voor een ontspannend lichaam, een opgewekte gemoedstoestand en een verwarmend effect. Ofwel de perfecte combinatie voor de koude, donkere winter.

img_0154

De Etos Botonical Boost lijn bestaat uit 4 producten namelijk; een hand crème, een shower foam, een body souffle en geurstokjes. Tevens is er speciaal voor de feestdagen ook een prachtige, luxe verwen box verkrijgbaar met hierin een body souffle en shower foam. Ontzettend leuk om te krijgen, maar ook om weg te geven! De Etos Botonical Boost Orange Blossom & Ginger lijn is zoals de voorgaande lijnen ook weer ontwikkeld in samenwerking met de Hortus Botanicus. Ook nu is er weer gebruik gemaakt van de vitale energie van planten. Ze verbeteren je stemming en hebben een verwarmend en ontspannend effect. De gember is verantwoordelijk voor het verwarmende effect en zit vol vitaminen en antioxidanten. Het stimuleert de bloedcirculatie en staat in de Aziatische en Arabische folklore ook bekend als kruidengeneesmiddel.

Etos Botonical Boost Body Souffle 200 ml €4,99

img_0162
2
De Body Souffle komt in een grote pot waar je flink mee vooruit kunt gedurende wintermaanden en zit qua substantie tussen een body butter en body lotion in. Niet te dik en niet te dun, gewoon goed en makkelijk en gelijkmatig uitsmeerbaar. De substantie trekt enorm snel mijn huid in en laat -gelukkig- geen vettig laagje achter. Tevens zorgt de body souffle voor een heerlijke zachte huid en wordt mijn huid na gebruik keer op keer gevoed. De geur is behoorlijk aanwezig en warm en ik ruik heel duidelijk de gember met een subtiel randje van de oranjebloesem. De oranjebloesem zorgt ervoor dat de geur iets frisser en zachter wordt. Ik vind de combinatie erg fijn, zeker met de koude wintermaanden, maar ik ben van mening dat de geur voor velen te overheersend zal zijn. Het is een hele specifieke geur en je moet er echt van houden!

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Hand Cream 75 ml €3,49

img_0171
1

Een flinke tube van 75 ml waar ik enorm lang mee kan doen. Heel fijn, want mijn handen kunnen zeker in de winter extra verzorging gebruiken. De handcrème voelt ontzettend zacht aan, smeert fijn uit en laat -alweer gelukkig- geen vettig laagje achter. Niets zo vervelend als vette handen! Ook hier zit weer die sterkte, specifieke geur aan, maar ik moet zeggen dat ik er steeds enthousiaster door word. Mijn handen worden intens verzorgd en ruiken tegelijkertijd heel lekker. Het enige minpunt waar ik over kan blijven vallen, is dat onhandige draai dopje.

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger Shower Foam 200 ml €4,99

img_0184
3

De shower foams blijven razend populair en bijna ieder verzorgingsmerk speelt hier dan ook graag op in. De fles is vrij groot, met maar liefst een inhoud van 200 ml. De substantie lijkt wat anders dan dat ik gewend ben van de meeste shower foams, het doet mij denken aan scheerschuim. Niet erg, want ondanks de wat gek uitziende substantie is het product alsnog erg fijn in gebruik. Doordat de foam al rechtstreeks uit de verpakking komt, schuimt het heerlijk op je lichaam en heb je maar weinig nodig om je lichaam grondig te kunnen reinigen. Mijn huid voelt fijn, zacht en het allerbelangrijkste, niet trekkerig aan. Heel fijn! Ook hier komt de sterke, specifieke geur weer flink tevoorschijn. Lekker!

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger geurstokjes 150 ml €7,99

img_0179

Mocht je nou net als ik van de geurcombinatie houden, dan zijn er ook nog geurstokjes voor in huis. Je kent ze vast wel, de geurstokjes van Rituals. Daar doen mij deze budget geurstokjes van Etos ook aan denken. Dezelfde werking en dezelfde aanwezige geur. Je dient het dopje van het flesje af te draaien, het ringetje op het flesje te draaien en vervolgens de stokjes in het flesje te stoppen. Voor meer geur kun je de stokjes omdraaien. De geur is lekker aanwezig en vult de ruimte op, welke ruimte het ook is. Zelf staan de geurstokjes bij mij in de slaapkamer en komt de geur mij iedere keer weer tegemoet wanneer ik de kamer binnen loop. Hoe lang je er mee kunt doen durf ik niet precies te zeggen, maar ik vermoed zeker een maand. Even mijn opgemaakt artikelen in de gaten houden, daar zal ik het vermelden wanneer het flesje leeg is.

img_0193

Ik denk dat het duidelijk is dat ik enthousiast ben. Ik kan de geur erg waarderen, maar zoals ik al zei, smaken kunnen verschillen. Naast de lekkere geur ben ik ook erg te spreken over de verpakkingen en de prijs. De producten zien er stuk voor stuk prachtig en luxe uit, afgewerkt met rosé gouden accenten en zijn prijsvriendelijk. Voor nog geen €15 kun jij je lichaam en handen verzorgen deze winter. Let er wel op dat de Botanical Boost Orange Blossom & Ginger lijn limited edition is en dus maar tijdelijk verkrijgbaar.

Lijkt jou dat wat, de combinatie van oranjebloesem en gember? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

RelatedPost

Comments

  1. Sanne de Boer says

    Wat leuk! Ik ben echt super benieuwd! Mijn gehele interieur is Koperkleurig en Marble. Dit zou er ontzettend leuk bij staan. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *