Mijn beauty favorieten van 2020 ♥

IMG_2324-01

De allerlaatste dag van 2020 is aangebroken. En als ik heel eerlijk ben, laat ik dit jaar heel snel achter ons. Wat een gek jaar. Een verdrietig jaar, maar gelukkig ook een jaar met mooie momenten om te koesteren én een hoop nieuwe beautyproducten. Ook in 2020 ontdekte en testte ik weer een hoop mooie producten. Kijk je mee naar mijn beauty favorieten van 2020?

IMG_2327-01

Charlotte Tilbury Glowgasm Palette
Vorig jaar kwam het Charlotte Tilbury Glowgasm Palette ook voorbij in mijn favorieten en het kon dan ook niet anders dat het palette ook dit jaar weer tussen mijn favorieten staat. Ik gebruik het Glowgasm Palette niet dagelijks, maar wel wanneer ik bijvoorbeeld een feestje heb of een gelegenheid waar ik me voor kan optutten. Nou is dat natuurlijk niet heel vaak geweest dit jaar, maar vaak genoeg om het palette nog steeds groot favoriet te laten zijn! Ik gebruik voornamelijk de blush rechts onderin en de highlighter links bovenin.

IMG_2328-01

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Foundation
Het afgelopen jaar heb ik veel minder foundation gebruikt dan de jaren daarvoor. Op normale dagen bracht ik de dag door met een laag concealer en met speciale gelegenheden trok ik deze foundation uit de kast. De Teint Idole Ultra Wear foundation heeft echt een waanzinnige dekking en de kleur matched exact met mijn huid.

L’oréal Paris Paradise Extatic Mascara
Het afgelopen jaar testte ik een hoop nieuwe mascara’s, maar als het dan weer aankwam op een nieuwe mascara kopen kocht ik toch altijd weer de Paradise Extatic Mascara van L’oréal. Wat betreft drogisterij mascara’s werkt deze mascara het beste bij mij.

IMG_2330-01

Nars Orgasm Infatuation Cheeck Palette
Gebruik ik het Charlotte Tilbury palette niet, dan gebruik ik dit palette van Nars wel! De kleurencombinatie van de blush en highlighter vind ik prachtig! En daarnaast is de verpakking ook echt een plaatje. De bronzer gebruik ik helaas niet, die vind ik persoonlijk iets te donker. Vorig jaar stond dit palette ook tussen mijn favorieten en aan het verschil van de foto’s kun je duidelijk zien hoe vaak ik het palette gebruikt heb.

IMG_2331-01

Parfum blijft eigenlijk een van mijn favoriete beautyproducten en een groot favoriet om te reviewen. Ik ben er dol op, maar toch begin ik qua smaak iets kieskeuriger te worden. Het afgelopen jaar gebruikte ik veel verschillende geuren, maar voornamelijk de laatste maanden van het jaar ging mijn voorkeur toch uit naar Valentino en Perfect van Marc Jacobs. Valentino is inmiddels al bijna leeg.

IMG_2332-01

MAC Bronzing Collection Fix+ Bronzelite make-up setting- & fixing spray
De fixing spray is een limited edition uit de Brozing Collection en heeft zoals je ziet een bronzing gloed. Nu moet ik heel eerlijk bekennen dat ik daar op mijn huid erg weinig van terug zie, maar een fijne fixing spray is het wel. Het zorgt ervoor dat mijn make-up de hele dag mooi zit en ook in de zomer was dit echt een must.

IMG_2333-01

Nars Afterglow Lipbalm
Ik ben echt een lipstick vrouw, maar aangezien ik Noé (en vaak ook Sofie) de hele dag kusjes geef is het wat onhandig. Daarom ben ik deze Lipbalm van Nars gaan gebruiken. De Lipbalm laat echt een prachtige rosegold glow achter op mijn lippen en maakt de lippen zijdezacht. Echt een hele fijne, maar ook mooie combinatie. Zo heb ik toch nog een subtiel kleurtje op mijn lippen en kan ik de meiden gewoon kusjes geven zonder dat ze helemaal onder zitten. De lip balm is inmiddels bijna op, maar ik ga absoluut een nieuwe aanschaffen!

IMG_2325-01

 

Wat zijn jouw beauty favorieten van 2020?

*Dit artikel bevat ontvangen producten.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *