Etos Sparkly Christmass Color Care lipsticks

20161221_114519

Heb jij de perfecte lipstick al gevonden voor de kerst? Zo niet, stop met zoeken! Etos bracht namelijk een limited edition make-up collectie uit speciaal voor de feestdagen met hierin 4 color care lipsticks. Ik zal er vandaag 2 laten zien. Wie weet wordt dit wel jouw feest lipstick!

20161221_114641

20161221_114705

Mag ik even een moment voor de hulzen, zien ze er niet prachtig uit? Rose goud, een en al luxe, ik word er hebberig van. De Color Care lipsticks zijn verkrijgbaar in 4 feestelijke kleuren; Red Obsession, Forbidden Pink, Secret Temptation en Angel Wings. Ik zal de kleuren Forbidden Pink en Secret Temptation laten zien, wat voor mij ook meteen de mooiste kleuren uit de collectie zijn.

20161221_114550

20161221_114620

Secret Temptation & Forbidden Pink

Donker, klassiek rood en een prachtige rose nude tint. Of je nou van opvallende kleuren houdt of liever voor iets veiliger gaat, met beide kleuren zal jij schitteren en opvallen tijdens de feestdagen. De kleuren zijn geheel nieuw en speciaal ontwikkeld als limited edition voor de kerst. De lipsticks behoren tot de Color Care lijn en beloven sterk gepigmenteerd te zijn, te zorgen voor een egale dekking en lang te blijven zitten op de lippen.

img_0485

Wat betreft de pigmentatie is hier niks over gelogen. De lipsticks glijden als het ware over mijn arm heen en laten een mooie intense kleur achter.

22

Forbidden Pink is een prachtige, alledaagse kleur en ondanks dat de kleur niet enorm opvalt zal het prachtig staan met een heftigere ooglook. Secret Temptation is perfect rood. Iets donkerder dan de klassieke rode kleur, maar perfect voor de feestdagen. Deze kleur ga ik dragen de aankomende dagen, I love it! Beide kleuren geven een mooie glans af, voelen comfortabel en romig aan op mijn lippen en blijven zeker 4 uur mooi zitten. Daarna is het een kwestie van even bijwerken.

20161221_114550

De Etos Color Care lipsticks zijn te koop bij Etos en kosten €4,99 per stuk. Let op het is een limited edition, dus op is op.

Ik wil jullie alvast prachtige feestdagen wensen, vol met liefde, lekker eten en heel veel gezelligheid! Zondag zal er geen artikel online komen en de About last week van maandag verschuif ik naar dinsdag. Ik hoop je dan weer gezellig te zien op Belle Vie Fashion!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

RelatedPost

Comments

  1. says

    Wat prachtig de rose gouden verpakking, dat is alleen al een feestje om naar te kijken. Kleur Secret Temptation spreekt mij aan. Ik was gisteren hier ook voor gaan kijken maar bij onze Etos zijn alle LE producten uitverkocht. Fijne feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *