Mijn 6 beauty favorieten van dit moment

20180314_110933

De afgelopen 3 maanden heb ik weer een hoop prachtige producten mogen uittesten voor Belle Vie Fashion en een aantal van deze producten zijn groot favoriet geworden. Zo ruilde ik 2 kwasten in voor 2 nieuwe exemplaren en heb ik een nieuwe favoriete geur. Kijk je mee naar mijn 6 beauty favorieten van dit moment?

20180314_110953

Beautyblender Chill
De Beautyblender is één van de meest populaire beautytools ooit. Toch had ik hier nog geen enkele ervaring mee, tot ik het nieuwste exemplaar onlangs ontving; Beautyblender Chill. Ik kan je verklappen dat ik de Beautyblender dagelijks gebruik en zelfs mijn favoriete foundation kwast hiervoor heb ingeruild. Het brengt mijn foundation zo gemakkelijk en egaal aan. Het enige nadeel is het schoonmaken. Dat wil ik nog wel eens vergeten zoals je ziet!

20180314_111010

The Body Shop Full Coverage Matte Clay Concealer
Concealer is een make-upproduct die ik nooit zal overslaan. Foundation wil ik nog wel eens laten -mits mijn huid dit toelaat-, maar een concealer heb ik echt nodig om de donkere kringen en wallen te camoufleren onder mijn ogen. Deze concealer van The Body Shop heeft werkelijk waar mijn hart gestolen. De kleur matched perfect met mijn huid en de concealer verdoezeld alle donkere kringen en wallen. Ik ben hier heel blij mee, want ik voel mij een stuk zelfverzekerder!

20180314_111029

Rimmel
Blush probeer ik eigenlijk altijd af te wisselen, maar de laatste weken gebruik ik heel graag dit palette van Rimmel. Het palette bevat een highlighter, bronzer en blush. De highlighter gebruik ik nauwelijks, de bronzer heel af en toe, maar de blush momenteel dagelijks. Het is een prachtige roze kleur met een hele subtiele shimmer erin verwerkt. De perfecte kleur voor deze tijd van het jaar!

20180314_111047

Real Techniques Brush Crush Blush Brush
Onlangs reviewde ik de allernieuwste kwasten van Real Techniques, de Brush Crush Collectie. De blush kwast is zó ongelooflijk fijn! Zeker in combinatie met bovenstaande blush. De haartjes zijn zacht en stevig tegelijk en de puntige vorm legt een prachtige nadruk op de appeltjes van je wangen. Oh hier ga ik echt een backup van halen!

20180314_111105

BOSS The Scent For Her Parfum Edition
Opzoek naar een vrouwelijke, een tikkeltje zoete, sterke geur? Dan is deze nieuwe geur van Hugo Boss perfect! De geur is enorm intens en blijft de gehele dag aanwezig. Daarnaast ben ik ook dol op de flacon. Deze geur heeft absoluut een plekje in mijn top 3 favoriete geuren bemachtigd.

20180314_111126

Too Faced Candlelight Glow Highlighter Warm
En als laatste mijn favoriete highlighter van Too Faced. Deze is al vaker voorbij gekomen, maar blijf ik dagelijks gebruiken. Ik gebruik momenteel dagelijks de linker kleur en de rechter kleur soms als blush. Er zijn trouwens 2 varianten, Rosy & Warm. Zelf heb ik Warm, maar ik ben ook erg benieuwd geworden naar Rosy. Mijn wishlist van Too Faced wordt steeds langer en langer. Ik ben zo benieuwd naar de andere producten!

Wat is momenteel jouw favoriete make-up product?

 

*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/merk.

Comments

  1. says

    Ik vind die nieuwe kasten van real techniques zo onwijs leuk, ze shinen echt gewoon.
    beautyblenders vind ik ook wel fijn ik maak alles een keer in de week schoon maar vergeet het soms ook wel haha

  2. says

    Ik vind vooral de nieuwe RT brushes zo mooi! ik heb enkel nog maar de originele in mijn brush collectie, maar deze blinkert mag er ook wel bij! Benieuwd naar de concealer, daar heb ik nog altijd niet mijn holy grail in gevonden :O

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *