Mijn 6 beauty favorieten van dit moment ♥

IMG_0650-01

De afgelopen 2 maanden heb ik weer een aantal geweldige nieuwe beauty producten ontdekt, maar ook herontdekt. Zo gebruik ik weer dagelijks een blush die ik stiekem eigenlijk een beetje was vergeten. Kijk je mee naar mijn 6 beauty favorieten van dit moment?

IMG_0658-01

Michael Kors Sparkling Blush Eau de Parfum
Ik merk dat hoe verder ik kom in de zwangerschap, hoe minder goed ik ‘sterke’ geuren kan verdragen. De afgelopen weken heb ik Sparkling Blush van Michael Kors er vaak bij gepakt. Niet alleen omdat deze geur goed past bij het seizoen, maar de frisse, lichtbloemige geur is ook niet te overheersend. Just what I needed!

IMG_0659-01

Essie
Het is inmiddels algemeen bekend dat Essie mijn favoriete nagellak merk is. Veel kleuren heb ik al, dus eigenlijk koop ik vrijwel nooit een nieuw lakje. Maar er ligt momenteel een collectie in de winkels met hele mooie, herfstige nude tinten. Deze kleur is daar één van en ging gelijk met mij mee naar huis. Ik ben dol op deze kleur en omdat de kleur niet te opvallend is, hoef ik ook geen rekening te houden met de kleurkeuze van mijn kleding.

IMG_0660-01

Rituals of Namasté Hydrate Serum
Het komt weinig voor dat ik een product nog niet ken of gebruikt heb, maar dit serum kreeg ik als tip van een van mijn volgers! Ik ben dol op Rituals, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik nog geen enkele ervaring had met de Namasté lijn van Rituals. Deze lijn bevat allemaal producten voor de huid, van reinigingsproducten tot aan luxe maskers. Een goede tip dus, als je het aan mij vraagt. Naast een micellair water die inmiddels op is, gebruik ik ook het serum uit deze lijn. Het serum breng ik aan voor mijn dag-en nachtcrème. Dit intensief hydraterend serum wat helpt de huid te voeden en glad te maken door de natuurlijke vochtbalans van de huid te herstellen. De formule is heel licht en wordt enorm snel opgenomen door de huid. Heerlijk!

IMG_0661-01

Sans Soucis Thermal Spray
Oke, eigenlijk speel ik een beetje vals. Dit product gebruik ik namelijk pas sinds de laatste 2 weken. Ik ontving de nieuwe Sans Soucis Thermal Spray in de Blux Box en sindsdien ben ik er verliefd op, zeker met de mega warme dagen. Het biedt de huid een enorme verkoeling, zeker als je de fles ook nog even in de koelkast legt. Hier zou iedereen gewoon standaard een fles van moeten hebben.

IMG_0664-01

Charlotte Tilbury Glowgasm Palette
Het is zeker niet goedkoop, maar ik heb geen moment spijt gehad van mijn aankoop. Dit is wat mij betreft toch wel het meest prachtige palette ooit. Naast de geweldige verpakking, is de inhoud ook echt een plaatje. Ik gebruik voornamelijk de kleur rechtsonderin als blush en links bovenin de highlighter. Het palette is mijn geld dubbel en dwars waard!

IMG_0663-01

Estee Lauder
En soms vind je iets in je stash, wat altijd favoriet is geweest maar wat je eigenlijk bent vergeten. Dat overkwam mij dus met deze blush van Estee Lauder. Deze mooie rosegold blush zit momenteel weer in mijn everyday make-uptasje en wissel ik af met het palette van Charlotte Tilbury.

Welke beauty producten zijn momenteel jouw favoriet?

*Dit artikel bevat ontvangen producten.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *