Nieuw | Etos Nagellak

img_9620

Met een geheel vernieuwde make-up collectie kon het Etos nagellak assortiment natuurlijk niet achter blijven. Ook deze lijn is geheel vernieuwd en uitgebreid. Kijk je mee?

img_9621

De Etos nagellak collectie bestaat uit 12 kleurranges met elk 6 kleuren. Dat betekent dus dat er in totaal 72! -ja je leest het goed- verschillende nagellakken zijn. Door het uitgebreide assortiment zit er voor iedere vrouw wel een passende kleur bij en kun je eindeloos matchen met het bijpassende seizoen. Naast de 72 kleuren zijn er ook nog 12 top coats en een nagel-beschermende top coat.

img_9625

img_9634

Van Links naar rechts
80 Base Coat-37 La La La-68 My Mint or Yours-54 Mud-40 Car Paint-46 I want it All

De verpakkingen zijn net zoals de make-up verpakkingen simpel en strak. De kleur van het lakje is duidelijk te zien en de zwarte dop plus het bedrukte Etos logo maken het plaatje compleet. De lakjes zijn voorzien van een nummer en een naam. De naam vind ik altijd een extra leuk detail en maken de lakjes nog een stuk leuker.

img_9627

De kwastjes zijn werkelijk waar fantastisch en doen mij ergens denken aan de kwastjes van Essie. Ze zijn vrij lang, breed en afgerond wat het lakken heel gemakkelijk maakt. Een groot pluspunt en gebruiksvriendelijk als je het een mij vraagt!

Op iedere foto draag ik 2 laagjes nagellak..

img_9722

37 La La La
Een licht paarse kleur, oftewel lila. Dekt volledig met 2 dunne lagen en is prachtig voor zowel de lente als de winter.

img_9726

40 Car Paint
Een heel bijzondere kleur en veranderd snel qua kleur bij bepaald soort licht. Ik kan de kleur het beste omschrijven als bruin met een parelmoer glans erdoorheen. Heel mooi en uniek!

img_9731

54 Mud
Een poepiebruine kleur. Niet speciaal, maar misstaat niet!

img_9733

68 My mint or yours
Wauw! Dit is nog eens mint groen en tevens ook mijn favoriet. In het echt is de kleur nog feller, heel gaaf.

img_9736

46 I want it ALL
Deze kleur draag ik graag in de herfst, een soort framboosachtige tint. Dekt ook met 2 dunne lagen.

img_9636

Oh wat maakt Etos mij weer enthousiast! Ik heb vrijwel niks aan te merken op de lakjes. De kwastjes zijn fijn, de lak zelf droogt vrij snel op en ik ben minimaal 3 dagen voorzien van mooi gelakte nagels. Daarnaast ben ik erg tevreden over het kleurassortiment en word ik nog gelukkiger van de prijs. De lakjes kosten namelijk maar €1,99 per stuk. Overigens heb ik geen swatch laten zien van de base coat, maar ook hier ben ik erg tevreden over.

De Etos nagellakken zijn uiteraard te koop bij Etos.

Heb jij al kennis gemaakt met het vernieuwde Etos nagellak assortiment? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

 1. says

  Wauw, 37 en 46 zijn erg mooi! Ik heb laatst al mijn nagellak weggedaan en ben op zoek naar een leuke kleur die ik altijd kan dragen. I want it al is wel een goede kandidaat.
  Liefs

 2. says

  Ik wist niet dat Etos nu ook nagellak verkoopt van zijn eigen merk. Het klinkt in ieder geval als een hele fijne lak voor een goede prijs! Vooral de mintkleur vind ik mooi.

 3. says

  Mud een poepbruine kleur? Hahaha. Wat een omschrijving. Ik vind het namelijk best een mooie kleur. De mint vind ik tof, maar naar mijn smaak iets te fel. I want it ALL vind ik heel tof, vooral voor nu.

 4. says

  Inderdaad de kwastjes deden mij ook denken aan die Essie, heel erg fijn. Ik heb drie kleurtjes maar deze doe jij laat zien vind ik ook wel erg mooi. Helaas is de Etos nagellak al weken uit verkocht maar wil er wel wat nieuwe kleurtjes bij halen als ze er weer zijn

 5. says

  ‘Mud’ vind ik lijken op een tint die Catrice jaren geleden in het assortiment had zitten. Ik ben alleen eventjes de naam ervan kwijt…Persoonlijk vind ik het een mooie tint. Al kan ik me indenken dat er meiden zijn die deze kleur liever niet op de nagels dragen, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *