NIEUW | Etos Limited Summer Edition

IMG_0533-01

Yay, summer time! Etos lanceert een limited edition make-up collectie speciaal voor de zomer, Etos Summer Edition! Vandaag zal ik je de gehele collectie laten zien. Kijk je mee?

IMG_0537-01

Vrolijke verpakkingen en zomerse kleuren, dat is wat Etos met deze zomerse collectie wilt laten zien. De collectie bestaat uit in totaal 6 verschillende make-up producten; een oogschaduwpalette, een bronzer, een refreshing spray en 3 verschillende kleuren lipstick.

Etos Sheer Shine Lipstick €3,99

IMG_0538-01

IMG_0539-01

Summer Chic – Pool Party – Exotic Flamingo

De Etos Summer Edition make-up collectie bevat in totaal 3 verschillende, zomerse lipsticks. De plastic hulzen hebben wat mij betreft een beetje een kindermake-up gehalte, maar de kleuren daarentegen zien er op het eerste oog wel heel mooi en zomers uit. De lipsticks hebben een zijdezachte textuur met een glanzende finish. De formule verzorgt en hydrateert de lippen en dat maakt de lipsticks dan ook semi-dekkend, verzorgend en glanzend.

IMG_0542-01New Project (1)

De lipsticks zijn enorm shiny en romig, waardoor ze niet volledig dekken. Wel laten ze een mooie, duidelijke kleur achter. De lipsticks voelen heel comfortabel aan op mijn lippen en blijven zo’n 2 uurtjes mooi zitten.

Etos Summer Bronzer – €4,99

IMG_0544-01

IMG_0549-01

Bij een zomerse collectie kan een bronzer uiteraard niet ontbreken. De verpakking vind ik in dit geval al wat leuker door de vrolijke prints. De Etos Summer Bronzer heeft watervaste pigmenten en beloofd dat de poeder daardoor goed blijft zitten, ook tijdens warme vakanties en op het strand.

IMG_0558-01

De poeder heeft een zijdezachte textuur en valt niet te oranje of te donker uit. Deze kleur zal heel mooi passen bij mijn lichte huidskleur.

Etos Summer Eyeshadow Palette – €5,99

IMG_0554-01

IMG_0557-01

Het Etos Summer Eyeshadow Palette gaf mij gelijk twijfels. Mijn eerste gedachte was vrijwel direct weer ‘kindermake-up’ en wellicht komt dat ook wel door de plastic uitstraling en het bijbehorende oogschaduw kwastje. Het palette bevat 9 op elkaar afgestemde kleuren in zomerse tinten. Je kunt met deze kleuren voor een neutrale look gaan of iets meer uitpakken door de donkere kleuren te gebruiken.

IMG_0559-01

Maar de swatches wisten mij totaal te verrassen. Wat een pigmentatie en dat is alles wat ik juist niet had verwacht. De kleuren zijn zijdezacht en laten na een hele zachte aanraking al een intense kleur achter. De oogschaduws bevatten overigens wel allemaal een shimmer, daar moet je van houden. Zo op het eerste oog zal het waarschijnlijk nooit in mij opkomen dit palette te kopen, maar als je echt een fijn budget palette wilt hebben met draagbare kleuren dan is deze heel fijn!

Etos Summer Refreshing Spray – €3,99

IMG_0552-01

Het leukste make-up product uit de collectie vind ik toch wel de Etos Summer Refreshing Mist. Deze refreshing spray geeft een heerlijk verfrissend gevoel en is ideaal voor warme, zomerse dagen. Verwacht absoluut geen setting spray, de mist is puur ter verfrissing. Het hydrateert en verkwikt en laat een heerlijke, zomerse geur achter.

IMG_0537-01

Ondanks dat de verpakkingen een wat kinderlijke uitstraling hebben, zijn de producten wel erg leuk en fijn in gebruik. De collectie zal waarschijnlijk goed in de smaak vallen bij de jongere meiden, maar mocht jij ook iets willen scoren uit de Etos Summer Edition collectie wees er dan snel bij! Op is namelijk op.

De Etos Summer Edition Collectie is vanaf heden verkrijgbaar bij Etos.

Wat vind jij van de verpakkingen?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *