Mijn 6 beauty favorieten voor de zomer!

IMG_1644-01

Met de zonnige dagen waarvan wij al meerdere malen hebben mogen genieten, zijn de beautyproducten welke ik dagelijks gebruik ook veranderd. Niet alleen mijn parfum pas ik aan op het seizoen, maar ook de kleur van mijn lipstick en de verzorging voor mijn lichaam. Kijk je mee naar mijn 6 beautyfavorieten van deze zomer?

IMG_1650-01

Lancôme La Nuit Trésor Nude Eau de Toilette
Nog niet zo heel lang geleden schreef ik een uitgebreide review over de allernieuwste geur van Lancôme. De geur is met haar geurnoten ( onder andere kokos en vanille) een absolute zomergeur. Wat betreft de geurnoten zijn dit niet mijn favoriet, maar de combinatie op warmere dagen is erg fijn. Ik betrapte mezelf erop dat ik de geur er de afgelopen weken steeds vaker bij pak.

IMG_1653-01

Nars Orgasm Infatuation Cheeck Palette
Niet perse dit palette, maar de combinatie van een rosegouden blush met een gouden highlighter zijn écht een must voor mij tijdens de zomer. De zon die weerkaatst op je wangen geven je nóg meer glans en dat effect vind ik prachtig. Ik gebruik eigenlijk dagelijks dit palette van Nars, zoals je ook wel kunt zien. Dit blijft echt een groot favoriet.

IMG_1654-01

Maybelline Concealer
Nu het warmer is en eigenlijk ook door Corona draag ik minder make-up. Minder make-up als in geen foundation meer. Mijn huid is zongebruind en aangezien we toch minder buiten kwamen vond ik het ook niet zo nodig. Wel gebruikte ik concealer voor de plekken op mijn huid waar het nodig was. Bijvoorbeeld onder mijn ogen, neus en kin. Deze concealer van Maybelline is jaren favoriet geweest, maar heb ik weer herontdekt. De lichtste kleur matched nu perfect met mijn zongebruinde huid en de plekken die het nodig hebben worden mooi gedekt. De concealer is inmiddels op, maar ik heb alweer een nieuwe in gebruik.

IMG_1657-01

The Body Shop Body Yogurt
Wie mij een beetje volgt weet dat ik een groot fan ben van de producten van The Body Shop, met name de bodybutters. Maar in de zomer gebruik ik graag de Body Yogurts. Met de warmere dagen heeft mijn huid iets minder verzorging nodig, maar de body yogurt is dan nog voedend genoeg. Ze zijn heel luchtig, verzorgend en als je ze in de koelkast zet ook nog eens verkoelend. Na een dag strand en zon werkt het perfect als een aftersun! Er zijn verschillende geuren waarvan ik momenteel Mango gebruik, maar Almond Milk & Honey is mijn favoriet.

IMG_1659-01

MAC Bronzing Collection Fix+ Bronzelite make-up setting- & fixing spray
Het is lang, heel lang geleden dat ik iets kocht van MAC. Maar deze limited edition fixing spray wekte mijn interesse op. De fixing spray is een limited edition uit de Brozing Collection en heeft zoals je ziet een bronzing gloed. Nu moet ik heel eerlijk bekennen dat ik daar op mijn huid erg weinig van terug zie, maar een fijne fixing spray is het wel. Zeker voor de warmere dagen! Mijn make-up blijft goed zitten en wordt niet als het ware van mijn gezicht afgesmolten.

IMG_1660-01

MAC Lipstick Fanfare
Het afgelopen jaar droeg is steeds minder opvallende kleuren lipstick. Of zelfs enkel een lippenbalsem van Nars. Nu het weer warmer is/wordt merk ik dat ik sneller grijp naar een fellere kleur lipstick. Fanfare van MAC is een groot favoriet, maar er zijn zeker nog meer andere mooie kleuren.

Welke beautyproducten gebruik jij graag tijdens de zomer?

*Dit artikel bevat ontvangen producten.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *