Mijn 6 beautyfavorieten van dit moment ♥

IMG_2590-01

Inmiddels zijn wij alweer halverwege 2021 en kwam ik tot de ontdekking dat de laatste keer dat ik mijn favoriete beautyproducten liet zien eind 2020 was. Iets te lang geleden, dus hoog tijd om mijn favorieten van dit moment te laten zien met allemaal nieuwe producten. Kijk je mee?

IMG_2594-01

Nars Hot Fix Cheek Palette
Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik nog weinig make-up koop. Niet alleen omdat ik regelmatig wat ontvang, maar ook omdat ik de afgelopen jaren toch wel vaste favorieten heb gekregen. Toch is Nars een merk waarvan ik altijd iets koop als er een limited edition collectie wordt uitgebracht. Niet alleen de verpakkingen zijn super mooi, maar ook de inhoud. Dit limited edition blush/highlighter palette gebruik ik nu bijna dagelijks. De kleuren zijn heel draagbaar en ik zelf gebruik voornamelijk de tweede kleur als blush in combinatie met de highlighter.

IMG_2596-01

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Settingspray
Deze settingspray belandde op mijn wishlist na het lezen van een aantal positieve reviews en kreeg ik uiteindelijk voor mijn verjaardag. Ik gebruik sindsdien geen andere meer. De settingspray zorgt ervoor dat mijn make-up de gehele dag mooi blijft zitten, ook bij warm weer. Overigens zit er ook nog een heerlijke geur aan.

IMG_2600-01

Michael Kors Gorgeous! Eau de Parfum
Begin dit jaar kocht ik deze nieuwe geur van Michael Kors en ondanks dat ik de geur eigenlijk beter vond passen bij een kouder seizoen, draag ik de geur toch erg graag. Helaas blijft de geur niet de hele dag hangen, dat is dan wel een minpunt. Maar oh wat is dit lekker! Mocht je benieuwd zijn, er staat al een uitgebreide review van online.

Yves Saint Laurent Libre Intense Eau de Parfum
Ook deze geur kreeg ik voor mijn verjaardag en sindsdien gebruik ik het bijna dagelijks. Momenteel staat deze geur écht op 1 bij mij. Ook Libre Intense vind ik persoonlijk meer passen bij een kouder seizoen, maar niks weerhoudt mij ervan om de geur nu niet te dragen. Het is een krachtige en warme geur.

IMG_2602-01

Maybelline New York Sky High Mascara
Wil jij lange en volle wimpers? Dan kan ik je deze nieuwe mascara van Maybelline écht aanraden. De reviews uit het buitenland waren al erg lovend, dus ik kon niet wachten om het zelf te ervaren. Sindsdien gebruik ik geen andere mascara meer. Daarnaast is de mascara ook erg betaalbaar en vaak in de aanbieding, win win.

IMG_2603-01

Catrice True Skin Waterproof Concealer
Met de hele warme dagen van de afgelopen weken vind ik het niet altijd even fijn om veel make-up te dragen. Om dan toch het een en ander te camoufleren gebruik ik enkel concealer. Deze concealer van Catrice is enorm fijn voor dit soort dagen. Het dekt waanzinnig goed en blijft goed zitten met de hitte. Ik heb inmiddels de tweede al aangebroken en een backup ligt al klaar.

Welke beautyproducten zijn momenteel jouw favoriet?

*Dit artikel bevat ontvangen producten.

Comments

  1. says

    Thanks Priscilla! Er zitten items bij die ik echt wel wil gaan proberen, zoals de concealer en die mascara die ik nog steeds moet proberen! Thank youuuuu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *