SHOPLOG – Primark, H&M & Kruidvat

Langzaamaan ben ik mijn Herfst garderobe weer aan het bijvullen. Niet dat ik nog niet genoeg had, maar je kent het wel. Vrouwen? Ik heb altijd wel een reden om toch weer iets te kopen. Ik heb een aantal leuke items gekocht die ik graag met jullie wil delen. Kijk je mee?

Laten we beginnen met de beauty producten. Het oogschaduw kwastje van Essence heb ik ook al in het paars. De roze vond ik ook wel leuk om toe te voegen aan mijn kwasten collectie. Het kwastje kost ook maar 1,38, lekker een budget koopje. De blush van Catrice zag ik al bij meerdere blogs voorbij komen. Ik ben er erg nieuwsgierig naar geworden. De blush kost 3,99.

Deze geweldige blazer kwam ik tegen bij de Primark. Alhoewel ik dit niet helemaal herfst kleuren vind kon ik hem toch niet laten liggen. Zeker niet voor die 20 euro.


En natuurlijk werd ik weer opslag verliefd. Ik weet niet wat het is, maar de Primark is niet goed voor mij. Wanneer ik er even naar binnen loop om rond te kijken dan eindig ik weer altijd bij de kassa en kom ik vervolgens weer thuis met een aantal tasjes. Dit jasje ( kimono ) zag ik hangen en ik liep er recht tegen aan. Er zitten allemaal kleine loavertjes op. Hoe leuk is die? Deze kost 18 euro.

Ook kocht ik nog een simpele zwarte blouse. Ik heb al tientallen zwarte blousjes in mijn kast hangen, maar hey.. deze met de borstzakjes heb ik nog niet! Goeie reden toch? 13 euro.

En last but not least deze geweldige houthakkers blouse van H&M. Ik blijf ze geweldig vinden. Deze kost 20 euro.

Wat vind je van mijn aankopen?

Comments

  1. says

    Oh wauw die blush is echt heel erg mooi!
    Leuke aankoopjes ook weer bij de Primark
    Ik slaagde laatst voor 140 euro! Dat heb ik echt nog nooit gehad zo een bedrag bij Pri

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *