Etos colour & care lipsticks

2015-08-11 14.19.33

Goed gepigmenteerde lipsticks voor een budget prijsje, dat willen we allemaal. Etos bracht onlangs 10 nieuwe kleuren lipstick uit en natuurlijk moest ik deze uitproberen. Budget zijn ze zeker, maar zullen ze mij ondanks de prijs ook bevallen?

2015-08-11 14.45.16

Je las het inderdaad goed. Etos bracht onlangs 10 nieuwe lipstick kleuren uit met wel heel opvallende namen. De twee kleuren die ik vandaag laat zien dragen de naam; Candy crush & Kings kisses. De namen scoren wat mij betreft al een hoop punten en dat mag ook wel, want de hulzen vind ik persoonlijk wat tegenvallen. De colour en care lijn bestaat al een lange tijd, maar er is niks vernieuwd aan het uiterlijk van de lipsticks. De lipsticks zijn te herkennen aan de gouden plastic hulzen met doorzichtige dop.

2015-08-11 14.44.46

De lipsticks hebben een crèmige finish, voelen zacht aan op je lippen en belooft je lippen te verzorgen en beschermen. Een crème textuur is bij mij altijd goed en stiekem wel een van mijn favoriete finishes.

2015-08-11 14.44.11

De 10 nieuwe kleuren variëren van nude tot aan vampier rood en niet te vergeten een aantal knallende kleuren. Ondanks dat ik helemaal toe ben aan de herfst kan ik geen genoeg krijgen van felle, zomerse lipsticks. Mijn keus was dan ook snel gemaakt en al snel belandde de knal roze en oranje lipstick in mijn winkelmandje.

2015-08-11 14.46.20

Op de swatches zijn de kleuren enorm intens, maar vergis je niet. De roze kleur kon ik met een lichte streep meteen duidelijk laten overkomen in tegenstelling tot de oranje kleur, waarvan ik meerdere malen de lipstick over mijn arm moest halen voor een duidelijke en diepe kleur. Niet een heel groot probleem, maar deze kleur moet dus wel opgebouwd worden.

IMG_2760

Etos colour & care lipstick Kings kisses
De kleur ziet er op mijn lippen al een stuk beter uit dan op de swatch. Al heb ik de kleur wel flink moeten opbouwen, voor een intens effect. De lipstick voelt heerlijk zacht en romig aan op mijn lippen. De kleur is verre weg van die van een mandarijn, maar heeft wel een mooie oranje kleur.

IMG_2768

Etos colour & care lipstick Candy crush
Wow, de kleur is net zo fel als op de swatch. Deze kleur hoeft niet opgebouwd te worden en laat meteen een hoop vol pigment achter. De substantie voelt wel wat stroever aan op mijn lippen.

2015-08-11 14.45.52

Ondanks dat de lipsticks niet hetzelfde aanvoelen op de lippen en Kings kisses flink opgebouwd moet worden ben ik niet teleurgesteld. Ze blijven ongeveer 2 tot 3 uurtjes mooi op je lippen zitten, door de crème finish vervaagt de kleur net even iets sneller. De verpakking is niet mijn smaak, maar dat is gewoon een persoonlijke kwestie. Voor de prijs mag ik niet klagen, want de lipsticks kosten maar €2,99 per stuk. Candy crush springt er voor mij toch wel uit, maar ook Kings kisses heeft een eigen unieke kleur.

De Etos colour & care lipsticks zijn te koop bij Etos en kosten €2,99 per stuk.

Heb jij al ervaring met de colour & care lipsticks van Etos? Ik zou het lief vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

  1. says

    Mooie kleurtjes heb je! Zelf heb ik ze ook geprobeerd bij etos en de lichte tinten moet je wel vaak aanbrengen voordat de kleur mooi pakt. Dat was voor mij de reden om ze te laten liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *