Favorieten september

2015-09-23 14.07.41

Een verhuizing en meer bedrust zorgt er enigszins voor dat ik minder varieer in producten. Toch is het me gelukt er een aantal favorieten uit te pikken van deze maand, want het verzorgen van mijn lichaam en het dagelijkse optutten blijft doorgaan. Kijk je mee?

2015-09-23 14.08.19

Nu de herfst is begonnen pas ik mijn kleuren nagellak hier helemaal op aan. Stiekem was ik er al eerder mee begonnen, maar deze maand droeg ik eigenlijk maar 1 kleur. Power clutch van Essie is de perfecte herfst groene tint en matcht perfect bij mijn herfst kleding. Inmiddels heb ik al een hoop andere herfst kleuren uit mijn stash weten te vissen, dus vanaf nu ga ik afwisselen.

Op de Essie gel setter top coat ben ik verliefd geworden. Nou moet ik zeggen dat Essie nagellak al gemiddeld 5 dagen mooi blijft zitten op mijn nagels, dus of de top coat ervoor zorgt dat de nagellak langer blijft zitten kan ik niet goed beoordelen. Maar het effect vind ik enorm mooi. Er komt een prachtige glans vanaf en de top coat creëert een echt gel effect.

Door de verhuizing had ik niet al mijn producten beschikbaar en moest ik het soms doen met de producten die ik op dat moment kon vinden. Ik ben altijd een perfectionist met mijn nagels, dus wanneer er ook maar een klein stukje nagellak van mijn nagel af is, lak ik mijn nagel weer opnieuw. Tijdens het inpakken vond ik in een lade een flesje nagellak remover van Essence met een heerlijke kokos en papaya geur. De nagellak remover is lang groot favoriet van mij geweest en heb ik weer helemaal herontdekt. De geur is zo lekker, en binnen een handomdraai heb je al je nagellak verwijderd.

2015-09-23 14.08.58

Eerder konden jullie al een kijkje nemen in mijn make-up tasje tijdens het verhuizen. Ik mocht van mezelf maar 1 blush in het tasje stoppen en ik koos uiteindelijk voor Peachykeen van MAC. Inmiddels heb ik al mijn make-up weer tot mijn beschikking, maar toch merk ik dat ik Peachykeen er steeds weer blijf bij pakken. Oeps, een favoriet is het zeker geworden! Het word tijd voor meer afwisseling..

2015-09-23 14.09.41

Inmiddels wonen wij sinds afgelopen weekend al in het nieuwe huis, maar al mijn parfums staan nog in het oude huis. Om toch lekker te ruiken en me fris te voelen nam ik alvast de nieuwe body mist Let’s spitz! van Zoella mee. De geur is zo lekker. Aan de kleuren te zien zou je denken dat de geur super zoet is, maar dat valt enorm mee. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed, YUM!

2015-09-23 14.10.40

Ik weet niet wat het is, maar sinds ik zwanger ben heb ik een ontzettende jeuk aan mijn benen na het scheren. Zo erg dat ik alles open krapte, tot bloeden aan toe. Bij de DM zag ik van het huismerk Balea een after shave gel staan en besloot deze is te proberen. Echt, ik kan niet meer zonder en wat een verlichting! De gel is voedend en tegelijkertijd kalmeert het mijn huid na het scheren.

2015-09-23 14.11.23

Kroeshaar heb ik niet, maar onhandelbaar droog haar wel! Andrélon heeft een voedende crème en ik besloot deze variant eens te proberen. Ik gebruik het direct na het wassen van mijn haren en spoel de creme niet uit. Mijn haren voelen na gebruik lekker zacht aan en het voornaamste is dat mijn haren hiervan niet vet worden. Ik gebruik de crème na iedere wasbeurt. Yes, geen statisch haar meer alsof ik met mijn vingers in het stopcontact heb gezeten en de droge punten zien er ook een stuk verzorgder uit.

Alhoewel er veel producten de hele maand ingepakt hebben gezeten, ben ik toch enorm tevreden met de producten welke ik wel kon gebruiken. Zo zie je maar, je hebt meer favorieten dan dat je weet.

Wat zijn jouw favorieten van september? Ik zou het lief vinden als je een reactie achterlaat!

RelatedPost

Comments

  1. says

    De nagellakremover van Essence vind ik persoonlijk ook een toppertje! De geur is, gelukkig, niet té chemisch zoals bij veel merken wel het geval is. Daarnaast verwijderd deze de nagellak ontzettend goed. Fijn dat je ‘m hebt herontdekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *