Look of the day – een zonnige herfstdag

IMG_3426

Nu ik zwanger ben wil ik natuurlijk ook goed voor de dag komen,maar dat is niet altijd even makkelijk. Een goede jeans wil nog wel lukken, maar een blouse of shirt waar mijn buik in past is moeilijk te vinden. Ik ontving een leuk item van Sans online, een webshop met bekende merken als Vila en Only. Laat dit item mij nou net als gegoten zitten en ook nog is herfst proof zijn!

IMG_3416

In de herfst kan ik mijn donker gekleurde kleding weer de kast uit toveren. Kleuren als bordeaux rood, donker blauw, groen, oranje en grijs komen dit seizoen veel aan bod. Ik voel mij hier ontzettend fijn in, maar met een dikke buik moet ik wel eerlijk toegeven dat ik mijn blouses mis. Ik moet het momenteel doen met een t-shirt en een jasje/vest.

Schoenen – Primark | jeans – H&M mama | t-shirt – H&M | vest – Sans- online | ketting – H&M |tas – Primark

IMG_3418

Van sans online kreeg ik het perfecte vest opgestuurd, die me meteen het gemis naar mijn blouses doet vergeten. Het vest is gemaakt van een heerlijke zachte stof dat me een comfortabel gevoel geeft. Het is warm en tegelijkertijd passen de kleuren helemaal bij het seizoen.

IMG_3422

Ik combineerde het vest met een simpel rood t-shirt en als finishing touch voegde ik hier nog een aantal sieraden aan toe. Uiteraard met gouden details, ik draag nou eenmaal liever goud als zilver.

IMG_3447

Een tas hoef ik momenteel bijna niet af te wisselen, aangezien deze kleur bijna bij iedere herfst outfit past. Op mijn nagels draag ik overigens In the lobby van Essie.

IMG_3412

En wat doe je als je je fijn voelt in je outfit? Juist, even je buik vast leggen op de foto. De locatie en het zonnetje maakte de foto nog net even iets stralender.

IMG_3449

Mocht je momenteel nog geen geschikte jas voor de herfst hebben, dan zou je het vest eventueel ook kunnen dragen met een warme sjaal. Ik leef inmiddels in mijn vest en of ik nou wel of niet zwanger zou zijn, mij maak je hier helemaal gelukkig mee.

Neem je nog even een kijkje op Sans online? Ik weet zeker dat er ook voor jou wat leuks bij zit en voor maar €0.95 cent word het pakje al bij jou bezorgd!

Wat vind jij van mijn outfit? Ik zou het heel lief vinden als je een reactie achterlaat!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *