Favorieten augustus

2015-08-21 14.12.49

Jullie zullen mij vast voor gek verklaren als ik zeg dat ik klaar ben met de zomer. Ja echt, doe mij de donkere herfst kleuren maar. Om de warme dagen door te komen zijn er toch een aantal onmisbare producten voor mij. Zo heb ik de perfecte deodorant gevonden om klamme oksels te voorkomen en ga ik niet meer de deur uit zonder mijn desinfectiegel. Kijk je mee naar mijn favorieten?

2015-08-21 14.14.07

Mijn zoektocht naar de perfecte deodorant is inmiddels voorbij, want ik heb hem gevonden! Eerder schreef ik een review over de Suave Invisible solid almond verbena en nog steeds ben ik hier erg enthousiast over. Een 24 uur bescherming heeft de deodorant absoluut niet, maar ik kan wel de hele dag rond lopen en mijn ding doen zonder klamme oksels en een nare achtervolgende geur. Ik vind de deodorant naast de fijne werking ook een erg lekkere geur hebben. Ik kom de laatste 3 maanden van mijn zwangerschap zo wel door.

2015-08-21 14.15.17

Ik heb de Tea tree water van Lush weer helemaal herontdekt. Ik word langzamerhand helemaal gek van alle hormonale pukkeltjes en door de Tea tree water 2 keer per dag te gebruiken wordt mijn gezicht een stuk rustiger. Ik heb de toner weer toegevoegd aan mijn dagelijkse gezichtsverzorgingsroutine. Had ik dit niet eerder kunnen bedenken?

2015-08-21 14.14.45

Melissa was zo lief om voor mij een Collection concealer mee te nemen uit Engeland. De kleur 1 fair is precies goed voor mijn porseleinen huidje. Jammer dat deze concealers niet te koop zijn in Nederland, want hij gaat behoorlijk snel leeg. Een desinfectiegel van Body luxuries is bij mij momenteel onmisbaar in mijn tas. Zeker als ik in openbare ruimtes ben vind ik het fijn om mijn handen te ontsmetten. Ik heb meerdere geuren, maar heb eigenlijk geen favoriet. Ik wissel ze altijd af, zodat ik van alle geuren kan genieten. Een voordeel van deze desinfectiegels is dat er geen sterke alcohol geur achterblijft.

2015-08-21 14.15.48

Alhoewel ik lipsticks altijd probeer af te wisselen, merk ik dat MAC Chatterbox een groot favoriet is geworden. Of dit nu komt door de mooie kleur, of omdat de lipstick altijd in mijn tas zit.. geen idee. De lipstick is makkelijk te combineren en past eigenlijk wel bij iedere outfit.

2015-08-21 14.13.32

Ik kan niet slapen zonder dat ik een lekkere geur op mijn kussen en dekbed heb gespoten. Normaal gebruikte ik een Victoria’s Secret bodysplash, maar toen ik vorige maand een kijkje nam bij de Rituals zag ik dat ze een speciale bed & body mist verkochten. Ik nam er eentje mee in de geur Chakra water. De geur ruikt licht naar rozen en geeft een heerlijk relaxed gevoel. En ja, het is algemeen bekend dat de meeste vrouwen last krijgen van striae op de buik tijdens een zwangerschap. Om mijn huid zo soepel mogelijk te houden en in de hoop dat ik het een klein beetje kan voorkomen, smeer ik mijn buik dagelijks in met de Ylang-Ylang olie van Kneipp. Er zijn hier speciale middeltjes voor, maar bijna alles laat een vettig laagje achter op je huid en laat dat nou net iets zijn waar ik echt niet tegen kan. Met de Ylang-Ylang olie heb ik hier totaal geen last van en de geur is ook nog is ontzettend lekker.

Hopelijk kan ik er snel weer wat donkere kleuren lipstick en nagellak bij pakken, want zoals ik al zei; ik ben helemaal klaar met de zomer!

Wat zijn jouw favorieten? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

 1. says

  Wat een leuke favorieten! Oh heerlijk de spray van rituals, lijkt mij een geweldig product. Ik ga vanmiddag eventjes de stad in en een kijkje nemen. 🙂

  Liefs! Evelien

 2. says

  Meid, wat een prachtige favorieten! Ik heb ook een Bed & Body Mist van Rituals, maar helaas krijg ik er jeuk en uitslag van op mijn hoofdhuid. Vandaar dat ik ‘m nu af en toe op mijn dekbed spray.

 3. says

  Ik denk dat ik toch maar eens de Tea tree water moet aanschaffen. Je hoort er zoveel goede verhalen over. MAC Chatterbox vind ik ontzettend mooi en staat nog steeds op mijn wishlist.

 4. says

  Leuke favorieten! Chatterbox is de eerste MAC lipstick die ik heb gekocht. De laatste tijd draag ik hem niet meer zo vaak meer, maar door je artikel denk ik toch dat ik maar weer vaker op moet doen. Het is zo’n fijne draagbare kleur 🙂

 5. says

  De tea tree water heb ik lang gebruikt, maar dat is niet het product voor mijn huidje. De concealer mis ik enorm; ik moet weer naar London! De deodorants van Suave vind ik ook erg prettig 🙂

 6. says

  Wat een mooie favorieten! Ik heb afgelopen maand mijn bed&body mist opgemaakt en mis hem eigenlijk toch wel erg.. Ik vind het alleen een beetje prijzig dus twijfel nog of ik hem ga kopen. Ik had wel een andere geur als jou, ik zal deze ook eens gaan ruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *