Look of the day – Oh Sunny day

IMG_0894

Al weken stel ik het uit. Nu het eindelijk lekker weer is en ik mijn eigen kleding nog voor even pas, moest het er toch echt van komen. Kijk je mee naar mijn look of the day?

IMG_0899

Deze zwarte broek is momenteel niet van mijn billen af te slaan. Het liefst draag ik hem iedere dag, hij zit heerlijk comfortabel. Voorheen zou ik het combineren met een donkere blouse. Maar nee, ik moet geen donkere kleding meer dragen. Een lichte top maakt mij een stuk slanker en mijn gezicht lijkt een stuk minder ‘streng’. Met dit weer vind ik het overigens heerlijk om luchtige loafers te dragen.

IMG_0903

Ik combineerde mijn outfit met mijn favoriete ketting. Mijn outfit is pas compleet wanneer ik er een opvallend stuk sieraad aan heb toegevoegd. De ketting matcht weer perfect met de kleur van mijn blouse.

IMG_0911

Uiteraard draag ik ook mijn favoriete horloge van Daniel Wellington. De gouden details uit het horloge matchen met de gouden details van mijn tas en ketting. Het horloge maakt de outfit net iets meer stijlvol.

IMG_0904

Vest – Primark | blouse – Primark | schoenen – H&M | broek – Zara | tas – Primark | ketting – H&M | horloge – Daniel Wellington

IMG_0908

Qua make-up heb ik het lekker naturel gehouden. Ik draag enkel; foundation, een roze blush, eyeliner mascara en een nude kleurtje op mijn lippen. Een opvallende lipkleur vond ik niet helemaal passen bij mijn outfit, nude is altijd goed!

Wat vind jij van mijn outfit? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat!

Comments

 1. says

  Wat een leuke look Priscilla! En zelf houd ik ook van heerlijk opvallende statement kettingen of armbanden of oorbellen of ringen πŸ˜‰ Ziet er goed uit mop! πŸ˜‰ Xxx

 2. says

  Ik vind lichte kleuren je ook heel mooi staan en het straalt iets chiques uit met de zwarte broek eronder. Afgemaakt met mooie assecoires meid, heel erg leuk om te zien!

 3. says

  Wat een mooie outfit! Ik ben zelf zo slecht met fashion! Ik vind het echt leuk dat je die blouse helemaal tot boven dicht hebt geknoopt en er dan een mooie ketting bij draagt. Volgens mij heb ik die blouse ook maar dan in het mintgroen dus hier ga ik even mee spelen! Ik vind je horloge zo mooi! I hartje Daniel Wellington! Liefs

 4. says

  Ah wat een pretty foto’s van je! Dat vest vind ik ook zo leuk! Jij draagt jouw Daniel Wellington ook vaak he?! Ik ben ook helemaal verliefd op de mijne. Je straat!

 5. says

  wauwie, je outfits blijven echt onwijs leuk! Juist een licht blouseje op een zwarte broek vind ik fantastisch! Elke keer als ik een outfit zie met sieraden zeg ik tegen mijzelf “oke ik moet nu echt meer sieraden dragen” en elke keer vergeet ik het weer. Je ziet er prachtig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *