In love met mijn Ted Baker Caisey Clutch

20170306_191550

Nu de zon zich eindelijk vaker laat zien, wordt het ook de hoogste tijd om mijn kleurkeuze qua kleding en accessoires aan te passen. Daarnaast is het altijd leuk om nieuwe items te shoppen voor een nieuw seizoen. Ik vond de perfecte clutch van Ted Baker voor deze lente, die helemaal bij mij past! Liefde op het eerste gezicht wil ik het ook wel noemen..

20170306_191621

20170306_191731

Als het aankomt op tassen, dan kies ik vaak voor klein en comfortabel. Ik vind het verschrikkelijk om met een grote tas te moeten slepen en het liefst hang ik mijn tas dan ook makkelijk aan mijn schouder. Toen ik deze clutch van Ted Baker voorbij zag komen was ik dan ook direct verliefd. Zowel de kleur, het strikje en het formaat vielen meteen in de smaak en de tas heeft eigenlijk alles wat ik wil en nodig heb. De binnenkant was een verrassing, maar ook dit vind ik een mooi detail. Ted Baker staat toch wel een beetje bekend om de felle kleuren en funky printjes.

20170306_191834

20170306_191659

De Ted Baker Caisey Clutch is officieel een clutch, maar eigenlijk past er wel iets meer in. Mijn telefoon, portemonnee en andere belangrijke dingen als een lipstick, spiegeltje etc. passen er makkelijk in. Het hengsel van de tas is rosé goud -dit vind ik een prachtig detail- en kun je er makkelijk op doen en vanaf halen. Het hengsel is mooi lang zodat je de tas aan je schouder kunt hangen. De tas voelt stevig aan en is licht van gewicht.

20170306_191800

Wat ben ik blij dat ik deze tas in mijn bezit heb. Ik ga hier de aankomende lente en zomer veel mee pronken, want hij mag zeker gezien worden!

De Ted Baker Caisey Clutch is te koop bij Brandfield.

Ga jij liever voor een grote tas waar mega veel inpast of voor klein en comfortabel zoals ik? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze tas heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Prachtige tas. Ik ben een enorme liefhebber van Ted Baker en een clutch / portemonnee van Ted Baker staat nog op mijn verlanglijst. Ik heb wel twee mooie jurken van Ted Baker maar dat zijn wel gelegenheidsjurken. Zo’n tasje kan je (bijna) dagelijks dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *